Alig tud fizetést adni dolgozóinak a magyar kormány által NAV-segédlettel kisemmizni szándékozott Iványi Gábor, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője.

Iványi Gábor: ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt ötven évben

Iványi az RTL-nek úgy fogalmazott, még épp a működőképesség határán vannak, de a többi munkatárs türelme is elfogy lassan.

A helyzet valóban nagyon kedvezőtlen. Rendkívül felelőtlen ez a hozzáállás: olyat nem szokás kultúrállamban csinálni, hogy a teljes normatívára rátenyerel bárki. Ilyet nem lenne szabad csinálni és nem is igazán törvényes, de nincs olyan kényszerítő eszköz a kezünkben, amivel elérhetnénk azt, hogy legalább a saját törvényeiket tartsák be a túloldalon

– mondta a lelkész.

Iványi Gábor elmondta, úgy is működnek, hogy nulla normatívát kapnak, az iskoláik, idősotthonaik nyitva vannak, a konyháikon főznek, akkor is, ha nem jön be pénz. Vannak olyan munkavállalóik, akik második hónapja nem kapnak pénzt.

Nem mi gazdálkodtunk rosszul, hanem van egy olyan politikai akarat, ami így csavarja ki a kezünkből az intézményeinket, a szolgálatainkat. Van olyan része ennek a rendszernek, amit a rendszerváltozás előtt kezdtünk el, például a főiskolánk. Több mint 30 éve csináljuk ezt, azóta sok kormányváltás volt, de ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt 50 évben

– állította Iványi Gábor.

Forrás: rtl.hu

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Hol vannak a többi egyházak? Miért nem állnak ki mellette? Vagy várják míg megszűnik,tönkremegy és hullarablóként elvegyék amit csak tudnak? Jézus nem ezt tanította! :((( orbánékban nincs Istenfélelem!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
Igaza van, csak a birka magyar tűr. Inkább éhen hal, megfagy télen, de akkor is orbán. HAHAHAHA
Senkinek semmi segítség, csak az állatoknak
Shikari
@szaboria1: Mit érdekeljen az adózás? A járulékokat, tb t nekik is fizetni kell!
jáger laszló
0 normatíva mellett is működnek!!
Ezt hogy csinálják,mert ez tiszta csoda!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
gamer
@Shikari: Te faszparaszt, a kormány nem tartja be a törvényeket, a bírósági Ítéletet !!! (ha nem hiszed, járj utána - ettől a bensőséges hangtól nem lettünk barátok - el fogsz pusztulni az összes többi istentelen, embertelen gecivek együtt örökre)
Ha most azt hazudom, hogy "Bocs!" elhinnéd?
Én sem hinném el - vagyis mentek a levesbe és kurvára nem érdekel, hogy a mocskos gazemberek - TI - mentek a levesbe!
lampa laz
@kereső: Nagyon jó és nagyon igaz jellem ábrázolás orbánról, a baj az, h csak kevesen értik és ismerik fel benne mindazt amit dr. Varga Zoltán elmondott róla. Szomorú, h ilyen sok évet és még ki tudja mennyit kell megérnünk ahhoz, h el lehessen takarítani a bandájával együtt. Pedig milyen egyszerű lenne ha ezt az ellenzék ki tudná bontani és kommunikálni is tudná az emberek felé úgy, h értsék meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.