Alig tud fizetést adni dolgozóinak a magyar kormány által NAV-segédlettel kisemmizni szándékozott Iványi Gábor, a Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője.

Iványi Gábor: ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt ötven évben

Iványi az RTL-nek úgy fogalmazott, még épp a működőképesség határán vannak, de a többi munkatárs türelme is elfogy lassan.

A helyzet valóban nagyon kedvezőtlen. Rendkívül felelőtlen ez a hozzáállás: olyat nem szokás kultúrállamban csinálni, hogy a teljes normatívára rátenyerel bárki. Ilyet nem lenne szabad csinálni és nem is igazán törvényes, de nincs olyan kényszerítő eszköz a kezünkben, amivel elérhetnénk azt, hogy legalább a saját törvényeiket tartsák be a túloldalon

– mondta a lelkész.

Iványi Gábor elmondta, úgy is működnek, hogy nulla normatívát kapnak, az iskoláik, idősotthonaik nyitva vannak, a konyháikon főznek, akkor is, ha nem jön be pénz. Vannak olyan munkavállalóik, akik második hónapja nem kapnak pénzt.

Nem mi gazdálkodtunk rosszul, hanem van egy olyan politikai akarat, ami így csavarja ki a kezünkből az intézményeinket, a szolgálatainkat. Van olyan része ennek a rendszernek, amit a rendszerváltozás előtt kezdtünk el, például a főiskolánk. Több mint 30 éve csináljuk ezt, azóta sok kormányváltás volt, de ilyen embertelen kormánya nem volt Magyarországnak az elmúlt 50 évben

– állította Iványi Gábor.

Forrás: rtl.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Hol vannak a többi egyházak? Miért nem állnak ki mellette? Vagy várják míg megszűnik,tönkremegy és hullarablóként elvegyék amit csak tudnak? Jézus nem ezt tanította! :((( orbánékban nincs Istenfélelem!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Hol vannak a többi egyházak? Miért nem állnak ki mellette? Vagy várják míg megszűnik,tönkremegy és hullarablóként elvegyék amit csak tudnak? Jézus nem ezt tanította! :((( orbánékban nincs Istenfélelem!?
Pálinkás Pál
nos, annyiszor belétek rúgtak, miért hagyjátok megint...a fidesz meg a holdudvara egy rákos daganat, amit ki kéne égetni, nem próbálni " gyógyítani "...
balos
Téved a Lelkész úr!Immár negyedik alkalommal is a szarok ülnek a "volánnál"!Nyomják a "benzin_pénzt" az üvegzsebükbe!
vacsi
@izéke: Csak egyes egyházakat ismernek el, ezeket támogatják. Hogy melyiket miért, és miért nem, ne kérdezd, én nem vagyok vallásos.
justhpeter
A magyar kormány két legfontosabb teendője a falurombolás és a keresztényüldözés.
jancsipapa
" -Iványi Gábor elmondta, úgy is működnek, hogy nulla normatívát kapnak, az iskoláik, idősotthonaik nyitva vannak, a konyháikon főznek, akkor is, ha nem jön be pénz.- " Miből is? Az,hogy esetleges " adományokból " egy sokadik hazugság . Talán úgy igaz,hogy nem annyi pénzt kapnak ,amennyit ő elképzel és amennyit szerene ...
izéke
@Maccska: idióta vagy,a gyülekezetek nem külön egyházak! Akkor ennyi erővel minden egyes templom is külön egyháznak számítana.
izéke
@vacsi: őket pont elismerték mert a bíróság kötelezte rá az államot,olvass utána! A nekik jogosan járó többmilliárdnyi támogatást nem adja orbán bosszúból
Toller Béla
Igaz, de lássuk be, a magyarok sem voltak ennyire részvétlenek a saját ügyeikben, még sohse !
jancsipapa
@Maccska: Így van . Ugyanakkora tortát osztogatnak egymás között így-úgy . Csak a Fidesztől elvett szavazatokkal tudnának gyarapodni ,ahhoz viszont rossz indítás a " fidesz birka -egybites fidesz szavazó- tolvaj banda- O1G -agyhalott fideszes- tanulatlan ,fogatlan vidéki -fidesz patkány,stb...
laja70
Vajon mit szól ehhez a legkeresztényibb Semjén és a díszes társulata?
izéke
@Maccska: majomka a kereszténység a zsidó vallásból ered,annak elválaszthatatlan része. Persze neked orbán az istened...
jáger laszló
Azért nem kell túlozni,mert volt már,csak az a feledés homályába tűnt!
No ,de ez sem 1 leányálom rendszer az is biztos!!
csak ennyi
baráztlag
J.L.
Sakk Matt
@izéke: Amikor a filozófusokat cseszegették, hol voltak az ápolók? Amikor az ápolókkal baszakodtak, hol voltak a pedagógusok? Stb...
justhpeter
@Maccska: Mellébeszélsz mint Orbán gazdád, a faluromboló szégyenkeresztény.
Aki Én
@ómidióta a bolsi csicska: Hát, ha ómió efftárs hazudja...!
Aki Én
Nekem nagyon tetszik, hogy a pár agyhalott fideszbuzi nem tud mást hozni most sem, minthogy
,,hazudik"
Inkább kussolnának.
Nessy
Ameddig a kegyenc egyházak plusz finanszírozást kapnak minden tevékenységükért, addig aki valóban segít az útszélén hagyottaknak, azt büntetik! Farizeus egy színtársulat!!
simmering73
@Maccska: Bár a munkában lennél ilyen aktív. De már megint csak terelsz és hülyeségeket írogatsz.
simmering73
"A Rose d’Or luxusjacht eladásából fedezhető az a 12 milliárd forintos tartozás, amivel a magyar állam (értsd: Orbán Viktor) tartozik Iványi Gábor egyházának. Orbán ezt a tetemes adósságot az egyházi státusz megvonásával, az azzal járó kedvezmények visszatartásával, majd a bíróság által megítélt kifizetések nem teljesítésével nagyjából tíz év alatt hozta össze, s az összeg kifizetése immár a körmére égett. Miatta a legrászorultabbak gondozásával foglalkozó Oltalom Karitatív Egyesület már nem tudja fizetni a munkatársait és ápoltak kerültek veszélybe.
...
Minderről Iványi Gábor beszélt egy nemzetközi sajtótájékoztatón, ahol elmondta, hogy amennyit köztartozások címén levettek a számlájáról, s amennyivel veszélybe sodorták az Oltalom Karitatív Egyesület működését, az két tankolás ára volt a Rose d’Or luxusjachton, amelyen Mészáros Lőrinc, az ő olaszos felcsúti famíliája és Várkonyi Andrea tölti az időt az Adrián. A jacht megtankolása 81 millió forintba kerül, Iványi Gábortól 175 milliót vontak el. Mivel a pénzt egyik zsebükből teszik a másikba, elmondható, hogy Iványi Gábor fizette a luxusjacht két tankolását Mészárosnak."
nepszava.us/el-kell-adni-a-luxusjachtot-mert-orban-viktor-12-milliarddal-tartozik-ivanyi-gabornak/
Nessy
A Bibliában az Ószövetség a Krisztus előtti időkről szól, az Újszövetség négy elfogadott evangéliuma Krisztus életéról, és tanításáról! Jézus és tanítványai zsidónak születtek, majd Jézust Keresztelő Szent János kereszteli az új hitre!
laja70
@Maccska: Jó önéletrajzot írtál magadról kedves fizetett fidenyák hozzászóló!!! Mindegy, hogy Iványit minek nézitek, ti az árnyékának sem értek a nyomába!!! Csináld végig, amit Iványi csinál, akkor elhiszem, hogy nem egy fidkány bérkommentelő vagy!!!
lampa laz
Közben megvettük a tv2 székházának felét 4,5milliárdért. Csak kérdezem, mi a faszért? És kinek ajándékozzon majd el, mert mindennek csak átmeneti tulaja van mielőtt a "kis család" rátenyerel. Pedagógus bérre nincs Iványi G. egyházára nincs, mert ők ki mertek állni az igazukért a kormánnyal szembe, ezert iltólistára tette őket a dagi.
Kovács Máté
basod megmondta jorbán rendszerérol a vélemenyet es boszut álnak rajta
Nessy
@Maccska: A jelenlegi státusz kereszténység mellett ez is elmegy! Hol reformátusok, hol katolikusok, pedig bár egyik a másikból alakult, mégis más! Aztán a valóságban Mammont, a pénz és a hatalom istenét imádják.
lampa laz
@Maccska: inkább bagzá, ne nyávogj bele mindenbe
szaboria1
Számomra az a furcsa, hogy a HIT gyülekezete lehet egyház. Mi lehet az oka, hogy Orbán ennyire megutálta az Iványi vezette egyházat pedig a Récsőlkét és Gazsit még Ő keresztelte meg. Igaz Orbán a 33 év alatt úgy váltotta az egyházakat mint más az alsó gatyáját.
szaboria1
@Shikari: Előbb nézd át az egyházak adózást aztán beszélj.
Menőmanó
@Maccska: Iványi nem politizál.
Megmondta Orbánnak, hogy nem ért egyet a politikájával, ezért nem hajlandó reklámozni az egyházában.
Na innentől az agresszív kismalac egyfolytában bosszút áll.
Pedig meg is köszönhetné neki, hogy átvállalja az állam feladatát: az elesettek, szegények, kitaszítottak oktatását, etetését, lakhatását, gondozását.
kereső
Az egykori Vasárnapi Hírekben jelent meg egy interjú Dr. Varga Zoltán pszichológussal. A szakértő Orbán Viktor legfontosabb személyiségjegyeit igyekezett megvilágítani az olvasó előtt.
Kiemelte,hogy a hatalom személyiségtorzító hatása közismert. Romboló hatása annál súlyosabb, minél „egyszerűbb,” kevésbé differenciált személy kezébe kerül. Még a legkiválóbbak is csak korlátozott mértékben immúnisak vele szemben. Ilyen személyiség a mai magyar vezető rétegben nem található. A miénkhez hasonló primitív, kulturálatlan otrombasággal, ilyen megrendítően alacsony intellektuális teljesítőképességgel nem találkozhatunk a civilizált világban.„Stílusról” szó nincs már jó ideje. Nem tudja elképzelni, hogy az angol királynő szotyolát köpködjön Ascotban, hogy bármelyik civilizált országvezetője a parlamentben a neki feltett kérdésekre szinte soha nem válaszol,vagy hogy – nyilvános adatokkal bizonyíthatóan – rendszeresen valótlan dolgokat állít az ország nyilvánossága előtt.
A hangütés, a szóhasználat is elképzelhetetlen a mégoly éles európai politikai vitákban, vagy hogy a kormányzó párt rangos képviselője egy televíziós interjúban a kockás alsógatyájával „érveljen”. Ez a tereken való részeg vitatkozás stílusa és nincs mögötte semmi szellem.
Megfogalmazta,hogy szerinte miért lettek ilyenné a jelen magyar vezetői. Hangsúlyozta, a vezetőket a legfelsőbb vezető választja maga köré. Így nyilvánvaló, hogy a kialakuló stílus, magatartásmód egyik döntő meghatározója maga Orbán Viktor.Újra és újra halljuk – és nem akárkiktől – „rendkívüli politikai tehetségként”említeni. Ha a politika a közügyek racionális módon történő intézésének tudománya, akkor miniszterelnökünk nem tekinthető politikusnak. Politikusként semmi se sikerült neki. Miközben harsog felénk, hogy a reformok működnek, nem léteznek reformok, miközben valamiféle rendről beszélnek, a történelem során ritkán tapasztalható kétségbeejtő rendetlenség vesz körül bennünket.
...
kereső
Szinte minden társadalmi réteggel összeütközött. A nemzetközi fórumokon végzetesen nevetségessé tette magát, lejáratta az országot. A történelmi lehetőséget, ami a hatalomra kerüléssel a kezébe került, láthatóan észre se vette. Már régóta nincs összefüggés a neki feltett kérdések és a válaszai között. Nyilvános beszédeinek színvonala aggasztóan leromlott.
Közállapotainkra jellemző,hogy a sajtó a „gazdaállaton” és az „emberjogi falkákon” rágódik. Könnyen lehet, hogy Orbánnak fogalma sincs róla, hogy Hitler használta ezt a gazda állatkifejezést. Sokszor derült már ki, hogy nem egy polihisztor.. A pszichológus szerint Orbán viselkedése gátakat rombolt le. Ami korábban elképzelhetetlen volt, ma mindennapos, természetes. Elsőként társai, utána mi magunk idomultunk az új viszonyokhoz.
Itt mutatkozik meg, hogy mit jelent a legfelső vezető karaktere. Elmondta, sok mindenről árulkodik az a ’89 táján készült felvétel is, amelyen ez a megnyerő, kedves fiatalember arról beszél,hogy az apja verte, sőt rúgta is őt. Tapasztalataira hivatkozva állította, a szülők nagyon ritkán rúgják a gyerekeiket. Sok vert, pofozott gyerekkel foglalkozott pszichológusként negyven év alatt, de egyet sem rúgtak a szülei. „Nagyon utáltam akkor az öregemet” – mondja, és elneveti magát. Ez a nevetés jellegzetes. A nehezen síró ember nevetése, ami elfedi a szégyellt sírást.
Ha most látja szigorkodó arccal, meg a kamerára tekintettel nevetve, őszintén megsajnálja ezt a nehéz sorsú embert, akit ma sokan irigyelnek. Mert nem kerülheti el azt a pillanatot, amikor a valóság arcába ordítja, mit is művelt azzal a lehetőséggel, ami alkalmas időben a kezébe került.
Meggyőződése,hogy Orbán nagyon fél. Ahogy valószínűleg minden zsarnok fél. Egyre nő a hatalommal, miközben egyre többen tudják, hogy ez színjáték. A világ valóban professzionális, valódi hatalommal rendelkező emberei összesúgnak mögötte, ha meglátják. Emberünk ezt mélyen elrejtve maga is sejti.
...
kereső
...
Sokszor a viselkedésén is látható ez. A zakóját gombolja, a nyakkendőjét igazgatja. Körbepillantgat.Különféle helyzethez illőnek, alkalmasnak gondolt arcokat vág. Dermedt mereven valamilyennek képzelt, csinált arckifejezéssel áll például az Obama házaspár között. Juncker elég idétlenül képes viselkedni, de mindenkit ő se legyint pofon, nem üdvözölné salut dictateurrel Putyint. Hát még „Angélát”. Vele lehetett ezt tenni.
Talán azt gondolja, majd a várban megnyugodhat. Derék dolog lehet Alcsútról felkapaszkodni a királyi várba. Bátor dolog. Horthy felesége egykoron így óvta férjét: Ne költözzünk a várba, Miklós! Az ablakon fognak kidobálni bennünket.
A szakember tart attól, valamilyen módon meg fog roppanni Orbán, mert a képességeihez képest hatalmas terhet cipel. Amit csinál, az a világ szempontjából periférikus dolog, de az ő személyiségéhez képest ez sok. Nagyon fontos dolog lenne, hogy ezt felismerjék az emberek.
Hangsúlyozta,csak a bukott óriásról vesszük észre, hogy törpe. Akkor meg majd a másik irányba fognak túlozni. Aztán meg itt, a Kárpátoktól körülvéve mindig is autokráciában éltünk. De talán éppen Orbán nyitja fel a szemünket, hogy van egy ennél jobb együttműködési rendszer. Több helyen kipróbálva.
Mint minden,Orbán hatalma sem örök. Vége lesz - mondja, de attól tart, már nem tud békésen vége lenni. Mert azt nem lehet kulturáltan ordítani, hogy Orbán, takarodj, nem lehet úgy, hogy tisztelt miniszterelnök úr, szíveskedjék eltakarodni. A pillanat bármikor eljöhet. Valószínűleg olyan ok robbant majd, amire addig senki se gondolt. A robbanás után majd mindenki számára nyilvánvalóvá válik,hogy Sancho Panza királyságában éltünk egy darabig.
Eladott Ország
Iványi az állam helyett segíti a legelesettebbeket. Lerohanja a NAV kommandója. Wölner a legelesettebbektől és az államtól lop. Szabadlábon él és kap 7,6 millió végkielégítést! De remélem hogy a Szegedi Csillagban majd lesz még hely a sok piszkos tróger tolvajnak. Völner , a végkielégítésed átutalhatod!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/274591013_2025539010984156_6768496147561727137_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=6q8kgm4j2ycAX_R1pk0&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCDVlXk69QE4US7mG8dHzocVMiLbJV_-m60ObCmDK5uAQ&oe=650E9EA1
jáger laszló
0 normatíva mellett is működnek!!
Ezt hogy csinálják,mert ez tiszta csoda!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
gamer
@Shikari: Te faszparaszt, a kormány nem tartja be a törvényeket, a bírósági Ítéletet !!! (ha nem hiszed, járj utána - ettől a bensőséges hangtól nem lettünk barátok - el fogsz pusztulni az összes többi istentelen, embertelen gecivek együtt örökre)
Ha most azt hazudom, hogy "Bocs!" elhinnéd?
Én sem hinném el - vagyis mentek a levesbe és kurvára nem érdekel, hogy a mocskos gazemberek - TI - mentek a levesbe!
lampa laz
@kereső: Nagyon jó és nagyon igaz jellem ábrázolás orbánról, a baj az, h csak kevesen értik és ismerik fel benne mindazt amit dr. Varga Zoltán elmondott róla. Szomorú, h ilyen sok évet és még ki tudja mennyit kell megérnünk ahhoz, h el lehessen takarítani a bandájával együtt. Pedig milyen egyszerű lenne ha ezt az ellenzék ki tudná bontani és kommunikálni is tudná az emberek felé úgy, h értsék meg.
evacica
@izéke: Nem veszik el mert amit Íványiék tesznek a szegényekért, azt egyetlen egyház sem teszi! Kis Rigó pl miért ne ajánlja fel a a kormánytól kapott majd 1,2 millió havi apanázsát, mert hogy miért is kapja arra magyarázat nincs!!! Orbán bosszúja egy aljas hadjárata amit folytat Iványi Gábor ellen, és azok a szegény emberek ellen akiket Iványi egyháza tart életben! Ennél aljasabb és pitiáner besszura tisztességes istenfélő ember nem képes!gratulálok Szegednek aki 10 milliót utalt nekik javaslom, hogy amelyik Önkormányzatnak van lehetősége tegye ugyan ezt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok