Személyiségi jogi pert indított az ATV Hadházy Ákos ellen, ám a Fővárosi Törvényszék elsőfokon a független országgyűlési képviselőnek kedvező ítéletet hozott.

Hadházy Ákos pert nyert az ATV ellen

A televízió fellebbez az ítélet ellen, tudta meg a Média1.

Az ATV arra hivatkozva indított pert Hadházy ellen, hogy a politikus egy februári Facebook-videójában súlyosan valótlan dolgokat állított a csatornáról és annak tulajdonosáról, Németh Sándorról. Hadházy azt állította, hogy a Hit Gyülekezete vezető lelkésze „gyakorlatilag Mészáros Lőrinc szomszédja”, így nem véletlen, hogy a tulajdonában levő csatorna nem számol be az olyan ügyekről, mint az Orbán-család hatvanpusztai birtoka.

A médiavállalat keresetében azt követelte, hogy a politikus egy legalább 60 napon át elérhető bocsánatkérő közleményt tegyen közzé, valamint egy egymilliós sérelemdíjra is jogot formált.

A Fővárosi Törvényszék ítéletében megállapította, hogy Hadházy pusztán véleményt és értékítéletet mondott el az ATV-ről és annak tulajdonosáról.

A bíróság szerint az a véleménynyilvánítás korlátozása lenne, ha ebbéli véleménye miatt közleményt kellene Hadházynak közzétennie és sérelemdíjat kellene fizetnie, még akkor is, ha esetlegesen a politikus téves következtetésre jutott. Az ítélet megjegyezte:

mivel az ATV és Németh Sándor résztvesz a közélet formálásában, amúgy is több kritikát kell tűrnie egy hétköznapi embernél.

A bíróság nem azt mondta ki, hogy Hadházy Ákos igazat mondott, hanem azt mondta ki, hogy véleményt hangoztatott, amit nekünk el kell tudnunk viselnünk.

Ugyanakkor Hadházy Ákos véleményünk szerint hamis tényállításokat is tett, ezért végsőkig küzdeni fogunk az igazunkért, tehát jogorvoslattal fogunk élni

– írta a csatorna a Média1-nek.

Forrás: 24.hu, Media1

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Pap akitől mindent elvett Orbán és álpap, akit milliárdokkal tömött ki Orbán ( Hitgyülekezet Németh Sándor)
twitter.com/szerelem1133/status/1688278744874598400/photo/1
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Na! Ott többet hazudtak, mint Hullaházy efftárs!?
Eladott Ország
@Maccska: ma, 08:51 ♣ "Bartus László magyar újságíró, író, lapkiadó, szociológus, tanár. Az Amerikai Magyar Népszava tulajdonosa és publicistája, oknyomozó újságíró, számos nagy, közéleti visszhangot keltő tényfeltáró újságcikk szerzője. Munkásságát több elismeréssel díjazták. Hét könyve jelent meg." (wiki) Oktatás: Eötvös Loránd Tudományegyetem , Debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem, Berzsenyi Dániel Főiskola, Színház- és Filmművészeti Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem..."
Cicuska' neked jó lesz az orbánjugendi egyetem is az MCC (Mathias Corvinus Collegium)
jesz
..."mivel az ATV és Németh Sándor résztvesz a közélet formálásában"...

Nocsak...nocsak...ki hitte volna? Tehát az atv biztat, uszít, hőzöng, néha kedvesen bemutatja a bicikliutakat, hogy az mennyire fontos, és jó?

Hajrá atv!
Eladott Ország
Pap akitől mindent elvett Orbán és álpap, akit milliárdokkal tömött ki Orbán ( Hitgyülekezet Németh Sándor)
twitter.com/szerelem1133/status/1688278744874598400/photo/1
Eladott Ország
@Pegero: ma, 09:46 ♣ A "mocskos hazaáruló komcsit" a köztörvényes bűnöző román politikai prostituált cigánynál és bandájánál kezdjed fideszes szarzsák. Kolostorgeci! Hol harcoltál te, amikor az orosz maffia pénzelt.Tudod ki ugye? A Száva bácsi! Kicsit feledékeny vagy Viktor, téged Szemjon Mogoljevics pénzelt, a vörös maffia feje, aki Putyinnal is nagyon jó kapcsolatokat ápol. A pénzt pedig Dietmár Clodo kézbesítette, amit fel is vettek. Ezzel a videó felvétellel zsarol téged Putyin, meg a hatos kartonnal, mert a valódi III/III-as akták azok ott pihennek Moszkvában.
uploads.disquscdn.com/images/0bc462872d38c5d5ff613aed89de736516b2cf58e1024a49e6e7e30c2b768e35.png?w=800&h=1035
Orbán katonai besúgói, azaz spicli kartonja. III/III -4. katonai elhárító. Orbán orosz KGB ügynök, hazáruló, az EU ellensége, a NATO beépített orosz kéme.
djnaploja.files.wordpress.com/2015/03/orban_2_.jpg
csak úgy....
@ómió: @Maccska: @Pegero: @KisTehen: ...stb! 0rbán proletárjai közösüljetek! :)
Nessy
Majd a nagyon "független", fideszesekből álló Kúria az ATV-nek fog igazat adni, ha nincs is igazuk!
Havanagi
Németh Sándor és a hitgyüli.Egyszerűen szánalmas az egész gyülekezete.Mindig elcsodálkozom,hogy értelmes embernek látszó lények hogy tudnak egy ilyen pojáca papnak mondott maffiózónak bedőlni.Néha éjsza mindkét csatornán az ő handabandázása megy az ATV-n és a Spiriten egyidejüleg.Az ATV arra jó,hogy kifogja a szelet és ne az utcára menjenek az emberek.Elmondják azt,amit összefogva és együtt kellene demonstrálni.És megkönnyebülnek ettől.Nagyon ravasz.Egyértelmű,hogy ezt a xart is mi fizetjük.
simmering73
@KisTehen: Mi van proletár. Kiverték már a tőgyödet? HAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: te csak örvendezz 0rbánnak, aki naponta meglop és átbax, ne engem untass!
Havanagi
@Maccska: Nocsak! Németországban élsz?Ott is megy a magyarok agymosása?Te pénzért csinálod a seggnyalást,fizetett csicska.Nehogy már te mondd meg nekem,hogy hol éljek.Én ide születtem és az őseim is századokkal ezelőtt .Már kiosztottalak egy párszor,de az értelmi színvonalad a béka segge alatt.Menj a csicska ingyenélőkhöz , takarodj a magadfajtákhoz!
justhpeter
ATV = szó szerinti álpolitikus reklámtévé egyházi (sötét) tulajdonossal vegyes csapattal.
Havanagi
@Pegero: Nem emlékszem,hogy neked osztottam volna lapot.@Eladott Ország csak az igazat írja,ez fáj annyira?Fog még jobban is.
csak úgy....
@Shikari: @Pegero: @Philip Marlowe: @KisTehen: 4 szólamban 0rbán buta muzsikusai ! :) a 4 terror ..
csagyi
Na tőgyes lebuktál.
Tátott szájjal?
Szelfizel is,nem csak kavarsz?
ómió
@csak úgy...: Bolsiék szóló elmebajosa! Szedáltasd magadat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.