Szerda délután érkeznek a képviselők, miniszterek, kormányközeli elemzők, médiaszereplők a négycsillagos szállodába, ahol este, zárt körben tart eligazítást Orbán Viktor.

Szerda délután kezdődik a kormánypárti képviselők parlamenti ülésszakok előtti szokásos pár napos elvonulása, ahol kormánypárti elemzők, háttéremberek segítségével készülnek fel az előttük álló félévre, és ahol Orbán Viktor miniszterelnök is eligazítást ad számukra.

Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel!

– felkiáltással hívta kihelyezett frakcióülésre a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőit Kocsis Máté.

Közpénzmilliárdokból épült luxushotelbe vonul el a Fidesz a parlament őszi ülésszaka előtt – szerda este zárt körben tart eligazítást Orbán

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő előadása a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén, a Polgári Pikniken a kötcsei Dobozy-kúriában 2023. szeptember 9-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Az őszi politikai nagyüzemet hagyományosan a kötcsei piknikkel indítja be a Fidesz, majd pár nappal a parlament őszi ülésszaka előtt még elvonulnak a képviselők tanácskozni. Két év után visszatér a Fidesz Esztergomba, és a Hernádi Zsolt Mol-vezér érdekeltségébe tartozó, közpénzmilliárdokból felépült Grand Hotel Esztergom ad otthont a kormánypártok szerdán kezdődő, kétnapos frakcióülésének – írta meg a Telex.

Legutóbb 2021 szeptemberében volt Esztergomban a Fidesz frakcióülése. Akkor több mint 31 millió forintot fizetett a frakció két, Hernádi Zsolt Mol-vezér érdekeltségébe tartozó cégnek, a Solva Property Kft.-nek és a Solva Hotel Kft.-nek.

A négycsillagos szállodát nem sokkal korábban, 2021 nyarán adták át. Az üzemeltető Solva Property Kft. összesen 3,2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást kapott a beruházásra a Miniszterelnöki Kabinetiroda felügyelete alá tartozó Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy-pályázatán keresztül.

Forrás: Telex, 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Harcra fel!
Mondta a nagyonbékepárti Csokis Málé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
L lesznek igazítva nehogy kilógjanak a sorból
1,2,3,4 fidex csicska 1ütt lép!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
A söjtöri ebéd néven elhíresült botrány 2003. október 18-án zajlott le a Medgyessy-kormány által egy Zala megyei faluban, Söjtörön, ahol Deák Ferenc születésének 200 éves évfordulója alkalmából tartottak kihelyezett kormányülést. Ezen a kormányülésen egy hétfogásos ebédet szolgáltak fel. A Blikk derítette ki, hogy az ételeket a budai Mágnáskert étteremből rendelték 2,4 millió forintért. A menüben volt mandulával töltött angolna, pácolt fogasfilé és fokhagymás parajjal tekert harcsa, erdei gombaleves kakukkfüves vadhúsgombóccal, amit házias borjúsült követett pirított borjúmájjal, majd desszertnek pedig Rigó Jancsi, gesztenyekupola és diós holdacska. Az is kiderült, hogy az egész kormányülés került 2,4 millióba, ebből az ebéd 734 ezer forint volt, amit nagyjából száz ember fogyasztott el. A kirobbant sajtóbotrány hatására a kormány bocsánatot kért.
Nessy
Ezeket is a hokedli körül kergették, ha iskola kezdés előtt nem vonultak el egy luxus hotelbe grátisz!
Menőmanó
Harcra fel!
Mondta a nagyonbékepárti Csokis Málé.
lampa laz
Esett a népszerűségük, gyorsan ki kell találni valami ütőst, h a nép kábuljon.
rakitics41
Hofi Géza az utolsó dalában azt énekelte hogy a vén vadász kutya azt vonyítja hogy "ugatni már szabad!"Lehet hogy mikor ezt énekelte Hofi akkor úgy volt, de ma már nem úgy van!Mielőtt valaki itt a fideszes országgyűlési képviselők közül kinyitná a száját Orbán főcsővezető testvér megmondja nekik ,hogy miről mit mondjanak, hogy szépen szóljon a kánon , és az énekkarból ne énekeljen ki senki sem, mert ugatni már csak úgy szabad ahogy Orbán megmondta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.