Ha ma meglátjuk a szivárványt, automatikusan az LMBTQ-propaganda jut eszünkbe – kezdte fideszes mércével mérve visszafogottan Nagy János államtitkár, Orbán Viktor miniszterelnök személyi titkára.

Orbán legközelebbi munkatársa meleg hangú vallomást tett a szivárványról, mint fontos fideszes szimbólumról

Nem is magával a szivárvánnyal van baj. Forrás: Facebook

Pedig a szivárvány ősibb szimbólum, mint a fentebbi destruktív mozgalom. Ne hagyjuk, hogy a szivárványt, az Isten és ember közötti szövetségkötés szimbólumát kisajátítsák! Vegyük vissza a szivárvány értékét!

– váltott szigorúbb hangnemre Nagy, aki szerint a szivárványt az emberiség jelképként már régóta és sokféleképpen használja.

Az első szivárványt a Bibliában az ÚR festette az égre az özönvíz után Noénak, hogy jelezze, soha többé nem bocsát ekkora pusztítást az emberiségre. A keresztyén kultúrában a szivárvány tehát a szövetségkötés szimbóluma… A skandináv mitológiában például az elhunyt lelkek ezen az úton jutnak a Valhallába, Japánban pedig úgy tanították, hogy az istenek a szivárványon keresztül érkeztek a földre

– tartott eszmetörténeti összefoglalót Nagy aki szerint a szivárvány a gyermeki ártatlanság (khm – a szerk.) jelképe is.

Nagy ezután még felmondta a kötelező fideszes mantrát, miszerint a keresztény-konzervatívok a kötődésben, az egységben, a szövetségben hisznek, és mindig közösségben gondolkodnak, ezzel szemben a liberálisok az el- és feloldásban, a totális egóban, az egyéni érdekek mindenek felettiségében hisznek. 

(Index)

Forrás: Index
Fotó: Facebook

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagyon jó a képválasztás, azzal a két meleg fiúval.
Aki Én
Nagyon jó a képválasztás, azzal a két meleg fiúval.
simmering73
"Gazdasági recesszióban van az ország, erre mit csinál a nemzetipatrióta uszítás kormánya? Vissza akarja szerezni a szivárványt a buziktól, mert az a politikai megélhetési okokból hálás kényszerképzetük, hogy a buzik ellopták tőlük a szivárványt. Az egyik sötét, bigott keresztényfundamentalisa elkezdi, a többi meg kórusban cifrázza. Soltész Miklós, a Kirill háborús moszkovita pátriárka és volt KGB-ügynök által frissen kitüntetett államtitkár a minap egy berettyóújfalui, történetesen szivárványszínben pompázó óvoda átadásán azt találta mondani, hogy „Vegyük vissza a szivárvány értékét!”, erre a válogatott baromságokra ráérő, érdemi munka helyett álproblémákkal támadó Nagy János, a rogánista kabinetiroda államtitkára, nem mellesleg Orbán egyik legközelebbi cselédje, elővezeti a NER-ben folyamatosan ugrásra készen álló Mórickát. Többes számban hazudja, hogy nekünk a szivárványról a melegek, pláne a melegpropaganda jut eszünkbe, mert neki az a munkaköri leírása, hogy a melegpropaganda jusson eszébe."
kolozsvaros.com/rovidek/morickaek-a-verzivatarban/
twisted metal
Szijjártó egy beteg állat, ezért nem furcsa, hogy biszexuális (is) - igen, ha valakivel baj van, az nagy valószínűséggel aberrált szexuálisan - mint Szijjártó Péter (azért írtam ki a teljes nevét, hogy félreértődés ne essék).

Beteg állatok a fideszesek - nincs kivétel !!!
human
Hogy a szivárványról a fideszeseknek mindig az LMBTQ jut eszébe azt köszönjék a propagandájuknak. Ők tartják folyamatosan napirenden a dolgot. fidesz nélkül a franc sem foglalkozna LMBTQ marhaságokkal.
Lepényleső
...hogy aztán a kokárda sorsára jusson,- magyar a nyelvén miattuk csak szégyenkezve szólhasson?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.