Mészáros Lőrinc autójavítója szerelheti a mentőautókat a következő négy évben, évi egy, összesen négymilliárd forintért, derül ki az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren közzétett hirdetményből.

Orbán az egyszerű mesterek bizniszét is lenyúlja magának és aki az egészségügyből is nyíltan lop – Hadházy megszólalt Mészáros autószervizéről

Ahogy arról ma korábban beszámoltunk, a közbeszerzés tárgya: gépjárművek teljes körű garancia-és szavatossági időn túli javítása, melyeket az Országos Mentőszolgálat a saját műhelyében bármely okból nem tud, vagy nem akar elvégezni.

Most Hadházy Facebook oldalán megmutatta azt a körlevelet amiben értesítették a mentősöket, hogy ezentúl az összes mentőautót Felcsútra kell vinni szerelni és az eddigi szervizeket tilos megbízni. 

Ezer év alatt nem volt még olyan vezetője az országnak, amelyik még az egyszerű mesterek bizniszét is lenyúlja magának és aki az egészségügyből is nyíltan lop. Most -a gázszerelő strómanon kereszrül- van.

- írta a politikus.

Mészáros győztes cége eddig nem kapott nagy figyelmet, pedig a Mészáros Autó Javító Kft.-t már 2011-ben megalapította. 10 évvel később is még csak 113 milliós éves bevétele volt, ami tavaly már 651 millióra nőtt. 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke..Rajtad még röhögni sem lehet..Siralmas vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Megint ez a bolsi hazudozóbajnok Hullaházy!?
izéke
A betegek készüljenek a hosszú gyalogos sétákra,vagy csak simán vegrendelkezzenek mert mire mentőhöz jutnak... jobb lesz ha rögtön a sírjukba fekszenek.
izéke
@Shikari: elvégzi a munkát,mi? Vas nélküli vasút az új hungarikum. Mi lesz a mentőkből? Gyaloggalopp kókuszhéj dobogással? A gyalogos mentőtiszt majd utánozza a motorzúgást?
sokanvagyunk
Az ország bármely pontján lerobbant (pl. egy ékszíj miatt) mentőautót majd trélerezhetik Felcsútra?
namihami
""...melyeket az Országos Mentőszolgálat a saját műhelyében bármely okból nem tud, vagy nem akar elvégezni.""
Tehát, még nem tudni, hogy mikor, milyen és mennyi lesz ez a munka, de az évi 1 milliárd már biztos! Oké, én is tudom, hogy ez nem egy komoly tétel, de AZÉRT NEKEM LEGYEN MONDVA! Jól jönne, így---hó végén!
percsi
@sgl: Fidelitas az öregfiúk utánpótlása, nem értenek semmihez, csalásra képezték ki őket.
Hasznos részesei a társadalomnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.