Mészáros Lőrinc autójavítója szerelheti a mentőautókat a következő négy évben, évi egy, összesen négymilliárd forintért, derül ki az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren közzétett hirdetményből.

Orbán az egyszerű mesterek bizniszét is lenyúlja magának és aki az egészségügyből is nyíltan lop – Hadházy megszólalt Mészáros autószervizéről

Ahogy arról ma korábban beszámoltunk, a közbeszerzés tárgya: gépjárművek teljes körű garancia-és szavatossági időn túli javítása, melyeket az Országos Mentőszolgálat a saját műhelyében bármely okból nem tud, vagy nem akar elvégezni.

Most Hadházy Facebook oldalán megmutatta azt a körlevelet amiben értesítették a mentősöket, hogy ezentúl az összes mentőautót Felcsútra kell vinni szerelni és az eddigi szervizeket tilos megbízni. 

Ezer év alatt nem volt még olyan vezetője az országnak, amelyik még az egyszerű mesterek bizniszét is lenyúlja magának és aki az egészségügyből is nyíltan lop. Most -a gázszerelő strómanon kereszrül- van.

- írta a politikus.

Mészáros győztes cége eddig nem kapott nagy figyelmet, pedig a Mészáros Autó Javító Kft.-t már 2011-ben megalapította. 10 évvel később is még csak 113 milliós éves bevétele volt, ami tavaly már 651 millióra nőtt. 

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke..Rajtad még röhögni sem lehet..Siralmas vagy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi fülöpke..Rajtad még röhögni sem lehet..Siralmas vagy.
Peller Anikó
Abán az egyszerű mesterek péniniszét is lenyalja magának. A nemegyszerűekét meg kétszer.
rakitics41
Ez aztán üzlet!Lehet hogy nulla munkáért 4 milliárd üti a vállalkozó markát, amiből nyugodtan adhat jattot a megrendelőnek , azaz valamelyik állami vezető hivatalnoknak.Gondom a 4millárdot úgy számolták ki mint a nyugdíj prémiumot, a hasukra ütöttek, mert nálunk már csak ez a számítási mód a divat.
Nessy
Ha semmi mást nem fizet ki az állam az egészségügyi ellátásban, Lőrinc barátot biztos! Szakadjon tájuk az ég!
jesz
@rakitics41: ...nagyobb összegbe fogadnék, hogy féidő tájt kiderül, kevés a négymilliárd, még kettőre lenne szükség...megkapják.
human
Orbán és társa szociopaták. Mindenből lopnak ott is ahol önmérsékletet kellene legalább tanúsítaniuk.
A vérplazma biznisz is NER kézbe került. És ahogy a rátették a mancsukat csökkentették a véradóknak járó jutattást, hogy nagyobbat kaszálhassanak.
Orbánék szó szerint is a vérünket szívják.
justhpeter
Ebből lesz az automata rendszerváltás, amikor elfogy a pénz és egyszerre omlik össze a rengeteg egykor jónak látszó biznisz.
Juhász István
A jelenkor Leonardo da Vinci-je ez a pasas. Márminthogy POLIHISZTORA. Otthonosan mozog az élet minden területén, egy KIVÁLÓ szakember... Övé a legnagyobb vasütépitő. cég, épitőipari vállalkozás, állattenyésztés, szállodalánc, meg MINDEN. Mondj egy területet, ahol nem csúcsosodott ki a brilláns tevékenysége, magyarul, amit nem ő tulajdonol. Tizenéve egy ócska kis gázszserelő volt, tele veszteséggel. Ma ő a legnagyobb MAGYAR.
dr. prédikátor
látjátok??? ha egy cigány hatalomra jut mindent ellop!!!
simmering73
Aki vasutat tud építeni nehogy már ne tudjon egy szaros mentőautót megjavítani.
simmering73
@Shikari: Te olyan hülye vagy, hogy hozzád képest egy százas szög integrált áramkör.
twisted metal
"Ezer év alatt nem volt még olyan vezetője az országnak, amelyik még az egyszerű mesterek bizniszét is lenyúlja magának és aki az egészségügyből is nyíltan lop. Most - a gázszerelő strómanon kereszrül - van."

Én kijavítanám Hadházyt: 1100 év alatt (az ezer év már volt 32 évig, most az ezeregyszázév jön - újabb 31 és fél évig, mert a matyar paraszt szereti a kerek számoka - nem kell gondolkodni, összeadni, kivonni, osztani, szorozni.
Egy gallon az hány mérföld?)
ómió
Megint ez a bolsi hazudozóbajnok Hullaházy!?
izéke
A betegek készüljenek a hosszú gyalogos sétákra,vagy csak simán vegrendelkezzenek mert mire mentőhöz jutnak... jobb lesz ha rögtön a sírjukba fekszenek.
izéke
@Shikari: elvégzi a munkát,mi? Vas nélküli vasút az új hungarikum. Mi lesz a mentőkből? Gyaloggalopp kókuszhéj dobogással? A gyalogos mentőtiszt majd utánozza a motorzúgást?
sokanvagyunk
Az ország bármely pontján lerobbant (pl. egy ékszíj miatt) mentőautót majd trélerezhetik Felcsútra?
namihami
""...melyeket az Országos Mentőszolgálat a saját műhelyében bármely okból nem tud, vagy nem akar elvégezni.""
Tehát, még nem tudni, hogy mikor, milyen és mennyi lesz ez a munka, de az évi 1 milliárd már biztos! Oké, én is tudom, hogy ez nem egy komoly tétel, de AZÉRT NEKEM LEGYEN MONDVA! Jól jönne, így---hó végén!
percsi
@sgl: Fidelitas az öregfiúk utánpótlása, nem értenek semmihez, csalásra képezték ki őket.
Hasznos részesei a társadalomnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.