Miért kellene felháborodni azon, hogy G.w.M tilosban parkol, amikor a fideszes honatyák is ugyanezt teszik?

Arcátlanság: tilosban parkolt a fideszes politikus a mélygarázs mellett – "Hol vagyunk már attól, hogy egy ilyen prosztóság kellemetlenül érintsen egy fideszest?"

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

A Városliget mellett, teljesen szabálytalanul, a járdán parkoló autó Vitányi István országgyűlési képviselőé. Hatalmas mélygarázs van mellette kb. 50 méterre, de vagy spórolni akart, vagy lusta volt annyit sétálni. Persze ez legyen a legkisebb bűne, mondhatják, és ez igaz is. Hol vagyunk már attól, hogy egy ilyen prosztóság kellemetlenül érintsen egy fideszest? És milyen jó lenne, ha csak ezeket a „példamutatásokat” lehetne felróni nekik!

- írja közösségi média oldalán Hadházy Ákos ellenzéki képviselő.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
@Philip Marlowe: Tudod ebben az a legszomorubb, hogy valóban minden napra jut 1-1 "szösszenet", mely szerint a fideszesek ugy tesznek, mint a törvényen kivüliek. Gondolod, hogy lenne "napi Hadházy", ha a fideszesek betartanák a törvényeket és ugy viselkednének, mint egy egyszerü ember? Csak az nem világos, hogy a fideszes gátlástalan viselkedését leleplező Hadházy helyett, miért nem az "elkövetőket" hibáztatod?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@Philip Marlowe: Megjöttél, napihülye? A propeller alfa hülyéje.
szegfue
@Aki Én: 12:12 Egyszerüen nem tudom mit is gondoljak róluk?! Én ennyire a családomat védem, mint amennyire ők a Fideszt... vagyis teljesen mindegy mit tesz bármelyik családtagom -- bár esetleg nem helyeslem --, akkor is körmöm szakadtáig védem. Gyakorlatilag érthetetlen számomra ez a fajta politikai gondolkodás, ill. nem gondolkodás.
Aki Én
@szegfue: ...én még ezt sem vallom. Ha valaki ezredszer jön, hogy a családtagom hazudik, lop, akkor azért csak megnézem mielőtt beleállok. Szóval ezek már régen túlmentek egy határon.
De igen, értem amit mondasz.
Ugyanakkor ne csodálkozzunk, mert aki ma még hithű fideszes, és komolyan gondolja, hogy ezek hazafiak és nem lopnak, az tényleg nagyos toprongy szellemi szinten van.
És a kör bezárult.
Nekem vannak olyan értelmes ismerőseim, akik évekkel ezelőtt fideszesek voltak, már akkor sem értettem, de mára rühellik őket, mert megértették mi történik. Azért ehhez nem kell atomtudósnak lenni, elég a józan paraszti ész, és minimum 30-as IQ.
szegfue
@Aki Én: Kicsit "elnagyoltam" a családomhoz való ragaszkodásomat, de jó, hogy a lényegét megértetted.
Sajnos az tény, hogy csak az hiszi el a fideszesek feddhetetlenségét, aki nem látja ugy "egészben" akár az ország, akár a világ dolgait, történéseit, nem talál összefüggéseket, nem is gondolkodik, teljesen beszükült és mintha elvesztették volna a józan paraszti eszüket is:(
NKF
Ez a Faszházy ott van mindenhol! A görény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.