"Az idősek számíthatnak ránk!" – írta ki Facebook-oldalára Orbán Viktor.

A miniszterelnök azt is megerősítette: közel félhavi nyugdíj érkezik a számlákra.

Azt nem tette hozzá, hogy a korrekcióra törvény kötelezi, és az elszámolt infláció miatt van szükség erre.

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
a cigány lókupec az agymosott zombi birkái között!!! nyaljatok csak birkák 3.1% ért!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Mint a zombik,azok az üres tekintetek , nincs üdvrivalgás , nem csodálom , az orbáni infláció jól le nullázta a nyugdíjasok jó részét az országban .
laja70
Röhejes!!! Ezt akarták a fidesz szavazói, ezért szavaztak a fideszre!!!
Kovács Máté
ja ja basod aképen 70% nem is idös de ez már jorbáni 2/3 igy is basod
hehehe
dr. prédikátor
a cigány lókupec az agymosott zombi birkái között!!! nyaljatok csak birkák 3.1% ért!!!
jáger laszló
Van aki még L is hiszi!!??
Fél havi plusz is csak a havi 1/3-a a vagy alig több!!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
nejlontacskó
Fidesz faszkalapok!
Ha, csak egy kicsit néztek utána, akkor is, látnotok kellene, azt a szomorú tényt, hogy a szocialisták nyolc év alatt, hétszer adták a 13. havi nyugdíjat, míg a Fidesz, 11-év alatt egyszer!!!
Azt is, gyorsan a választás előtt!
Vajon mi célból tették ezt?
Ugye, nem hiszitek azt, hogy az idősekkel akartak jót cselekedni?
Nem!
Többek között velük akarták megnyerni a választást!
Szó se róla, sikerült.
Azzal is tisztában vagytok, hogy ez az a 13. havi nyugdíj, amit 2002-ben éppen a Fidesz próbált foggal körömmel megakadályozni?
Én még emlékszem rá, hogy az akkor ellenzékben lévő Fidesz. egyrészt nem szavazta meg a törvényjavaslat részletes vitára bocsátását, másrészt 2002. december 17-én nem vett részt a végszavazáson, így a törvényjavaslatot kizárólag a kormánypárti képviselők igen szavazatával fogadta el az Országgyűlés.
Ergo, jobb lenne, ha kussolnátok!
rakitics41
Ez az Orbán nem beszél nyíltan arról hogy amit most kifizetnek a nyugdíjasoknak azt már januártól kellett volna kifizetniük és most a tartozást fizetik ki.Ezt nyugdíj kiegészítésnek nevezni egyszerű félretájékoztatás.Csak a törvényi kötelezettségnek tesz eleget a kormány azt is csak érintőlegesen, mert elszámolást soha nem adott a nyugdíj korrekció pontos kiszámolásáról, pedig Orbán is tudja hogy a hosszú barátság alapja a pontos elszámolás.A képen látható nyugdíjasoktól kérdezem, hogy ők kaptak pontos elszámolást a nyugdíj korrekcióról, vagy ez a kép nem is most készült hanem már régen?Ha nem kaptak akkor miért ünneplik" a nagy mindig igazmondó" Ó:Viktort?Mert a törvényt betartotta és korrigálta a januárban rosszul megállapított nyugdíjak mértékét?
Nessy
Ezzel a megható szöveggel van egy kis probléma! Ad 1. A kb 35% közel sincs az 50%-hoz. Ad. 2. Nagyon nem mindegy, hogy hány ezernek a 35 százalékáról van szó! A többi stimmel.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: ma, 17:25
Elég csak elolvasni a gyülölködő írásaidat,mindjárt megvan ki a gyülölködő,kártékony ,orbán seggnyaló bokorugró tizedes.
www.youtube.com/watch?v=zrNX2dz8SGI
kulabombaafityiszre
Te muszka faszszopó orbán csak a kötelezőt adtad,mert egy 97-es törvény írja elő a nyugdíjak inflációval
történő emelését.Bár még itt is sumákoltatok,és sumákoltok
colibri
Mennyi elbutult hiszékeny öregember...
Nessy
@colibri: Honnan gyűjtöttek be ennyi idős embert egy beállított fotóhoz?
colibri
@Nessy: Nem tudom a kérdésedre a választ, ellenben felnagyítottam a képet és megláttam, hogy a sok idős mellett elég sok fiatal is körbe vette. Az látszik, hogy az ablakon is kint van a fidesz táblája, de annyira nem tudom kinagyítani, hogy az utca táblát látnám. Valami összejövetel, program lehetett ott, aminek a végén fotózkodtak,
rakitics41
@Philip Marlowe: Szerintem Te nem gondolkodol normálisan, defekted van az agyadban.Hogy lehet egy tizenegynehány évvel ezelőtti vezető intézkedéséhez hasonlítani a mai nyugdíj korrekcióval kapcsolatos olyan problémát amit a Nyugdíjas Parlament elnöke is felvetett.Téged lehet hogy nem bosszant az Orbán szövege , hogy érték álló nyugdíjakat kapnak a nyugdíjasok, közbe kiderült hogy a kifizetett nyugdíj a tavalyi évben 1,2%-al kevesebb volt az inflációnál, de közeben Orbánod azzal járja az országot hogy ő aztán pontosan elszámolt.Szerintem az a nem normális aki a neki járó pénzt, tartozást nem követeli az adóstól, csak ül a számítógépe mellet és nem a problémával foglalkozik , hanem azzal aki a probléma megoldását sürgeti.Kit érdekel , hogy mi a véleményed rólam, engem az foglalkoztat, hogy ami a törvényben kötelezettségként leírva azt Orbán Viktor úgy teljesítse ahogy a törvény szól és várom a pontos elszámolást is amit Orbán is fontosnak tart!De ha szerinted minden úgy van jó ahogy van , akkor maradj ebben a hitben, de azt aki követeli a pontos elszámolást azt hagyd már békén!
namihami
Ez az a bizonyos ""Orbáni manna"", amit (úgy mellékesen mondva) mi, nyuggerek hiteleztünk 10 hónapig!?!?!? És még kamatot se kapunk rá!
Kötelező a kézcsók vagy tegyük a kamat mellé?
Sakk Matt
@Philip Marlowe: A szöveges mateknak is korrektnek kell lennie!
A közel fél havi 13%-ot hibádzik. A "bő egyharmad" sokkal közelebb - kb 4%-kal - állna a valósághoz.
gina
Sz@rsz te mindenkire mocskos maffiózó, fontos hogy a nép pénzét uralod szemét patkány,,,
Nessy
@Sakk Matt: Orbán feltételezi, hogy az idősek már nem tudnak számolni, logikusan gondolkozni, nem működik a memóriájuk! Azért mond nekik orbitális ostobaságokat!Legyünk tárgyilagosak, nem kevés fiatalabb is elhiszi , amiket sokszor felolvas!
vitriol
A nyugdíjasok tényleg számítottak a kormány segítségére az első félévben, aztán pofára estek, mert orbánék cserben hagyták őket, inkább vodafont vásároltak és egyéb szarságokra szórták a pénzt.
szép új világ
Ez a megszokott orbáni pofátlanság. Közel félhavi nyugdíjjal tartozik az időseknek és mikor kénytelen megadni a tartozást, akkor is úgy állítja be, mintha az ajándék volna. Mocskos féreg!
ómió
Hát, ha már a bolsi rablóbandára úgyse...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.