Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezető-helyettese egy Facebook-videóban közölték a javaslatukat arról, hogy a a 18 évnél fiatalabb lakosság számára betiltanák az energiaitalok fogyasztását.

Hollik-Nacsa páros: tiltsák be a 18 éven alattiaknak az energiaitalt Magyarországon!

A két politikus Facebookon jelentette be a javaslatát, amit részben azzal indokoltak, hogy komoly veszélyben vannak a fiatalok az energiaitalok miatt. 

„Gyakorló apaként jól látjuk, milyen veszélyek leselkednek a gyermekeinkre. Az egyik ilyen az energiaitalok gyermekek általi, sokszor napi fogyasztása” – magyarázta Hollik, majd az Országos Mentőszolgálat adataira hivatkozva elmondta, hogy az elmúlt 4 évben évi 100 olyan esetet rögzítettek, ahol 18 év alatti gyermeket energiaital túlzott fogyasztás miatt kellett orvosi ellátásban részesíteni.

Itt a videó a bejelentésről.

Forrás: Blikk.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
igazi kommunista konzervatív duma , 100x eset miatt büntetni egy társadalmat , az helyett , hogy a mértékre hívnák fel a figyelmet , pl a mocskos , aljas hazug plakátjaik helyett ragaszthatnának fel megelőző tájékoztató jellegű, az ügyhöz kapcsolódó írással plakátot , ha a 18 év alattiak érdekelnék őket , vagy tolhatnák a propaganda médiájukba . De szerintem a háttérbe húzódozó konfliktus lehet a gyártók és a fidesz körül , ismerve őket ilyenkor jönnek ezekkel az aljasságokkal mantrákkal .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@simmering73: cigók isszák vödörszám.Apuval együtt.
pultosjocó
" Gyakorló apaként "...talán örökbe fogadtak valakit?...vagy érik az újabb magyar nobel,../ fidesz-kdnp melegtagozat /...
Sakk Matt
@pultosjocó: Vajon ebben a párkapcsolatban Hollik vagy Nacsa az anya?
Sakk Matt
Szerintem ez a Red Bull elleni támadás, mert az osztrákok leválasztották a MÁV-ot.
#demagogia
troppauerhumer
A magyar példa. Elrettentő magyar példa. negatív tankönyvi példa lesz a jövőben arra, hogyan kell egy gyenge országot tönkretenni, kirabolni, lakói jelentős részét évekig hazugságokkal becsapni. Miközben a régió békében fejlődik, van munka, de a dölyfös vezér országa fokozatosan lemarad, széthullik benne minden jó, ami addig működött, és láss csodát, a vezér ninbusza nem csökken, továbbra is csókolgatják hívei a kezét, megmentőjüknek látják, pedig ha tudnák, kit istenítenek, elszégyellnék magukat, majd dühösek lennének. És igen, mára az államcsőd szörnye a kertekalatt ólálkodik, be-be leseget a ház ablakán.

Orbán NER -nemzetthy elhülyítés rendszere minden területen elrettentő példa lesz a demokratikus berendezkedésű országok számára. Figyelmeztetés, hogy hol kell szorosabbra fonni azt a hálót, amelyik a nácikat és a fasiszta rablókat hívatott távol tartani a hatalomtól.
balos
@Sakk Matt: Még nem született meg a döntés,de a csúti már kerülgeti a "kását"!Akarom mondani a mását!Az energia italok elterjedése a 89 es rendszar büne!Olyan szerrel kezelik,ami a kultúrha támogatására butítja az elkövetőjét!HÜLYITI!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.