Áll a bál, kitört a balhé. 
Orbán Balázs durván beszólt az amerikai nagykövetnek: "Ha az a kérdés, hogy ki üzletel az oroszokkal, akkor az amerikaiak tekerjék le a hangerőt! "

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Miközben Oroszország az ukrán civileket bombázza, Magyarország az üzletért esdekel – többek között így kommentálta David Pressman amerikai nagykövet Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin keddi találkozóját.

Erre reagált Orbán Balázs, Orbán Viktor politikai igazgatója, aki posztjában úgy fogalmazott:

"Ha az a kérdés, hogy ki üzletel az oroszokkal, akkor az amerikaiak tekerjék le a hangerőt! Csak nukleáris fűtőanyagból több mint kétszer annyit vettek, mint korábban. Erről egy egész listánk van. Elegünk van az amerikai nagykövet álszenteskedő viselkedéséből!"


- írta Orbán Balázs a közösségi oldalán.

Forrás: 24.hu

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gondolom, David Pressmannak pedig elege van a sok "paraszt" kormányhülyéből, akik valakiknek érzik magukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Gondolom, David Pressmannak pedig elege van a sok "paraszt" kormányhülyéből, akik valakiknek érzik magukat.
human
Két különböző dolog üzletelni az oroszokkal vagy szolgálni a zoroszokat. Szándékosan mossa össze a fidesz a kettőt.
Maxipocak
Azt, hogy meg az aiknak milyen listájuk van rólatok te senkiházi pojáca, hamarosan megtudjuk.
Péter2
Ezek azt hiszik , hogy birkózó-kakát ebédeltek , megint nekiszaladtak a betonfalnak , ennyire ostobáknak nézik a híveiket , hogy ilyeneket cselekszenek ,és ettől érzik igazi nemzethyeknek magukat , hogy megmutatjuk ? Pedig nem, csak nagyin ostobák , mert ebből az országnak lehet kára , ha ép úgy akarják az amcsik , de fordítva nem .
Dr. Proktor
@Clavigo: Nem egyedül jött, ide zúdultak az agyhalottak...
pultosjocó
@Shikari: szeva lápi köcsög...most lehet véged, felpiszkálták a zsidókat..neked ők " nagy barátaid "..,igaz,román cigány,..?lassan a világ túllép rajtatok,orroszbuzik...
Béla333
Tuskó Hopkins - magyar hangja Orbán Balázs!
jancsipapa
@Horizont: Ez igaz. De, attól még így van...
NKF
Mit ugat örökké ez a buzi fasz? Haza kell küldeni!
jáger laszló
Pressman ennek LNÉre nagyobb decibeklre kapcsolt!!!
Hát izé---
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: pincsike,ne csaholj bele mindenbe!
ómió
Pressman efftárs már a saját orosz uránimportjukra se ismer rá!?
telegdilaci
@CsipkeRózsa:Ennek a kis görénynek nem beszólogatni kellene azoknak akik meg mondják az igazat,a kormány politikájáról Talán arra kellene keresni a megoldást,hogy Huzzák ki az Országot,a X@RBÓL-amibe a hozzá nem értésük miatt kormányozták,vagy az már nem megy könnyebb beszólogatni ahhoz nem kell tudás elég ha valaki Pökhendi és ostoba!
Aki Én
Imádnivaló, mikor a melegtekintetű csicska beszél álszenteskedő viselkedésről.
kereső
@KisTehen: 09:36 Ugye nem zavar az a tény, hogy az ukrajnai atomerőművek is orosz fűtőanyagot használnak, ahogyan a csehek, a bulgárok, az amerikaiak , és mi is. Békés célú felhasználás. Amikor lázadunk az orosz paks2 miatt, az azért van, mert egy olyan projekt- aminek a kivitelezése immár a megbizhatatlan oroszok kezében van, a finanszirozása meg átláthatatlan, követhetetlen - éppen a korrupt orbán és a korrupt oroszok miatt. Nem mellesleg orbán balázs kikotyogta, hogy az oroszok éppen most ezzel a "listával" amerikai üzleti titkokat adtak át a magyar kormánynak, és a hülye még el is mondja. Nem vagytok normálisak...
kereső
Már csak az a nagy kérdés, hogy mi a célja putyinnak a lista átadásával, mire utasitotta orbánt ezzel kapcsolatban. Mit "kért "még putyin, mit kell tennie mégorbánnak az eu és Ukrajna ellenében? Mert a "hablaty" az energiáról, meg a többiről- az csak figyelem elterelés- és szó nem esett a valódi témáról, ami putyin kinai rezidenciáján történt. Mibe mászott bele orbán, éés milyen következményei lesznek ennek az ország számára???
nem volt valaki véletlenül "bolha" ezen a megbeszélésen/eligazitáson???
kereső
@Horizont: HA!!! Mondom, ha lenne Magyarországon parlament, akkor az gyakorolná eredeti jogát, a törvényalkotás mellett: a végrehajtó hatalom =kormány ellenőrzését, és beszámoltatná orbánt a megbeszélésről, és kötelezné arra, adja át a feljegyzéseit a megbeszélésről. Mert bizonyára vannak- csak nehogy az orosz sajtóból tudjunk meg erről részleteket.
Persze ahol a kormányülésekről nincs jkv,,sem feljegyzés , igy ehhez sincs az országnak semmi köze.Pláne igy, hogy a parlament egy fabatkát nem ér- orbán játszóházzá degradálta azt is. Jó sok pénzen eltartunk embereket- a semmiért.
kereső
@Horizont: Ami meg a fészkelődését illeti, valami nagyot "kért" putyin, amitől orbán nagyon ideges lett- mert hogyan fogja lenyomni az ország torkán a cári parancsot- nagyon nem vagyok nyugodt, hogy mi a parancs, ami igy kihozta orbánt a sodrából. Utoljára 2006-ban láttam ilyennek a tv.stúdiójában.
jancsipapa
@Horizont: Hidd el ott állok. Ezért ven több oldala a dolgoknak...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Igenis, durbincs őrnagy! Kérek engedélyt rajtad röhögni...
izéke
@Dr. Proktor: engem kihagyott ez a hatökör,ez sértés számomra,még kormánypártinak hinne valaki :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.