Szia, Uram! MCC-bizonyítvány érdekel? – olvasható a Jobbik-Konzervatívok közösségi oldalán megosztott bejegyzésben.

Kiakadt a Jobbik: "Ennyi erővel egy Orbán-tetkó vagy egy fideszes fülbevaló is többletpontot jelenthetne"
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A Jobbik-Konzervatívok megdöbbenéssel értesült arról, hogy kétszer annyi pontot érhet a felvételin egy MCC-bizonyítvány, mint egy nyelvvizsga – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Ez számunkra az 1956-utáni diktatúra Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetemet, az úgynevezett Foxi-Maxi egykori kommunista ideológiai képzését idézi meg.

Mint írják, politikai közösségük az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fog fordulni az ügyben, ezzel ugyanis sérül az "egyenlő bánásmód elve".

Hozzátették:

A törvény ugyanis kimondja, hogy az esélyegyenlőség előmozdítása elsősorban állami kötelezettség, és deklarált célja, hogy hatékony jogvédelmet biztosítson a megkülönböztetést elszenvedők számára. Amíg nyelvvizsgát bárki tehet, addig egy deklaráltan ideológiailag befolyásoló "pártiskola" számos diákot visszatarthat. Ennyi erővel egy Orbán-tetkó vagy egy fideszes fülbevaló is többletpontot jelenthetne…

Közleményükben úgy fogalmaztak: 

Bár jól tudjuk, hogy a Fidesz vezető politikusainak jelentős része a KISZ-ben, illetve az MSZMP-ben szocializálódott, a Jobbik-Konzervatívok elutasítja a Fidesz újabb időutazását a kommunista diktatúrába.

Forrás: MTI/OS

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az érvényesülés útja: Fideszes fülbevaló! Lásd a Kató is milyen sokra vitte...
lampa laz
Az emcécé = "Foxi-Maxi egykori kommunista ideológiai képzését idézi meg." Találó, igen! Ezt a xar intézményt már kínai módra hozta létre az adófizetők pénzéből és vagyonából (alapítványi ez is) ez a retkes, tolvaj orbán.
Itt képzik futószalagon a fidesz hithű hülyéit.
szegfue
Ez valóban felháboritó! Ennek a tanfolyamnak, vagy minek nevezzem(?!) az 1 féléves ideje alatt 4x!!! kell bemenni "oktatásra"... ha ezt "sikeresen elvégzi", akkor a következő félévben pályázhat valami specifikus témára, de nem derült ki: pontosan mennyi ideig tart. Ahhoz, hogy legalább középfoku nyelvvizsgája legyen valakinek, ahhoz nem elég 6 hónapig 4x, majd a köv. 6 hónapban akárhányszor elmenni az oktatásra, hanem tanulni is kell... nem is keveset. Ráadásul ez a rutyi-futyi képzés 2x annyi pontot ér, mint egy nyelvvizsga?!
jáger laszló
MCC bizonyítványom nincs,de nem is lesz!!
Nem vágyok rá!!
Legyen azoké akiket ez kielégít!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
""A tudás hatalom!"" A Fidesz által elsajátítható ""tudás"" pedig beosztás, pénz és munkahely---akár tudás nélkül!
NKF
Buzikám,te már csak tudod benne voltál! Jobbik =Szarabbik!
Toller Béla
@NKF: Nincs igazad, nem minden MCC-s és fideszes kormánytag buzi ! És a melegek között azért többségben vannak a rendes emberek, ha hinni lehet az általános statisztikáknak !
kereső
Az MCC , amig a fideSS rá nem telepedett, és ki nem sajátitotta magának janicsárképzésre, tehetséggondozó program volt általános iskolák felső tagozatos diákjai részére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.