Hadházy Facebook bejegyzésében számolt be arról, hogy túrát szerveztek az aktivistáiknak az Orbán család golfklubjához és a hatvanpusztai kastélykomplexumhoz, mert a képek nem adják vissza a helyszín abszurditását.

Túrát szerveztek Orbánék abszurd golfklubjához és a hatvanpusztai kastélykomplexumhoz

Ha már ott voltak, egy lyukas zászlót is otthagytak annak a miniszterelnöknek, aki a héten az orosz tömeggyilkossal pacsizott és a kínai kommunistáknál gazsulált hitelért.

Lassan amúgy is idegenvezetőnek érzem magamat, olyan sok külföldi tévéstáb kért már meg arra, hogy mutassam meg ezt a csodát. Magyarországon viszont nincs túl sok televízió, amely bemutatta volna ezeket a helyszíneket.

- írta.

A politikus szerint sajnos 56-os emléktúrának is tekinthetjük ezt a kirándulást. Ahogy 67 évvel ezelőtt a forradalmárok, úgy ma mi is egy zsarnoki rendszerrel állunk szemben, amely Moszkvából kapja az utasításokat, és amely mindenre képes, hogy megtartsa a hatalmat.

Azt a hatalmat, amely a hatvanpusztai luxust biztosítja a kiváltságosoknak.

Az 56-os forradalom résztvevői egy olyan rendszer elken keltek fel, amelyben az egyszerű emberek többsége nagy nélkülözésben élt. Főleg azért, mert a hatalom rossz gazdasági döntéseket hozott, például az erőszakos iparosításról. Az ország vezetői a hatalmuk megtartása érdekében kiiktatták a demokratikus intézményeket, egypárti rendszert hoztak létre, minden pozícióba az állampárt kádereit tették és durva, hazug propagandagépezetet működtettek. A propaganda a Nyugat haldoklását hazudta, a vezetők a Szovjet-Oroszország bábjává tették az országot.

- fejtette ki, aki szerint mindezek a mai kormányra is igazak, és nem túl nagy vigasz, hogy az ellenzéket egyelőre csak mérsékelt fizikai agresszió éri, nem viszik el Recskre és „csak“ kirúgják az állásukból a tiltakozó tanárokat.

Ha élnének, a forradalmárok közül is sokan köpnének a miniszterelnöki luxusbirtokot látva. Sajnos az ellenzéket látva pedig szomorúan ingatnák a fejüket. Nem értenék, miért gondolják olyan sokan, hogy ezzel a hatalommal szemben nem lehet eredményesen fellépni. Ők nem csak tudták, hanem meg is mutatták, hogy ez nem így van!

- zárta.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Jönnek a külföldi tévé stábok viszik hírhedtségünket szerte a világba. A fidesztálib gyökerek meg itt tapsolnak ennek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
Biztos voltam benne,hogy Köcsögházy a főszervező! Meddig lüktet még ez a seggfej?
izéke
@Maccska: már láttuk a példát a vidék népéről az orbánra szavazók videójában...ha te arra vagy büszke...
izéke
@Maccska: ha a szemed előtt venné elő a kommunista párttagkönyvét,akkor se hinnéd el,mert orbán neked a földreszállt isten,pedig csak a sátán egy kutyája!
Aki Én
Mennyire nem értik ezt az agyhalott fideszcsicskák...
Béla333
"Ahogy 67 évvel ezelőtt a forradalmárok, úgy ma mi is egy zsarnoki rendszerrel állunk szemben, amely Moszkvából kapja az utasításokat, és amely mindenre képes, hogy megtartsa a hatalmat."

Igaza van!
Yoda69
"Hol van a magyarok penze?" - kerdezte orban rohogve Brusszelben.
Hat itt Hatvanpusztan legalabb 1000 milliard tunt el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.