A hétvégén már nem lesz fekvőbeteg-ellátás az Orosházi László Elek Kórház és Rendelőintézet fül-orr-gégészeti osztályán, a betegek a békéscsabai kórház osztályára kerülnek – közölte az egészségügyi intézmény.

Vége: ebben a kórházban már a hétvégén nem lesz fekvőbeteg-ellátás – Mi lesz a betegekkel?

Fotó: 123rf.com

Hétköznapokon folyamatosan biztosított a sebészeti fekvő- és járóbetegek napközbeni és ügyeleti ellátása az orosházi kórházban.

Azok a betegek, akiknek egészségi állapota megengedi, pénteken 16 óráig hazamehetnek. Akiknek hétvégén is szükségük van szakellátásra, a Békés Vármegyei Központi Kórház békéscsabai tagintézményének fül-orr-gégészeti osztályára kerülnek.

A betegek szállítását az Országos Mentőszolgálat végzi, az átszállított betegek teljes gyógykezelése Békéscsabán történik. A változás nem érinti a sebészeti szakrendelést

– írta az orosházi kórház.

Szeptember elején szűnt meg a békéscsabai tagkórházban hétvégenként a gyermek fekvőbeteg-ellátás, a betegeket a gyulai tagintézmény látja el. Október eleje óta az orosházi kórházban a sebészeti osztály sem lát el betegeket hétvégenként, akik kezelésre szorulnak, a gyulai vagy a békéscsabai kórházba kerülnek – közölte korábban a vármegyei központi kórház.

Forrás: MTI

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
@Philip Marlowe: Bárki másra, mint a fidesznyik tetvek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
A betegekne indítanak egy nemzeti konzultációt,hogy miért Brüsszel,Gyurcsány stb a hibás. Aki ennek ellenére is meghal,az háborúpárti libsi volt! Az igaz magyar hazafi azonnal meggyógyul és hazamegy szülni vagy akksigyárba robotolni,miközben elégedetten nézheti a fidesz lopását! Úgy kell nektek!
gina
Majd a zsiros Napoleon és bandája meggyógyit addig imátkozzatok...
Csak Norisz és senki más
20 évvel ezelőtt le kellett érettségizni az összes ápolónőnek, különben kirúgta volna őket Gervain Misi! Felesleges volt!!!
pultosjocó
@Philip Marlowe: netto hazudsz...fülöpke...kilométeres várólisták,..halálos kórházi fertőzések,..ápolónő, orvos hiány...köszönjük...!
pultosjocó
@Philip Marlowe: " a kórházakat soha nem látott mértékben felújítottuk, rendelőket építettünk, az egészségügyre háromszor négyszer annyi pénzt fordítunk, " ezek a hazugságaid, amik köszönő viszonyban sincsenek a valósággal...
Nessy
Tudom, hogy nehéz elhinni, de az orvosok bére a tól - ig határ szinten olyan jaj, de magas. Van pár idős, főorvos, adjunktus, akiknek tényleg magasabb a bére, aztán ennyi! Viszont az áldatlan munkakörülményeken a szakdolgozó hiányon, ezzel nem tudnak segíteni! Tény, hogy pl. x. kórházban csináltak új intenzív osztályt, mármint a helyiséget. Aztán kiderült, hogy nincs ágy, felszerelés. Az "ünnepélyes átadásra a többi osztályról vitték át a berendezést, arra félórára.Jól mutatott az esti Hiradókban. A centralizált karbantartás, javítás, stb. megoldása meg katasztrófa. Vagy szakember, vagy pénz nincs, ha meg van is hosszú idő, mire odaér. Szóval nagyon szép volt Takács Péter legutóbbi szózata, kér, hogy fele sem igaz.
Sakk Matt
Lesznek állóhelyek, mint a villamoson :P
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Bárki másra, mint a fidesznyik tetvek!
pultosjocó
@Philip Marlowe: és te barom, ki gyógyít..?..az épület,vagy az orvos..?..feldughatod magadnak, így legfeljebb tatarozott kórházban fordulsz fel..!..füllöpke, gyengeelméjű gyermek, gondolkodj,mielőtt ideokádsz valamit...
Havanagi
Ez egy BÓVLI kormány,nem számít neki sem az ország,sem a lakói.Szavazzatok rá retkes barmok!!!
Sakk Matt
@Philip Marlowe: De, van! Nem Orbán! Ha mégsem, akkor nem szavazok! Idióta az, aki azért szavaz egy nyilvánvalóan rossz, korrupt, kártékony jelöltre, mert "nincsen jobb"!!!
Arra nem voksolunk!
Ha nincsen más, akkor sem.
MERT HITVÁNY!

De van más..ő a "BÁRKI". Aki nem Orbán.
Mert Orbánnál BÁRKI jobb!
kereső
"Hétfőtől nem lesz urológiai fekvőbetegosztály a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben, írja az MTI. A betegellátás ugyanakkor nem szűnik meg teljesen, szakrendelések és egynapos sebészeti műtétek továbbra is lesznek. A fekvőbetegeket a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ által kijelölt kórházakban, várhatóan a budapesti és debreceni klinikán látják majd el."- ez 6 nappal ezelőtti hir. A gyermek-kardiológia már régebben megszúnt. Szülni csak megahátorozott napokon lehet.
Nem sima városi kórház- ez egy egész megye fekvőbeteg ellátásáért felel(ne).
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Azt, hogy "mert nincsen jobb", az egybites Fidesz szavazó mondja :P
Mi, demokraták azt mondjuk, hogy mivel "csak jobb van, mint Orbán", így BÁRKI más jobb választás.
Havanagi
@Philip Marlowe: Nagyon-nagyon rossz véleményem van rólatok is.Ha magyar vagy azért,ha nem akkor azért,hogy fizetett csicska vagy.Egy kalap alá tartoztok,aminek neve: hazaáruló!!!
simmering73
@Horizont: A főorvosnőm két évet várt a csípőprotézis műtétjére.
Havanagi
@Philip Marlowe: Nem tűnik fel,hogy nem kívánok szóbaállni?Mint a piaci légy.Ez jellemző a fidesz szektásokra,ezért nem vagytok nekem partner.És nem dicsekednék,hanem a helyedbe szégyellném magam,hogy ilyen tolvaj,hazug banda mellett állsz.Vagy zsoldos vagy??Nem kell válaszolni,itt befejeztem.
csak úgy....
@Philip Marlowe: te egy nagyon buta fidesz román!
FLETÓ
@Philip Marlowe: Abszolút helytállóak az érceid! Végig ennél a cikknél! Csak süketeknek magyarázol! Hiába, nem értik meg! Ők destruktívak! Nem alkalmasak együttműködésre, akár csak a baloldal, akikben menedéket keresnek!
kereső
@Philip Marlowe: Mi a lófüttyért könyörögsz névért nerenc? Hiszen nektek ott van orbán viktor, a mienkhez meg semmi közöd.
Ami meg a hirt illeti- hivatalos MTI forrást idéztem.Ha, az MTI hazudik- akkor persze nem valós hirt hoztam.
Sakk Matt
@Philip Marlowe: Te tényleg ilyen buta vagy? A plakát kampányotok megvan: "Rosszabbul élünk, mint..."?!
Na, hát sokkal rosszabbul élünk, mint 15 éve!
simmering73
@Philip Marlowe: Vissza kéne venni magadból mert még agyvérzést kapsz a sok hülyeségedtől.
csak úgy....
@FLETÓ: te is román, vagy csak 1 buta,gondolkodásra képtelen fizetett "vér" fideszes? :) akik már azt sem veszik észre,hogy szarban vannak, azok már nagyon nagy szarban vannak...
Havanagi
@Philip Marlowe: Kevesebbet kellene pálinkázni a judáspénzből .Gazdád ellát benneteket mindennel az áruló szavazatokért (magyar nyugdíj ,kettős állampolgárság,százmilliárdokat talicskáz ki az országból nektek,a görényeknek.Mert milyen nép az,aki beleavatkozik a más állampolgárok választásába és ők mondják meg ,hogy éljünk??? GÖRÉNY!!!)Ha valakinek csak ahhoz van esze,hogy más népen élősködjön,azt parazitának hívják.Hát ez vagy te,román parazita,-NULLA IQ-val !!!
balos
@sgl: Másodosztályos foci kurvákat támogat 560 millcsivel!Hát szerintem "csak hogy érezzük a törődést" a nemzeth gecijétől!Az árok alján!
FLETÓ
@csak úgy...: Egyik megállapításod sem stimmel! Találgass tovább!
jáger laszló
Kell a hétvégi szabadnap az EÜ dolgozóknak is!!
Ez az igényük!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
koszpeko
@Philip Marlowe: Mi közöd hozzá hogy ki milyen pártra fog szavazni?
Mindenkinek magánügye.
Rólatok 1 mondat után mindenkinek lejön hogy agymosott mantrát ókádtok.
Tehát o1g valagát nyaljátok, vagyis fidkányok vagytok.
koszpeko
@Philip Marlowe: " a kórházakat soha nem látott mértékben felújítottuk, rendelőket építettünk, az egészségügyre háromszor négyszer annyi pénzt fordítunk, "
Persze
Az építkezésból.lehet a legnagyobbat lopni.
Az orvosok és a kórházi személyzet fizetését eu.-s szintre hozni már kiadás.
Igazad van bazd meg lehet dicsekedni az épületekkel.
koszpeko
@Philip Marlowe: gazdáid majd beszabályozzák, hogy csak hétköznap lehetnek betegek az emberek.
Orbán az új Chuck Norris
pultosjocó
@Philip Marlowe: rövid leszek...,ha nem lopjátok el a pénzt,jutna egészségügyre,oktatásra, és minden fontos dologra...nem a határon túli parazitákat, meg a kiscsaládot kéne pénzelni,te marha...a fidesz elmúlt évekbéli dúlása után kezdem érteni az anno " lenin fiúkat "...!!
Lepényleső
...ami mindenütt az országban,- újabb fellendülés veszi kezdetét a temetkezési vállalkozók körében,
ha már mindenkinél,mindenben jobban teljesítünk,- a mesében? "Na ugye"; lesz itt egészséges ország,
akkor is ha a fele beledöglik,- egészen,- de addig tejelje az összes rá kirótt humbuk adókat,- akár részletben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.