Hadházy Ákos ellenzéki politikus olyan focipályára lelt – persze több tízmilliós állami támogatásból –, ahol csak óriási gaz és két lepukkant kapu található.

"Itt csak milliókat loptak" – Derékig érő gaz, rozzant kapuk; ilyen a felújított focipálya Mezőszemerén

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Ez egy felújított sportpálya Mezőszemerén. 22.5 milliós állami támogatást kapott a falu a Belügyminisztériumtól erre. Ebből sikerült két kis kaput, két nagy kaput és két kispadot újítani. Egy testületi jegyzőkönyv szerint futópálya is épült volna, de azt vagy ellopták, vagy a derékig érő gazban nem láttam (inkább az előbbi). A tervekben a kapukon háló is volt

- számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A beruházás még az előző polgármester idején “valósult meg”, de a jelenlegi polgármester sem akart nekem semmilyen felvilágosítást adni. Annyi azért egy félmondatból kiderült, hogy a minisztérium visszaköveteli a pénzt és valamiféle bírósági eljárás is lehetséges. Hát, nem egy Felcsút, nem lakhatott mindenhol a miniszterelnök, de legalább itt nem milliárdokat, csak milliókat loptak

- tette hozzá az ellenzéki politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Philip Marlowe: 13.51: Akkor miért nem akadt egyetlen fideszes, aki lement volna Mszemerére és ott lefotózta volna a karbantartott és gondozott(!!!) pályát! Amivel azonnal hiteltelenné tehetné a Hadházyt! De, valami érthetetlen okból, erre még sose került sor, csak a sz@rdobálásra!
Cáfolni, mester, cáfolni---az a hiteles! Ez így csak a szokás szerinti fideszes fingfűrészelés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@nemkati: Az én gyerekkoromban a tehenek nyírták a füvet, és gyakran kellett kerülgetni a lepényeket is. Volt ám olyan is hogy esti mérkőzéseken holdvilágnál rúgtuk a bőrt. Szép idő volt és 20 milla sem kellett hozzá. Ez az eltévedt gettó menekült pedig csak a pénzt szórja, leszar mindent. ezt is kerülgetni kell ám.
izéke
@Sámannus: puskásék sem hipermodern stadionokban tanultak focizni hanem a grundokon,ahol akár két kabát jelezte a kapufát csupán.
Dr. Proktor
Nem is értem! Azt hiszik hogy ha fent szabad, sőt kötelező lopni, akkor lent is mindenkinek szabad?
NKF
De jó,Istenem!Ez a Köcsögházy mindent tud,ott van mindenhol csak éppen a munkahelyére nem jár be!
Dr. Proktor
@NKF: Teszi a dolgát!
Az övé nem a lopás, mint te default-nak gondolnád...
Szarházy Mákos
@Yoda69: A homok titkai marad a tiéd! Olyan RÚT vagy hogy csak RÁ(d)KEL nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.