Hadházy Ákos ellenzéki politikus olyan focipályára lelt – persze több tízmilliós állami támogatásból –, ahol csak óriási gaz és két lepukkant kapu található.

"Itt csak milliókat loptak" – Derékig érő gaz, rozzant kapuk; ilyen a felújított focipálya Mezőszemerén

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Ez egy felújított sportpálya Mezőszemerén. 22.5 milliós állami támogatást kapott a falu a Belügyminisztériumtól erre. Ebből sikerült két kis kaput, két nagy kaput és két kispadot újítani. Egy testületi jegyzőkönyv szerint futópálya is épült volna, de azt vagy ellopták, vagy a derékig érő gazban nem láttam (inkább az előbbi). A tervekben a kapukon háló is volt

- számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A beruházás még az előző polgármester idején “valósult meg”, de a jelenlegi polgármester sem akart nekem semmilyen felvilágosítást adni. Annyi azért egy félmondatból kiderült, hogy a minisztérium visszaköveteli a pénzt és valamiféle bírósági eljárás is lehetséges. Hát, nem egy Felcsút, nem lakhatott mindenhol a miniszterelnök, de legalább itt nem milliárdokat, csak milliókat loptak

- tette hozzá az ellenzéki politikus.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Philip Marlowe: 13.51: Akkor miért nem akadt egyetlen fideszes, aki lement volna Mszemerére és ott lefotózta volna a karbantartott és gondozott(!!!) pályát! Amivel azonnal hiteltelenné tehetné a Hadházyt! De, valami érthetetlen okból, erre még sose került sor, csak a sz@rdobálásra!
Cáfolni, mester, cáfolni---az a hiteles! Ez így csak a szokás szerinti fideszes fingfűrészelés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""A tervekben a kapukon háló is volt...""
Nem véletlenül nincs rajta! Így hátulról is lehet gólt rúgni!
Az pedig, mint tudjuk, kettőt ér!
Csizmás Kond
...a tervek ...szerintem a felújítás és a használat két külön dolog...mert ha olyanoknak javítják fel akik ugyanúgy tekeregnek mint Ákoska akkor tényleg a gaz veszi fel...
SÍva
@KisTehen: Gondolom az érintett község lakosai sem focizhatnak sokat mert a gaztengerben elveszett a labda és még nem találták meg!
namihami
@KisTehen: 10.17: Akkor a milliók, pláne egy falu életében, már ""filléreskedés""? Mekkora legyen/lehet az az összeg, amit már érdemes felemlegetni?
izéke
@KisTehen: a futópályát sem sokták kint hagyni? Vagy valaki feltekerte és elfutott vele? Esetleg habony,szájer és dajcs felszívta a csíkokat?
nemkati
Focipályának indult, és méhlegelő lett.

@KisTehen: vagy ökörlegelő. Nem kell oda fűnyíró, szaladj oda és füvezzél.
namihami
@Philip Marlowe: 13.51: Akkor miért nem akadt egyetlen fideszes, aki lement volna Mszemerére és ott lefotózta volna a karbantartott és gondozott(!!!) pályát! Amivel azonnal hiteltelenné tehetné a Hadházyt! De, valami érthetetlen okból, erre még sose került sor, csak a sz@rdobálásra!
Cáfolni, mester, cáfolni---az a hiteles! Ez így csak a szokás szerinti fideszes fingfűrészelés!
SÍva
@KisTehen: Szerintem játék közben veszhetett el!
justhpeter
Idehozza majd Viktor a BL döntőt jövőre. Addígra a sok fideSS-kdnp birka Kiss-Rigó focipüspök vezetésével, "társadalmi-(kényszer) - munkában" lelegeli.
simmering73
@Philip Marlowe: El mész te a kurva anyádba. Fogd vissza azt a mocskos pofádat te patkány.
namihami
@Philip Marlowe: 14.25: Azért NE fizessünk, mert állandóan csak a fideszesek lopásait deríti fel? Keressen a Fidesz is egy ilyen embert és mutassa be az ellenzék ügyeit---ha tudja!
A gond(otok) vele éppen ez! Nincs ilyen ember és nincs ilyen számú és összegű ügy, amit be tudnátok itt (is) mutatni!
Tényleg röhej, hogy szinte bárhol, bármilyen beruházásról legyen szó, mindig kibukik a helyi vagy országos fideszpotentát neve és közreműködése!
Itt vajon miért nem ment ki a helyi fideszes polgármester vagy aktivista és fotóval(!!) bizonyította, hogy nincs igaza a Hadházynak? Talán azon egyszerű oka van? Hogy ez a valóság!?!?!?! Csak egy fotó elég lehetne ahhoz, hogy kiderülhessen a Hadházy hazugsága! A baj az, hogy mégiscsak igaza van?!?!?!?
Clavigo
@Shikari: Láttál már falut ,,életedben...te hugyos oláh cigány ?
FLETÓ
@Szarházy Mákos: Neki? Megéri!!! Nem kicsit...
Lepényleső
... fydes módra,- ahogy az ötvenes években ellett a koca,- darabra,parancsszóra,- magyar foci holdig érő gazba?
Ezodabasz
@Philip Marlowe: @Szarházy Mákos: @FLETÓ: A jó büdös kurva anyátokat köcsögök! Hadházy Ákos "karaktergyilkossága még még nem sikerült !?!? Rohadékok vagytok! Ti nyilván tudjátok hogy működik a fideSS propagandagépezete, de talán mások még nem: www.youtube.com/watch?v=ego4aQLZKlQ
Yoda69
@Szarházy Mákos:
Te egy igazi szarjancsi vagy.
Ma már leszoptad roggyant tonyot?
izéke
@KisTehen: 11.57 elárulom neked bocika,hogy a puskásban (dőlne össze ) nincs futópálya,mivel zavarta orbán szemét,ezért kellett csinálni egy külön atlétikai stadiont. Amúgy a cikkben szó van futópályáról,csak el is kellene olvasnod,bár az nem könnyű egy marhának két kérődzés közben.
Sámannus
@nemkati: Az én gyerekkoromban a tehenek nyírták a füvet, és gyakran kellett kerülgetni a lepényeket is. Volt ám olyan is hogy esti mérkőzéseken holdvilágnál rúgtuk a bőrt. Szép idő volt és 20 milla sem kellett hozzá. Ez az eltévedt gettó menekült pedig csak a pénzt szórja, leszar mindent. ezt is kerülgetni kell ám.
izéke
@Sámannus: puskásék sem hipermodern stadionokban tanultak focizni hanem a grundokon,ahol akár két kabát jelezte a kapufát csupán.
Dr. Proktor
Nem is értem! Azt hiszik hogy ha fent szabad, sőt kötelező lopni, akkor lent is mindenkinek szabad?
NKF
De jó,Istenem!Ez a Köcsögházy mindent tud,ott van mindenhol csak éppen a munkahelyére nem jár be!
Dr. Proktor
@NKF: Teszi a dolgát!
Az övé nem a lopás, mint te default-nak gondolnád...
Szarházy Mákos
@Yoda69: A homok titkai marad a tiéd! Olyan RÚT vagy hogy csak RÁ(d)KEL nézni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.