A konkrét kérdéseket még nem tudjuk, témánként adagolja a kormány, hogy milyen témákat tesznek fel nekünk a nemzeti konzultáción.

Lassan, de biztosan csordogálnak a soron következő Nemzeti Konzultáció fő témái. A héten már közölték, hogy a nemsokára esedékes nemzeti konzultáció egyik fő csapásiránya a gyermekvédelmi törvények kérdésköre lesz.

Apránként meri csak elárulni az Orbán-kormány, hogy milyen témák lesznek az újabb milliárdos nemzeti konzultáción

Jelenet a kormány nemátalakítóműtét-ellenes reklámjából (2022.). Fotó: Tv2

Most pedig kiderült, hogy a külföldről érkező kampányfinanszírozás is kérdés lesz a nemzeti konzultáción. Ezt a KDNP frakciószóvivője közölte szerdán az MTI-hez eljuttatott videójában.

Nacsa Lőrinc azt mondta: évtizedekig tartó közmegegyezés volt arról, hogy egyik párt sem fogadhat el külföldi kampánytámogatást, hiszen az a magyar belügyekbe történő durva bevatkozás lenne. A "dollárbaloldal" azonban ezt az egyezséget 2022-ben felrúgta

- tette hozzá.

Úgy folytatta, hogy Márki-Zay Péter, a "dollárbaloldal" közös miniszterelnök-jelöltje buktatta le a teljes ellenzéket, amikor bevallotta, hogy több milliárd forintnyi dollár érkezett külföldről az ellenzéki kampányra, és nemsokkal később még az is kiderült, hogy Karácsony Gergely egyesületébe is "begurult" 500 millió forintnyi euró.

A frakcióvezető-helyettes hangsúlyozta, hogy a "dollárbaloldal" ekkor azt hazudta, hogy ez a kampánytámogatás mikroadományokból származott, csakhogy ez a hazugság megdőlt.

Azt is sejthetjük, hogy mit kérhettek a finanszírozók cserébe, hiszen a dollárbaloldal a háború mellé állt, támogatta a migrációt és még a gyermekvédelmi törvényt is megtámadta

- fogalmazott Nacsa Lőrinc, hozzátéve, hogy a Fidesz-KDNP úgy véli, hogy ezzel a dollárbaloldal átlépett egy olyan határt, amit nem szabadott volna: a hatalomra kerülés érdekében elfogadott külföldi pénzeket és ezzel kiárusította a magyar politikai függetlenséget.

A Fidesz-KDNP éppen ezért a pártfinanszírozási rendszer szigorítása mellett van, de ezt akkor tudják elérni, ha minél többen állnak a "külföldi befolyásolást célzó pénzek útjába" – mondta.

"Mi magyarok most elmondhatjuk a véleményünket arról, hogy rendben van-e az, ha külföldről támogatnak politikai szervezeteket. Töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt, és állítsuk meg a külföldről érkező politikai befolyásolást!" – szólított fel Nacsa Lőrinc.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
puszt
„évtizedekig tartó közmegegyezés volt arról, hogy egyik párt sem fogadhat el külföldi kampánytámogatást"
Ahogy arról is, h nem lopjuk el az országot!
csak úgy....
arra azért kíváncsi lennék,hogy helmut kohl mennyivel tólta meg fideszéket, mikor még ö volt a góré németországban, a soros dollárokról nem is beszélve..
Dr. Proktor
Én tudom! Kérdéseknek álcázott megvezetések...
Dr. Proktor
@csak úgy...: A Kohl pénzeket a Németh kormány harcolta ki, Fideszék ebben is haszonélvezők voltak
Eladott Ország
Ismertetem a két hét múlva induló nemzeti konzultáció végeredményét. Barikáim nem terhellek benneteket azzal, hogy gondolkodjatok...
twitter.com/janos_hary/status/1719024888453661137/photo/1
jáger laszló
Nem érdekel a téma!!
Nincs semmi értelme!!
A választ máris értékelhetik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Peller Anikó
1. kérdés: Akarja ön, hogy az eu szabja meg mennyi pénct adjon ingyen a viktor kormánynak

a. a viktor szabja meg
b. ne szabja meg mert az nekünk jár
c. ne szabja meg, mert a brüsszel büdös és a soros
Nessy
Drága játék bigott híveknek! Tisztességesen feldolgozva, értékelve az egymillió körüli "beérkezett válasz" úgy sincs! Eredmény? A kb. 14-15% százalék válaszoló 99,9%-a egyetért a kormánnyal. Azaz, a magyarok 99,9%-a egyetért a kormánnyal!
telegdilaci
@Eladott Ország: Kedves Nacsa Úr egy mérhetetlen támogatottságú Pártocska tagja nem a Guruló dollárokkal kellene csámcsogni inkább arról kellene beszámolni hogy Miért épít Horvátországban a Magyar kormány iskolákat,és Templomokat,a Magyar Emberek adó forintjaiból és miért nem kaptak hasonló támogatást a Magyarországon élő gyermekek iskolakezdési Támogatást,ahogy Erdélyben minden gyermek 100-ezer ft iskolakezdési támogatást kapott és még 58-db iskola buszt is vettek nekik,gondolom hogy ezeknek a Buszoknak,az összes velejáró költségét a Magyar Emberek fizetik,miközben az Országban élő Iskolás gyermekeknek semmit nem adott a saját kormányunk,a Szeretet szolgálatnak,és a Civíl szervezeteknek kellett 500-ft-onként össze koldulni hogy 2000-iskolatáskát megtudjanak tölteni a rászoruló Magyar gyermekeknek hogy megtudják kezdeni az iskolát,elég Hiteltelen a gyermekvédelmi törvénnyel kampányolni mivel ez minden csak nem gyermek védelem, az LMBTQ-folyamatos szajkózása közelében nincs a gyermekvédelemnek,talán azt sem kellene állandóan hangoztatni hogy Nemzeti keresztény kormány mivel köszönő viszonyban sincsennek egymással csak szimpla agymosás,manipulálás,ami gyalázatos a keresztényektől!
simmering73
@KisTehen: Szervusz kerge marha. Ide fújt ez a viharos szél?
izéke
Igazán nyomtathatnák már egyszer olyan papírra,aminek hasznát vehetik azok is,akik nem kályhával fűtenek...
Peller Anikó
@órnagy: A nagyórú lények az igazán makacsak, minta maccccskaszar. Ragaszkodnak a felülről bekapott hülyeségekhez. Az mszmp-vel vannak problémáid? Tudod hülyegyerek a gyurcsányéknak is velük volt, ezért hagyta el őket, az ilyen silly katalína féléket, mint amilyen te vagy balfasz.
simmering73
Összesen kicsit több mint 2,7 milliárd forintra rúgott a konzultálás technikai költség, erre persze még rájön a marketing, a konzultáció hirdetése óriásplakátokon, tévében, online, nyomtatott sajtóban.
Ezt az összeget most nem ismerjük, de a korábbi konzultációknál megesett, hogy marketing célokra 5 milliárd forintnál is több közpénz ment el.
Erre lesz pénz?
Meg a szerb horvát focira is van pénz...
Az egészségügyre, oktatásra stb. nincs azt Brüsszeltől várjátok?
Mi van akkor itt?
olkt.eu/index.php/konzultalj-velunk-kuka-magyar

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.