A momentumos EP-képviselő szerint az ellenzéknek hitelességet, felelősségvállalást és tanulási képességet kell felmutatnia.

Donáth Anna: A DK káros és toxikus, gyakorlatilag gátja a kormányváltásnak

Kép: Donáth Anna / Facebook

A DK-val az a gond, hogy mindent le akar uralni és nem hiteles – mondta a Momentum EP-képviselője, Donáth Anna a Partizánban. A 1,5 órás interjúban a 444.hu szemléje szerint ennél keményebben is fogalmazott Donáth:

Amikor én azt mondom, hogy fel kell lépnünk a hazugság kultúrája ellen, fel kell lépnünk az ellen, ami jelenleg az ellenzéki összefogást megfojtja, és én ezért kezdtem el arról beszélni, hogy a Demokratikus Koalíciónak ez a mindent leuraló, mindenkit gúzsba kötő, az ellenzéket leuraló politikája, az nemhogy káros és toxikus, hanem gyakorlatilag gátja a kormányváltásnak, de ez nem azt jelenti, hogy helyben ne lehetnének olyan együttműködések, ahol akár a DK-logó is ott van, lásd Szombathelyen.

Az EP-képviselő fő állítása az volt, hogy az ellenzéknek hitelességet, felelősségvállalást és tanulási képességet kell felmutatnia ahhoz, hogy kormányzóképes lehessen.

Donáth beszélt arról is, hogy mihamarabb szeretne előválasztást, ezt szerinte legkésőbb márciusban le kell folytatni. Az interjúból az is kiderült, hogy a politikus nem tartja megbízhatónak a Závecz Research reprezentatív méréseit, melyek arról tanúskodnak, hogy durván veszített népszerűségéből a Momentum: szerinte a pártlistás EP-választás eredménye mutatja majd meg az erőviszonyokat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
El kéne takarodni ezzel a dumával.Nincs elfelejtve,hogy Fekete-Győr klubtárs Kari Gerivel együtt árulta el az előválasztást.Ilyen pártocskára nincs szüksége az ellenzéknek.! Ébresztő: nem a DK-t kell leváltani,hanem a kormányt !A gyűlöletbeszéddel pedig fel kellene hagyni asszonyság!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
El kéne takarodni ezzel a dumával.Nincs elfelejtve,hogy Fekete-Győr klubtárs Kari Gerivel együtt árulta el az előválasztást.Ilyen pártocskára nincs szüksége az ellenzéknek.! Ébresztő: nem a DK-t kell leváltani,hanem a kormányt !A gyűlöletbeszéddel pedig fel kellene hagyni asszonyság!!!
Néro2
Ahááát!
De hogy ők e vagy te abban kicsit bizonytalan vagyok.
Jahhhh.
Végül is bármilyen sikerhez ez kell.
Úgyhogy mondjad mondjad mondjad még.:)
Sok Sikert.
Eladott Ország
Elmész te a 3.14csába "cociológus" kishülye! Te mi a qrva anyádat tettél le az asztalra azzal a kib.szott nagy élettapasztalatoddal, hogy kritizálsz a zéró teljesítményeddel nagyon okos?! Legyél jobb b+, de ahhoz meg tehetségtelen vagy, a szádat téped és csak egy büdös zokni szintjén tudsz kommunikálni ! Legjobb lenne ha eltakarodnál a (politikai) közéletből mert ilyenekre nincs szükség ! Állj be a fideszbe a flaszterkoptatóiddal, bohócaiddal együtt!
lusta
˝...és tanulási képességet kell felmutatnia ahhoz, hogy kormányzóképes lehessen.˝
Az utóbbi hetek megmutatták, hogy Annácska és a Momentum ilyen képességgel nem rendelkezik.
Eladott Ország
Jól mondta Ruff Bálint kampánytanácsadó, ez egy politikai pánikroham a hölgyeménytől. Ahogy fogy a népszerűség, egyre hangosabb lesz. Fájdalmas a nihil ezen az oldalon. Tetszik vagy sem, a DK-n kívül az összes párt a süllyesztőben van jelenleg. Aki Gyurcsány miatt nem szavazott Orbán ellen az vagy idióta, vagy fideszes. Az előválasztás idején az ellenzék 4 százalékponttal erősebb volt a fidesznél Gyurcsánnyal együtt. Donáth Anna most veri szét az ellenzéki összefogást és amortizálja pártját. Eddig ugyanis minden olyan ellenzéki párt, amelyik Gyurcsányozással próbált népszerűségre szert tenni, simán 5% alá került. Emlékeztetném Donáth művésznőt, hogy a cél a fidesz és a csúti leváltása. Nyújtson kedvezőbb alternatívát, mint Gyurcsány, de ne úgy, hogy Gyurcsányt fikázza! Azt nem tud, ezért marad a jól bevállt fideszes módszer. A mindig másra mutogatás, meg a bűnbakképzés. Annuska is az ellenzéket akarja leváltani, mint MZP! Az eredmény közismert. Nem értem Donáth Annát. A DK-tól tervez elszippantani szavazókat? Nem fog menni. Mi értelme ekézni egy másik ellenzéki pártot, amikor ebben a választási rendszerben csak az összefogó ellenzéknek van esélye elzavarni Orbánt.
szaboria1
Napok ota Extázisba van Annácska. Szerintem érzi, hogy nem lesz esélyük újra EU képviselőnek lenni. Olyan is elhangzott az ATV műsorában, hogy már abban is gondolkoznak Cseh Katalinnal, hogy fél ideig az egyik lenne képviselő a másik fél ben meg a másik.
Nessy
Ejnye drága Anna, otthon nem hagyják szóhoz jutni, vagy valaki orrba vágta, hogy így kitört magán a frusztráció?Begyen már be valami hangulatjavítót! Gondolja végig mit is mondott? Le az ellenzékkel, hiszen egymaga a szövegeivel megnyeri a választásokat!
Sakk Matt
Az nem választási program hogy "XY állj félre!".
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 17:12 ☻ Mindenért Gyurcsány a hibás. Ezt halljuk 15 éve a fidesztől. A fidesz választási programja csak ennyi: Folytatjuk! Mármint a lopást az ország totális lerablását és a hazudozást, hogy vakuljon a jobágy! A cigány gecinek és bűnszervezetének értelemszerűen az ellenzéken belüli káosz, anarchia a legkedvezőbb. Esetleg a jövő heti eurojackpot számokat kérhetem?
Eladott Ország
@Nessy: ma, 17:12 ♦ Az viszont érdekes, hogy azóta nyílt ki így Donáth csipája, hogy a Momentumnál arányaiban jelentős támogatottság-csökkenést mértek a közvélemény-kutatók.
rakitics41
Annácska!Nagyon" elhajintottad" a gondolataidat!Ha bele gondolsz, akkor rá jössz, hogy az a párt amelyiket a bíróság bejegyzett és engedélyezte a működését az nem lehet alapvetően káros, kárt okozó, mert az ilyen pártot a bíróság nem jegyezne be.Ha ez a magán véleményed, akkor az oké!De ne csodálkozz ha ezek után butának néznek az emberek, olyannak aki nem ismeri a jogszabályokat és úgy alakít ki és mond véleményt!Ezzel a Momentum megítélését gyengíted.
Clavigo
Asszem,,és remélem,,,véget ér annácska " prüsszeli " karrierje ...
rakitics41
@rakitics41:kiegészítés: Az pedig hogy toxikus lenne, el kellene magyaráznod mindenkinek hogy mit is jelent ez a számodra?Szerintem ha a DK toxikus akkor minden párt az, mert megmérgezi az emberek szellemét , jóindulatát, és sokszor gyűlöletre nevel. Amit Te most a nyilvánosság előtt csinálsz az is az emberek mérgezésének egyik formája, egymás elleni uszítás .Amit csinálsz az nem más mint az emberi viszonyok mérgezése. Csak hát az a baj a kritikáddal, hogy Gyurcsányt többen ismerik mint Téged és régebb óta, és nem hiszik el ,hogy aki amikor miniszterelnök volt a fizetését nem vette fel, hogy vagyonának egy részét arra költötte, hogy az embereket segítse.Gyurcsány egyszer kiált Orbán Viktor ellen egy választási rendezvényen és rommá verte a ma verhetetlennek tűnő Ó.Viktort.Az aki szemtől szembe megvív az ellenfelével, nem lehet olyan mérgező, mert ezt a vitát több százezren látták és emlékeznek arra, hogy ez az ember képes volt legyőzni a most legyőzhetetlent!Talán ha láttad volna a vitát , akkor azt is láthattad volna, hogy ebben a vitában Gyurcsány oktatta Orbánt, tanította arra, hogy a közgazdaság hogyan működik.Ahogy Te sem tanultál ebből , úgy Orbán sem, mert hosszú zavartalan uralkodás után sikerült az országot Orbánnak a az EU legszegényebb országává tenni , na jó nem a legszegényebbé, csak a második legszegényebbé, de az is nagy "eredménye " ez ennek a kormánynak!Az lenne a jó ha ezek után a hatalom hibáit kritizálnád olyan hévvel mint az Gyurcsányt teszed!
Eladott Ország
@Pegero: tegnap 21:22 ☺☻ Ha a maffiaállam marad továbbra is utolérjük Szlovákiát a lakosság létszámában ( jelenleg 5,5 millió fő) Nem kell aggódnod, egyre többen szavaznak kettős lábbal a fidesz nevű bűnszervezetre, szektára. Te meg mehetsz a kipcsak-basi testvéreidhez elmeroggyant. Mi leszünk Európa közepén egy zárvány, katasztrófa túrizmus céljából.
Eladott Ország
@Őrnagy: tegnap 17:42 ☺ Az ország legnagyobb tragédiája jelenleg a bűnöző, hazaáruló, és politikai prostituát román cigány geci és bűnszervezete, szektája! Őket kell elzavarni ez az első és legfontosabb feladat, az öszes többi a finomhangolás' csak ezek után jöhet.
Nevem Orbán Viktor és egy szemét tolvaj geci vagyok egy aljas gátlástalan és pszichopata diktátor, aki kirabolta a szerencsétlen, ostoba magyar népet, illetve tudatosan rombolta le a magyar demokráciát és a jogállamiságot.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/260807743_1504645939905133_493934966699210807_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=YDaknJpltFIAX_BxPpn&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAe4WRHVYCkte5ydyfaJ2EUj1s6eVYCW64dZRZTVmBF0Q&oe=655C88D6
Voltam én már KISZ titkár, voltam én már liberális, voltam én már minden... Csak becsületes épelméjű, normális ember nem voltam soha.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/261995867_629688941792223_5302268013756808799_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=iSKmSuFLagEAX_ZBdG1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBg9z3hQFCIaRlxMuoFj3BjNMcJmmh-pp7h1fKGeBCZeg&oe=655E45D3
Eladott Ország
@Maccska: ma 07:18 ☺Cicuska: Az lenne az igazi ajándék a Jézuskától, ha nem hozna hanem vinne... van egy listám hogy kiket!
i.pinimg.com/originals/8b/a0/b3/8ba0b32767ce541d2521e1894aff94ea.jpg
A méhecske hiába magyarázza a légynek, hogy a méz jobb a szarnál, úgysem értené meg! Ezért nem tudsz meggyőzni egy fideszest. A szar az jó, fogadd el! 3 millió légy nem tévedhet! Kikel a kis légy, már nem lárva. Van látása, szaglása, kérdi anyukáját mi az a gyönyörű fény? Kicsim, az a napocska. És mik ezek a szépséges finom illatú színes dolgok itt körülöttünk? Azok a virágok kicsim. Anya! Akkor mi miért a szarban élünk?
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142690534_2768762670043474_7085112023086963833_n.png?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=Cps4vT4yYm0AX-JccSl&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfB2TfnwkhBrjjGsJ1dPDqKuks6VAqDJriORjS5WJvXAZQ&oe=657FD4E3
A fidesz egy mondatban: Bármire képes, de semmire nem alkalmas.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/142744648_2766708400248901_7868548456219515396_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=Bb7gopm6rEoAX9I0Po1&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDQ5uESn1hCyy1Zu1Dn5DgY4pWlE_AlgG8J42Y5ceSW1w&oe=657FC6C7
Yoda69
Eros a gyanum hogy Donatot a fideSS penzeli hogy ilyen ellenzeket rombolo beszedeket adjon elo. Egyszeruen nem hiszem el, hogy nem fogja fel, most nem egymast kell nyirni, hanem a fideSSt levaltani. Majd utana ha eltakaritottak, es kiirnak egy demokratikus valasztast, akkor lehet onallo programokat eloadni, azonban most orrt es pofat befogva de ossze kell fogni.
balos
@Yoda69: Momentán a momentum az lmpöcs jogutódja,de lesz még Budán ribanc vásár a donátana helye ott lesz!
kereső
Minden heti Donáthunkat add meg nekünk ma!
lusta
@Eladott Ország: Annácska a matemetikából megbukott. Az összefogásból vegye ki a 20%-os DK-t. Mi marad? Állítólag eus képviselőként sokat tanult. Nem látszik. Megkérdezhetné az ottani lengyel még ellenzéki képviselőket, hogyan csinálták? Még kormányalakításra sem kaptak felkérést, de már most előjönnek az alapvető ideológiai, gazdasági különbségek. Ezt egy keretmegállapodással hidalják át, mert a pisiorkik leváltása a fő cél. Úgy látom a hazai ellenzék szemében a DK leváltása a fő cél, a föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tovább garázdálkodhat, mert Annácskáék szerint ráérünk arra még.
Eladott Ország
Donáth Anna helyében mielőtt lángpallost ragadva tetemre hívta Gyurcsányt, azért körülnézhetett volna a saját párja (portája) környékén is. Az alapvető probléma az, hogy ezek az ellenzéki pártok alapvetően naivak. Egyszerűen nem fogják fel, nem csak politikai ellenfelekkel , ótvar bűnözőkkel állnak szemben, akikkel nem lehet européer módon viselkedni, vagy tárgyalni. És miért gondolok arra, hogy dolgoznak a vakondok? Mert normális, értelmes emberek számára világosnak kellene lennie, mivel a társadalom is együttműködést vár(t) az ellenzéktől, csak így lehet(ne) kanalizálni a társadalmi dühöt. Jól látható volt ez az ún. előválasztáson. Magas volt a részvétel, Dobrev Klára esélyes is volt. Mi történt ? Tudjuk. Megjelent 200.000 netes szavazó MZP mellett, csak azért, hogy Dobrev Klárát kiüsse. Miután ez sikerült, eltűntek. Én azért csak megnéztem volna az IP címeket... Mára az ún. ellenzék fragmentált (darabolt ) Cui prodest? (Kinek a profitja)?!
csak úgy....
igaza van a csajnak, míg gyurcsány létezik, addíg 0rbán marad a magyarok lopós góréja..
ök a kisz titkos haverok. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.