Furcsa kijelentést tett Marco Rossi a magyar labdarúgó-válogatott olasz-magyar szövetségi kapitány a bolgárok elleni, Eb-kijutást érő döntetlen után.

"Ne Marco Rossi mondja meg, hogy ki a magyar és ki nem!" Beindult a népharag a válogatott kapitánya ellen
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Nem mindenki szereti a válogatottat, sok magyar van, akik nálam jóval kevésbé szeretik a válogatottat. Jó lenne, ha szégyenkeznének

nyilatkozta Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sportnak.

A szakember kijelentését a magukat igazi magyarnak érző kormánypártiak üdvözlik, de a kormánnyal szemben kritikusabb lakosok körében nem aratott osztatlan sikert.

Nekiment Rossinak Bartus László, az Amerikai Népszava főszerkesztője is, aki így fogalmazott:

Üzenjük Rossinak: mi sem szeretjük a magyar válogatottat és nem szurkolunk neki, amihez neki semmi köze. Mindenki annak szurkol, akinek akar. Ha már egyszer felvette a magyar állampolgárságot, annyira tájékozódhatna a magyar viszonyokról, hogy egy önkényuralmi rendszer propagandacsapatának a szövetségi kapitánya, amely a magyar futballt lenyúlta, minden máshoz hasonlóan kisajátította és a diktatúra céljaira, legitimilására működteti.

A kritikus sajtóorgánumok Facebook-kommentelői is háborognak, sokan nem értik, miért nem azzal foglalkozik Rossi, amiért nem kevés pénzt vesz fel az általuk befizetett adókból.

Szerintem őt senki nem jogosította fel arra, hogy népünknek beszóljon. Az a magyar, aki az ő szülőhazájába megy dolgozni, legalább 10 évet kell várjon az állampolgárságra, tudnia kell olaszul és ismerni legalább az alkotmányt.

Amikor a gazdasági bevándorló kioktat magyarságból......

Jó, majd szégyellem magam, ha nem a közpénzből felhízlalt játékot látok, ha végre azt látom, hogy egy tanár is kap annyi fizetést, mint mondjuk egy nb 2-es játékos, ha nem összeomló egészségügyet látok, és ha végre láthatom, ahogy a fideszesek szemét a varjak eszik ki....akkor majd szégyellem magam, hogy eddig hagytuk ezt a gazemberséget....most nem vagyok magyar....

A fizudért én is imádnám ezt a bohócbrigádot

Szívesen, h eltartunk Benneteket, gyökér.

Na tessék, egy spagettizabáló ossza az észt, ki a magyar.... Én spec nem rajongok a fociért, van más sport, ami jobban lázba hoz! Pl kosárlabda vagy a gyeplabda (ja bocs, ők pár éve EB-t nyertek és nem bejutottak, pedig ott sokkal erősebb a mezőny!)

- olvasható a 444.hu kommentjei között.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Hát inkább egy Rossi mondja meg ki a magyar,, mint egy betolakodó zsiros román cigány,,,,,
kereső
@Cherry: Inkább ne mondja meg senki!!!
Nyírfa
Megette a fene azt az országot, ahol Marco Rossi határozhatja meg a magyarság mibenlétét.
Cherry
@Shikari: R
Magadról beszélsz te román senki?? HAHAHA
kereső
@Nyírfa: Meg a hazaszeretet mércéje a foci.
Nyírfa
@kereső: 13.13

Kicsit csodálkozom, hogy a büszke magyarság ezt a kioktatást is némán tűri. Sehol egy kuruc, egy partizán, csak a fidesz szuverenitástörvénye készül az üstben, ahol minket akarnak megfőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.