A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a nemzeti konzultációval "üzenhetünk Brüsszelnek": változásra van szükség, és nem lehet úgy döntéseket hozni a jövőről, hogy nem kérik ki az európai emberek véleményét.

Hollik Gyurcsányozás közben üzenne Brüsszelnek
Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszél a nemzeti konzultációról tartott tótkomlósi lakossági fórumon 2023. december 1-jén. MTI/Lehoczky Péter

Hollik István a közösségi oldalán szombaton megjelent videónyilatkozatában úgy fogalmazott, "a dollárbaloldal vezetője, Gyurcsány Ferenc egyértelműen elmondta", hogy szerinte Ukrajnának az Európai Unióban van a helye.

Mi viszont ezt nem így gondoljuk

- hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Leszögezte, Ukrajna EU-csatlakozása, illetve a tárgyalások megkezdése már önmagában is biztonsági kockázatot jelent; ráadásul olyan gazdasági terhet rakna az unió, illetve a tagországok vállára, amit azok nem bírnak el.

Akkor, amikor Ukrajna uniós csatlakozásáról elmondjuk a véleményünket, kifejtjük az aggályainkat, akkor valójában a magyar és az európai érdeket védjük Brüsszellel szemben. Mert úgy gondoljuk, hogy Brüsszel elárulta az európai érdeket, egy szűk liberális elit érdekeit képviseli, és ezzel gyengíti Európát

- fejtette ki a politikus.

Ezért fontos, hogy a nemzeti konzultációval üzenjünk Brüsszelnek, hogy változás kell, és nem lehet, hogy úgy alakítsák ki az uniós álláspontot, hogy abból kihagyják az európai embereket

- mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
az ész és értelem már akkoriban sem volt követelmény , csak a strapabíró nyelv ..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
pistiböl a 70-80 es években még függetlenitett kisz. titkár is lehetett volna...,mint viktorból és a feriböl! :)
csak úgy....
az ész és értelem már akkoriban sem volt követelmény , csak a strapabíró nyelv ..
colibri
Megsúgom hol-liknak. hogy a nemzeti konzultációjuk egy nagy fosch és ezt tudják Brüsszelben is! Azt is tudják, hogy az eredménye is csak kamu egy hazug kormánytól. Amit eredményként ki fognak hozni, azzal nem fogják azt a hőn áhított változást elérni, amiről ez a semmiből jött csinált igazgató papol.
Nessy
Hollik! Majd akkor szövegeljen, ha ellenőrizhetően,korrektül feldolgozott, elemzett anyagot tesznek le, akkor legalább azt elhiszik Brüsszelben hogy a magyarok egy kis hányada bedőlt a kormány propagandának!
Péter2
Úgy néz ki a tag mint az Indiai parókás makákó, főleg a szeme körül , Índiának is megvan a majma meg Magyarországnak is . Az elcsépelt demagóg szövege meg annyira sablon , mint a majomra hasonlító feje .
fideszes gyökér
inkább a hajával törődne...
hogynézmáki.

Vagy így buknak rá a ruszki kurvák?
dr. prédikátor
te kis csicska!!! ne erőlködj, így is úgy is hülye vagy!!!
Cherry
A hajával a kis esze is el ment ,ami még volt, az egész szekta beteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.