Franciaországban valami történhetett Orbán Viktorral, ugyanis eddig ellenezte Ukrajna EU csatlakozását, most pedig közelebb akarja hozni. 

Váratlan fordulat: Orbán Viktor közelebb akarja hozni Ukrajnát

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ha sikerül Ukrajnát közelebb hoznunk Európához, akkor a tagságot majd néhány év múlva meglátjuk. Azt javaslom, hogy kössünk stratégiai partnerségi szerződést az ukránokkal, ideértve egy megállapodást olyan kérdésekben, mint a mezőgazdaság, a vámok vagy a biztonság. Én amellett vagyok, hogy növeljük az unió és Ukrajna közötti együttműködés szintjén, de ez nem a tagságot jelenti. Ha sikerül Ukrajnát közelebb hoznunk Európához, akkor a tagságot majd néhány év múlva meglátjuk. Erről szeretném meggyőzni az elnököt

számol be a Hvg.hu Orbán a francia Le Pointnak adott interjújáról.

Orbán egyedüliként készül vétóra a következő uniós csúcson, ha valóban él is vele, akkor feltehetően napirendre sem fogják venni az Ukrajna EU-s csatlakozásáról szóló tárgyalások megkezdésének kérdését – tette hozzá a Hvg.hu.

Forrás: Hvg.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nincs itt semmi látnivaló. Bement Macronhoz a saját véleményével és Macron véleményével jött ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Nincs itt semmi látnivaló. Bement Macronhoz a saját véleményével és Macron véleményével jött ki.
jáger laszló
Ez nem jelent semmi konkrétumot
Ez a szokásos felcsúti szófordulat
Nesze semmi fogd +jól
Olyan komolytalan ígéret amelyet máris tessenek L felejteni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
barátilag
J.L.
kereső
Scheggszáj viktor! Partnerségi viszony már van- talán tanulmányozhatná , hogy ez mit jelent, varga művésznő, és bóka miniszterei biztosod- hogy felvilágositsanak.

Macron belengette, hogy nem lesz repülőtér?
Béla333
A pávatáncos lépést vált... Ennyi!
Eladott Ország
“Orbán a Le Pointnak: Macront arról próbálom meggyőzni, hogy hozzuk közelebb Ukrajnát, de ez ne jelentsen tagságot” Mintha ő kérte volna megbeszélést, és nem Macron, mert Macron akarja meggyőzni őt. A Dagadt egy dolgot szeret jobban a pénznél és a hatalomnál, a bosszút. „Kommunista országban születtem... Szörnyű volt." Legyünk őszinték. Orbán születése számunkra is szörnyű lett!Van jobb ötletem: a tetves váladék Orbánt kellene nem közelebb hozni, hanem valami "csak oda" kozmikus járattal kilőni az űrbe, hadd keringjen ez a földi gané’ örök űrszemétként. Nyomja a szokásos, értelmetlen bullshitjét Európa büdös DNS-e. Csodálkozom, hogy Macron szóba áll ezzel a ruszkibérenccel.
uploads.disquscdn.com/images/e4dc1a7884b852b0b47c5ac14954a9e5d77ca53f771b1c5afdb9c095fa22ed1c.gif?w=800&h=222
justhpeter
@simmering73: Szósincs erről. Orbán gátlástalanul hazudozik és minden ígérete csak addíg van érvényben, ameddíg megkapja az uniós pénzrkrt. Gondolom tegnap előadta a jófiút, magában meg röhögött.
Péter2
Cigánynak csak akkor, ha ló legel a sírján , ámbár én még ekkor sem .
Sakk Matt
@KisTehen: Mert fél, hogy a dagi ellopja :P
CsipkeRózsa
Ukrajna közeledik, Magyarország távolodik, középen találkozunk.
colibri
Szerintem ez már annyira nem is ciki, hanem egyenesen szégyen, hogy 27-ből ezt az egy dagadt törpét kell állandóan helyre igazítani, egyezkedni vele, mint a cigányokkal a lóvásárban! A hülye vétózást lebegtető levele után a Tanács elnöke jön, hogy próbálja észhez téríteni, de mivel eredménytelen volt, gyorsan Macron hívta helybe, hogy lebeszélje kirívó tettéről. Nagy a csend - most Dél-Amerikában dagad az ottani diktátorok társaságában - de hamarosan kitudódik mit értek el a fejmosó elbeszélgetések.
kereső
"Orbán azért gyűlöli Ukrajnát, mert megállította az oroszokat, egységbe forrasztotta és megerősítette Európát, helyreállította a demokratikus Amerika vezető szerepét a világban az oroszokkal szembeni ellenállással. Orbán azt akarja, hogy Ukrajna az oroszoké legyen, s az uniós tagság, ami előszobája a NATO-tagságnak, ezt örökre megakadályozná. Orbánnál nincs korruptabb európai vezető, de megkockáztatjuk, hogy a világon sincs talán hozzá mérhető tolvaj bűnöző, aki nem a börtönben, hanem hatalomban van. Magyarország szégyene és tragédiája ez az ember, akinek igazi arcát akkor látták, amikor az Üllői úton lefényképezték, ahogy számolja a készpénzt, és megy valami simlis titkos találkára. Orbánnál nincs korruptabb politikus talán az egész világon. Európában ő az egyetlen, akiről mindenki tudja, hogy egy tolvaj, de nem lehet ellene eljárást indítani, mert saját embereit ültette mindenhova. A legkevesebb, amit mondhatunk róla, hogy igazi söpredék bűnöző. Ja, keresztény bűnöző. A "keresztény" az ő szájukban ezt jelenti. Lop, csal, hazudik."
nepszava.us/europa-tolvaja-beszel-ukran-korrupciorol/
human
Kíváncsi leszek mikor hazaér a híveknke hogy fogja ezt tálalni. Gyanítom feje tetejére fordítva.
ittott
ez semmit sem jelent. mi az hogy közelebb hozni. semmi. ez kettős beszéd eleje
kereső
Nem mellesleg Ukrajna már közelebb van "Európához, az Unióhoz"- mint Magyarország. Mentalitásban, európai gondolkodás módban, szabadság hitben, alapvető emberi jogok tiszteletben tartásában. A magyar kormány demokrácia ellenessége, a liberalizmus- az emberi szabadságjogok ellenessége aláássa az ország Európához való tartozását. Kiirjuk magunkat a civilizációs értékekből- Ukrajna meg a háború ellenére egyre közelebb kerül hozzá,
ómió
Ráhazudnotok, azért, ütősebbet kéne, efftársak!
kereső
@Maccska: Kérlek szépen, megindokolnád?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.