A miniszterelnök „stratégiai partneri viszony kialakítását" javasolja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sokat ne várjon a kárpátaljai magyaroktól.
Nyírfa
@utánam a vízözön: 15.31

Észnél légy!
Eladott Ország
@utánam a vízözön: ma, 15:31 ♣ Elég lesz ha a gecit bíróság elé állítjuk vagyonelkobzás mellet, azt megérdemli, azért "megdolgozott".
kereső
Orbán , te primitiv hazugláda- itt van, la:
"Társulási megállapodás
A társulási megállapodás az Ukrajna és az EU közötti kapcsolatok szorosabbra fűzésének legfőbb eszköze. A megállapodás elősegíti:

a politikai kapcsolatok elmélyítését
a gazdasági kapcsolatok megerősítését
a közös értékek tiszteletét
A társulási megállapodás gazdasági részét a mélyreható és átfogó szabadkereskedelmi térség alkotja, amely keretet biztosít Ukrajna gazdaságának és kereskedelmi kapcsolatainak korszerűsítéséhez.

A társulási megállapodás 2017. szeptember 1-jén lépett hatályba.

Ukrajna: a Tanács elfogadta az EU–Ukrajna társulási megállapodást (sajtóközlemény, 2017. július 11.)
A társulási megállapodásról folytatott tárgyalások
A Tanács 2017. július 11-én határozatot fogadott el arról, hogy társulási megállapodást köt Ukrajnával az EU nevében. Ez jelentette a megerősítési folyamat utolsó lépését, amely lehetővé tette a megállapodás 2017. szeptember 1-jétől történő teljes körű alkalmazását."

Eu honlap.
Béla333
" Szovjet katonai egyenruhát helyezett el két tiltakozó állampolgár a Liszt Ferenc reptér kormánytagoknak fenntartott VIP-bejárata elé kedden, ironikus ajándékként az Európai Uniós csúcsra induló Orbán Viktor miniszterelnöknek. A két civil aktivista egyike, Keresztény Zoltán így magyarázta a legfrissebb akciójukat:
“(…) vittünk karácsonyi ajándékba Orbán Viktor miniszterelnök elvtársnak egy névre szóló, szovjet katonai egyenruhát, hogy ezt vihesse magával Brüsszelbe, és végre megfelelő öltözetben képviselhesse Putyin érdekeit az uniós tanácskozásokon.”
444.hu/2023/12/12/szovjet-katonai-egyenruhat-vittek-az-unios-csucsra-indulo-orbannak-a-repter-kormanyvarojahoz

Nagyon észszerű az ötlet. Már csak néhány millió bohócsapkát kellene kiosztani a hülyemagyar maffiahívőknek, mivel ők olyan hülyék, hogy ezekre szavaznak minden választáson újra és újra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.