A Sky News azt írja, hogy Zelenszkij a sajtótájékoztató elején tartott rövid beszédében elmondta: az ukrán nép rengeteg áldozatot hoz azért, hogy egy olyan jövőért harcoljon, amit saját maga választott – írja a Telex.

Zelenszkij: Orbán nem tudta megválaszolni, miért nem támogatja Ukrajnát

A lap szerint köszönetet mondott az ukrán katonai alakulatoknak a Fekete-tengeren aratott „nagy győzelemért”. Az ukrán elnök szerint az oroszok már nem uralják a területet, így nem tudják blokkolni Ukrajna gazdaságát a tengeren keresztül.

Zelenszkij arról beszélt, hogy ő próbált találkozót szervezni Orbán Viktorral a magyar miniszterelnök „furcsa politikája” miatt, ami szerinte sokszor nem túl barátságos velük. Hozzátette:

soha nem beszélt Orbánnal tűzszünetről vagy a Putyinnal való kommunikációról.

Zelenszkij azt állítja, hogy megkérdezte Orbán Viktort, hogy Magyarország miért nem támogatja Ukrajna EU-tagságát, illetve miért nem találkoztak még, azonban a magyar miniszterelnök erre a kérdésre nem tudott válaszolni.

Megpróbálunk megoldást találni néhány kérdésre, de ehhez találkozót kell szerveznünk

– mondta.

Zelenszkij szerint egyébként jelenleg nem lehetséges béketárgyalás Oroszországgal.

Forrás: Telex

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Maccska: Ukrajna rugta fel? Te hibbant vagy. Ukrajna visszadta az osszes atomfegyveret a ruszkiknak cserebe a teruleteinek szuverenitasaert. Ezt az ENSZ hagyta jova, ugyhyogy alairta az orosz es ukran allamfo. Erre a ruszkikhaduzenet nelkul megtamadtak Ukrajnat, annektaltak a Krimet. Nekem ugy tunik hogy a ruszkik rugtak fel a Status Quo-t.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Azt mégsem mondhatja ki, hogy putyler pincsije, putyler lekötelezettje, nem a maga ura és nem csinálhat mást, mint amit az orosz gazdi kér. Emellett irigy és féltékeny is, azt hiszi, hogy a magyarok pénzét Ukrajnának adják.
Peller Anikó
Tudta az, csak nem akarta megmondani hogy putyin.
Peller Anikó
@Macska: De te nem vagy jólnevelt te egy hülyegyerek vagy. Akkor a világ úgy járt volna, hogy már rajtunk gázolna a putyin.

Egyébként hitlerrel is így volt, először csak ausztria, aztán a csehek, aztán a lengyelek meg a franciák, aztán meg hamm az oroszok. Mire alapozod, hogy a putyinnak csak a donbasz mega krím kell és ott megállna? Legfeljebb pihenni.
colibri
@Maccska: Volna, volna, ismered a mondást: ha a kiskutya nem x@rt volna, kihasadt volna. Felesleges olyanról dilemmázni, ami három napnak indult (a putyler fejében, de ki az a putyler?) és lassal két éve tart. ...és nem látni a végét. Miért kellett volna ezt mondania? Jólnevelt? Ne vicceljünk már, ez az ember minden, csak nem jólnevelt!
nemkati
Amikor így nekiszegeznek egy nemvárt kérdést, amire 0rbánnak nem volt ideje felkészülni, akkor csak hebeg vagy vigyorog és hallgat. Pedig volt két éve hogy kitaláljon egy hazugságot.
verőce21
Erről beszélt 8 óra hosszat az eu vezetőivel, nem igaz, hogy nem hallott róla, ez a kapzsi, miért nem támogatja Ukrajnát...! :)
colibri
@Maccska: Első sorban putylernak. Ha nem lenne az, abba hagyná és kivonulna. De az orosz nép (is) idióta, putyler meg nagy ívben lex@rja hány orosz hal meg őmiatta.
teuton
@Maccska: Tenyleg ennyire hülye vagy? Az USA mit nyer rajta? A fgyvereket nem hitelbe, hanem ingyen szallitjak, mint a 2. VHban az oroszoknak! Nem mondom olvass utana, mert analfabeta vagy! Es ha putyler nem nyer rajta semmit, hanem mar eddig több 100ezer orosz eletebe es szazmilliard dollarokba került, akkor miert nem hagyja abba? Mellesleg elvesztett egy csomo piacot az energiaszektor teren, Kinanak 30%os vilagpiaci aron kell szallitson es 20-30 ev mulva senkinek nem kell az olaj meg a gaz, mert atallnak masra! Hitler sorsara fog jutni...
Nessy
@nemkati: Lehet, hogy kitaláltak neki többet is, csak nem volt nála a papír amiről felolvashatta volna a választ!
jesz
Zelenszkíj pénzt követel a nyugattól(is)
A franciák,németek mindenféle különadót vetettek ki a föld művelőire...

A francia, német traktorosok, más gazdák fellázadtak, és elöntötték tehén-disznószarral a polgármesteri épületeket...

Na ezt nem akarja Orbán. Azért nem mutatják a gazdák lázadását, és ezért nem akar fizetni a mi adóinkból
Yoda69
@Maccska: Ukrajna rugta fel? Te hibbant vagy. Ukrajna visszadta az osszes atomfegyveret a ruszkiknak cserebe a teruleteinek szuverenitasaert. Ezt az ENSZ hagyta jova, ugyhyogy alairta az orosz es ukran allamfo. Erre a ruszkikhaduzenet nelkul megtamadtak Ukrajnat, annektaltak a Krimet. Nekem ugy tunik hogy a ruszkik rugtak fel a Status Quo-t.
kereső
Mégis mit tudott volna válaszolni erre a kérdésre egy orosz ügynök, akinek a tökeit putyin morzsolgatja?
jesz
..."Zelenszkij szerint egyébként jelenleg nem lehetséges béketárgyalás Oroszországgal."...

Erről a lövészárokban éhező-fázó-sérült ukrán katonákat kellene megkérdezni...
ómió
A gyagya bolsiknak miért magyarázkodott volna!
kereső
@KisTehen: 08:52 Minimum 100 ezer "oka" lenne rá, te buta pöcs. (Kárpátaljai magyarok). Nem mellesleg- igaz nem a "jóisten", de egy szomszédos 40 milliós állam államfője- akinek nagyobb a legitimitációja - a közvetlen választás okán- mint orbánnak, akit csak a 135 bátorok választottak.
Yoda69
@KisTehen: Tehén. A háború elobb utobb de veget fog erni. Ukrajna ugyanott lesz ahol most van, nem artana veluk joban lenni. Foleg hogy tobb szazezer magyar el Karpataljan. Kepes vagy ezt felfogni? Ezert IS kellene orbannak talalkozni Zelenszkivel.
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Te barom! Ti, akiknek annyira fáj trianon, magasról nagy ivben tesztek azokra a magyarokra, akik egy "barátotok" által megtámadott országban élnek, viselik a terrorista tetteinek következményeit, védik a szülőföldjüket- nektek hazaárulóknak, ez nem elégséges indok arra, hogy orbán fejedelem találkozzék ennek az államnak az államfőjével. És amikor ezt szóvá teszem, nem jut más eszedbe/eszetekbe, minthogy libsizzél egyet- te agyatlan senkiházi, orbánoddal együtt.
Csizmás Kond
Az mese hogy az ukrán nép ezt a nyomort választotta volna...mert valamikor ez volt a jövő...
kereső
@Maccska: Tanár úr- tanulmányozd Magyarország, és a szovjetúnió XX. századi történelmét. Kárpát -alját sztálin generalisszimusz csatolta a szovjetúnióhoz -1944-ben. A CCCP felbomlásakor 1991-ben a szerződés szerint lett az Ukrán állam része. Miről hadoválsz, te tudálékos macska, legalább a történelmünket ismernéd- és akkor nem irnál baromságot.
Reklamálj az orosz testvéreidnél.
Érdekes egyébként, hogy ennyit nem tudtok megjegyezni- mert ezt már néhányszor leirtam, de ti mindig előjöttök a primitiv, buta szöveggel.
És, ha már "megszálló" Ukrajna- miért nem emlegetitek a Vajdaságot, Burgerland magyarok lakta részét...szelektiven fáj nektek trianon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.