Nem verték nagydobra.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tavaly és idén is jó barátjával, Dzsudzsák Balázzsal, a magyar futballválogatott volt csapatkapitányával együtt ment el az éjféli szentmisére szenteste – szúrta ki a 444.

A lap szerint a Dunakeszi Jézus Szíve Templom és Plébánia videóján látszik, hogy Szijjártó és Dzsudzsák felvétele ugyanott készült, bár nem ugyanaz a részét fotózták a templomnak

Forrás: 444.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Abban bíztak, hogy a pap, a celebrálás után, gyorsan őket is összeadja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Abban bíztak, hogy a pap, a celebrálás után, gyorsan őket is összeadja!
simmering73
@namihami: Ferenc pópa már rajta van az ügyön.
Cherry
A kis meleg kakadú, mindig is tudtuk !!!
jáger laszló
Csak 1 kis kaland,csel!!
Semmi más!!Gondolom te sem veszed komolyan az akciót!!!??csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
Amióta ezek az álhívők betették a lábukat a templomba, azóta maradoznak el a hívők. Emlékszem, annak idején olyan sokan mentek a karácsonyi éjféli misére, hogy nem fértek be a templomba.
kakukkmadár
Hát jól eltévedtek! Mindkettőnek a pénz az Isten, imádkozni a kínai meg az orosz bankba szoktak bemenni...bár lehet, hogy megszorultak, és a perselypénzt lopdossák:)
dr. prédikátor
melyikük az apa és melyikük az anya??? szájer 2.!!!
Menőmanó
A közpénzen buzúlást kirakatba lehet tenni, csak más esetekben elítélendő.
nemkati
Szíjjártó miért nem ment nyalakodni a szent ostyából? Nincs megkeresztelve? El nem tudom képzelni, hogy ezek a fideszes keresztények ószintén hisznek Istenben. Minden azért van, hogy az egyházakat és a valóban hívőket is megnyerjék maguknak, ezért képesek istentagadóból ájtatos hívőnek mutatni magukat.
balos
@namihami: Aztán meg a fekete misén egyeztettek a "papnénivel"!@percsi: Melegedni jártak?Csak kérdezem!Sajnos a temp-lomok nekem már inkább a hazugság szimbólumai!Köszönhetően az ott nagy számban előadó "eladóknak"!
kereső
@nemkati: 07:20 Református vallású. Ezért sem értettem, hogy mit keresett az ádventi időszakban a hajnali rorátén- ádventi istentisztelet- amely kimondotta a római katolikus vallás szertartása. Meg a Sándor palota- aki szintén református. Tavaly meg orbán-a "most jövök a templomból".
Nyírfa
Ki vannak adva a reszortok: ők a keresztet hányják, mi tőlük.
simmering73
@Maccska: Hallottál már olyanról, hogy van felesége sőt gyereke is van és közben fiúval jár? Úgy hívják őket, hogy biszexuális. Szívesen.
Béla333
Biztos Szájer celebrálta a misét...
Ők hárman azonos érdeklődésűek...
nemkati
@kereső: Már azt se tudják, melyik egyházhoz tartoznak?
0rbánnál is van már minden. Az evangelikus Iványi Gábor adta össze őket és keresztelte meg Ráhelt és Gáspárt, 0rbán és Gáspár református, a lányok, mint Anikó asszony, katolikusok. A többiek meg ki tudja.
kereső
@nemkati: Amikor a Sándor palota mellé a katolikus liturgiára beül a református püspök(Balogh), ott már nincs is miről beszélni. Ez mind a földbuta fideSS hiveknek szól- mert valljuk be, az hogy valaki "nagyjából" ismeri az országa legnagyobb vallásainak alapvető ismérveit, ma már nem az "általános múveltség"= érettségi része. Pedig az "átkos" középiskola történelem és művészettörténet óráin ez is szóba került.
kereső
Erre a hatalomra- orbanisztánra, a NER-re hatványozottan igaz:
"Nincs nagyobb dögvész egy államban, mint a vallási buzgalom erkölcsösség nélkül."/ Jeremy Bentham /

ehhez elég csak megnézni a hatalom képviselőinek viselt dolgait, erkölcsnélküliségüket,lelketlenségüket, a tiz parancsolat irott-és iratlan szabályainak az óra minden percében történő megszegését.
lampa laz
@Maccska: a tetszik az véletlen volt!!!
Rüheske, a szentestét családi körben szokták ünnepelni az emberek. Dzsudzsinak is vannak szülei és mint agglegény velük illett volna töltenie ezt az estet és nem a peti kedvesével. Ez azért elég árulkodó jel, h valami nem kerek köztük.
nemkati
@kereső: Hát, sokaknak nem is fog hiányozni a művészettörténet oktatás, eddig se mentek vele sokra, talán ezért szüntetik meg. A lényeg, hogy Magyarország keresztény ország, elég erről ennyit tudni mindenkinek. Hogy ez mit jelent (és igaz-e), az nem fontos.
Yeromos
Már az oviba is együtt jártak a szivárvány csoportba.
Alfa
igazi meleg férfi-barátok,mint orbán-putyin,és erdogán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.