A MÁV az év utolsó napján közölte, hogy habár a BKK korábbi bejelentése szerint végül maradt volna a Budapest-bérlet, az „átmeneti megoldás legfeljebb március elsejéig, az új tarifarendszer bevezetéséig lesz érvényben“.

Lázárék mégis megszívatnak több tízezer magyart – Karácsony nem érti, mi történik

A főpolgármester ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott:

van egy működő rendszer, ez minden szolgáltatónak jó, minden utasnak jó, mindenkinek jó, Lázár Jánosnak lehet, hogy nem jó.

Karácsony végül hangsúlyozta: azok a pénzügyi viták, amelyek felmerülnek, semmi közük a Budapest-bérlethez.

Valójában mi se értjük, hogy mi történik

– mondta Karácsony Gergely az RTL Híradónak ezzel kapcsolatban. 

Vitézy Dávid korábban arról posztolt, hogy egyszerűen történhet meg, hogy márciustól mégis megszüntetik a Budapest-bérletet, és szerinte ezért Lázár János építési és közlekedési miniszter a felelős.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
sok éve megfogalmaztam Lázár féle uborkafásokat:
"Naponta visszaköszön különféle médiából: a fidesznél nagyobb gazember országrontó banda nem volt MO történelmében!
...Ezek az uborkafáról leesett kisebbségi érzésekkel teli fideszesek hatalomra kerültek, -segítséggel, Soros, - majd hátba szúrták, igazi fidesz erkölcs, - amit tudnak lerombolnak, ellopnak, a történelmet hazugságokra építve átírják, általuk felépített álomvilágot építenek fel a múlt romjaira alapozva amiről azt hazudják ez a magyar eszme!
...Ennek a hazug álnacionalista eszme terjesztésnek célja a hatalmuk bebetonozása, annak eltüntetése ami arra mozgósítana: ezeket a fideszférgeket el kell takarítani!
,,,,,Utáltam az átkost ezektől a hazug, tolvaj fideszférgektől már ezerszer jobban undorodom!
MO történelmében legnagyobb gazembere van a fideszmaffiózók élén, nem volt még egy olyan politikai gazember aki ennyit ártott az országnak, ennyit hazudott és lopott, - szegény emberből a leggazdagabb lett, - egymásnak ugrasztotta a magyarokat aljasul arra véve: gyűlöljék egymást, - ez a fideszhatalom kulcs és alappontja: - mindenkit gyűlölni aki nem fideszhívő!
...Létrehozott egy szektát aminek felkent pápája és azt hiszi ő az úristen az országban, ezért a népét alkalmazottjának a közvagyont sajátjának tekinti, úgy is használja.
..Az országnak a gazdaságban, külpolitikában is TUDATOSAN hihetetlen károkat okoznak, HAZAÁRULÓK!
EU-ban kerülik a geczit és a fideszeseket mint a lepároskat.".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@nemkati: Magyarország legnagyobb fertőzője a politika. Mindennél hamarabb bontja le a jellemet és az ellenszert még nem találták fel. Másik veszélye, hogy rendszeresen az arra alkalmatlan embereket fertőzi meg.
nemkati
@justhpeter: ... az arra (politikusnak) alkalmatlan embereket... igen. Ahogy a gyenge immunitású emberek könnyebben fertőződnek, betegednek meg, úgy a gyenge jelleműek válnak könnyebben jellemtelenné a politika által.
jáger laszló
A helyzet pillanatról pillanatra változik!!
Semmi sincs kőbe vésve,mint ez sem!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
Karácsony nem érti,hogy őket kizárólag az érdekli; miként lehet a túlnyomó többségnek (igen szolidan fogalmazva)
orruk alá borsot törni,és alapvetően ezt folyamatosan,mindenre kiterjedően elvégezni?
telegdilaci
@Pusztai:Ezt a Lázár nevű nemembert,nagy hiba volt kinevezni több kárt csinál mint hasznot valójában igen kártékony fajta azt hiszi hogy ő mindenkitől mindent jobban csinál, sokszor elnézem ahogy Vitézy mennyire értelmesen hozzáértően elmagyarázza miért is nem jó ahogy Lázár végzi a munkáját,számomra érthetetlen miért nem Vitézyre bízta a kormány ezt a Minisztériumot amit most Lázár hozzá nem értően bitorol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok