Persze aki nem feltétlenül Fidesz-hívő, az bőven talál ebben is vitatható részletet.

Orbán Viktor irányt mutatott: ilyenek vagyunk mi, magyarok
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A magyar olyan nemzet, amely se ura, se alattvalója, se eltartója, se eltartottja nem akar lenni más népeknek

- idézi a Fidesz Facebook-oldala Orbán Viktor kijelentését.

Nem tudni, hogy mit szól ehhez Brüsszel, vagy a sokak által Orbán tartótisztjeként funkcionáló Putyin, mindenesetre a hívek szellemi tápláléka ma este is megérkezett.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nehogy már minden magyart olyan aljas hazug, tolvaj, korrupt, hazaáruló legyen mint amit O1G próbál elhinteni.
Ha ők aljasok, attól még nem az az egész ország.
Legfeljebb a hülyemagyar maffiahívők azok, akik tudják és látják azt az erkölcsi hulladékot, amit a maffia képvisel és mégis ezeket hatalomba szavazzák!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfa
a gerinctelen korlátlanul hazudozó orbán és a fidesz nevü szektája , egy keresztény-fasiszta-kommunista ivadékokból álló hazudozásra-lopásra-rablásra optimalizált maffia alapokon nyugvó putyint szopó szekta ... vallás
Alfa
én nem tartozok ehez a orbáni hazudozáson lopáson alapuló keresztény-fasiszta orbán-fidesz hívő "magyarokhoz" ezek kis ázsiai söpredékek a gazdájukkal és híveikkel
kereső
"Janus arcú magyarok"- olyanok, mint orbán!
Nyírfa
@human: 07.31

Hogy mennyire tisztában vannak a saját cselekedeteik minőségével, s azok lehetséges következményeivel, annak egyértelmű megnyilvánulása volt Récsölék 2022-es menekülése.
Valószínűleg több "féregjáratot" is kiépítettek, de önmaguk elől nem bújhatnak el, a lelkiismeret akkor is dolgozik, ha arra fittyet hányunk. A tettes mindig visszatér oda, ahol elkövette a tettét, mert viszi a bűntudat, s ez történik akkor is, ha ez a visszatérés nem helyileg történik, csak érzésekben, gondolatban. Nincs az a gazdagság, amely megérné a helyükben lenni, mert mindig szorongani fognak, és egész hátralévő életükben feloldozás után vágyakoznak. Hogy a törvényes igazságszolgáltatás utoléri-e őket, az egy nagy kérdőjel, sajnos, mi nem vagyunk olyan tökösek mint a lengyelek.
human
@Nyírfa: Úgy gondolod szoronganak majd a miatt amit műveltek az országgal? A szociopaták nem szoronganak. Járvány idején is lopni a lélegeztető gépeken az nem utal arra, hogy ezek bárminemű szégyenérzettel rendelkeznének. A szociopata alap ismérve, hogy nem képes a másik helyzetébe beleélni magát, azaz nem számít neki mi történik másokkal. Nem együttérző és így nem is alakul ki semmilyen bűntudat. Viszont rendkívül erős én tudattal rendelkeznek ami felülír mindent.
Ezodabasz
Magyarok és az 0rbán rezsim két különböző dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.