Persze aki nem feltétlenül Fidesz-hívő, az bőven talál ebben is vitatható részletet.

Orbán Viktor irányt mutatott: ilyenek vagyunk mi, magyarok
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A magyar olyan nemzet, amely se ura, se alattvalója, se eltartója, se eltartottja nem akar lenni más népeknek

- idézi a Fidesz Facebook-oldala Orbán Viktor kijelentését.

Nem tudni, hogy mit szól ehhez Brüsszel, vagy a sokak által Orbán tartótisztjeként funkcionáló Putyin, mindenesetre a hívek szellemi tápláléka ma este is megérkezett.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nehogy már minden magyart olyan aljas hazug, tolvaj, korrupt, hazaáruló legyen mint amit O1G próbál elhinteni.
Ha ők aljasok, attól még nem az az egész ország.
Legfeljebb a hülyemagyar maffiahívők azok, akik tudják és látják azt az erkölcsi hulladékot, amit a maffia képvisel és mégis ezeket hatalomba szavazzák!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Nehogy már minden magyart olyan aljas hazug, tolvaj, korrupt, hazaáruló legyen mint amit O1G próbál elhinteni.
Ha ők aljasok, attól még nem az az egész ország.
Legfeljebb a hülyemagyar maffiahívők azok, akik tudják és látják azt az erkölcsi hulladékot, amit a maffia képvisel és mégis ezeket hatalomba szavazzák!
Cherry
Ez magyar?? soha egy roma a legrosszabb fajtából, hazug ,pénz és hataloméhes menkült !!!
Péter2
@Béla333: Azok akikre gondolsz az írásodba nem hívők , ezek már szintet léptek, nekik már személykultusz van . Vigyázz , mert azonnal megmagyarázzák , ezekről mindig egy film jut eszembe, a Torrente A védelmező !
human
Én annyit tudok, hogy most a magyarok fele 2010-től felállva tapsol annak a politikának ami emékeztet az ősi időkre mikor a magyarok harcmodorától rettegett a nyugat. Hogy átvertük őket, igaz? Hadüzenet nélkül, meglepetésként támadtunk, majd amint ellenállásba ütköztünk jött a visszavonuló és a magyaros furfangnak hála hátrafele nyilazva tizedeltük meg a becsapott nyugatis seregeket.
Micsoda idők voltak.
De emlékeznek a fideszesek a folytatásra is? Mikor a nyugat kiismerte a magyar furfangot, a magyar harcmodort? Emlékeznek rá a fideszesek, hogy fordult a kocka és a magyarok végül kénytelenek voltak belátni, hogy jobb a békés egymás mellett élés?
Európa kiismerte Orbánt. Meg fogja tudni magát védeni. Már csak Orbánon múlik, hogy beismeri-e, már nem működik a pávatánc és lenyugszik, vagy elődeinkkel szemben úgy dönt folytatja az immár vereségre ítélt hadjáratoka Európa ellen, ami attól tartok a magyarság végéhez vezet. István király bölcsen döntött és a magyarok fennmaradtak. Eddig.
Nyírfa
Hogy milyen vagy, Orbán Viktor, azt már tudjuk. Hogy ki, mi vagy, azt is: a magyarok szégyene.
Felejtsd el, hogy mi, magyarok.
csak úgy....
a gyogyi megfeletkezik a 160 éves török uralomról és a habsburgokról ,akik sok száz évig bizonyították,hogy 0rbán most megint hülyeségeket pofázik!
a buta magyar egy szolga nép ,-akik most éppen az ö buta szolgája!
bence
viktor ! te magyar ?! Soha a büdös életbe nem leszel az , legfeljebb a magyarok szégyene !
Ezodabasz
Tényleg ennyire hölye a magyar? Luxuséletet biztosít az 0rbán rezsim, a fideSS-maffia és a konda számára??? 01G meg lapátol a brüsszelnek a zsozsóért...amit majd a hölyemagyar onokája is törleszteni fog.
Clavigo
Hogy baszna szét a koleszterin,,te muszkaszopó Szartartály...Sertésfejű Kullancs..
Nessy
Mert mi most a magyar? Rút szibarita váz!
nemkati
A magyar nem olyan, amilyennek 0rbán mondja, hanem olyan mindenféle. Van olyan magyar pl amelyik alattvalója és eltartója - na nem más népeknek, hanem - a saját rabszolgatartóinak és diktátorának. Más magyarok meg világosan látják, milyenek az ő kifosztóik, csak a kifosztóik a kezükben levő hatalommal gúzsba kötik őket.
human
@Nyírfa: Erről eszembe jut egy vicc kicsit átírva.

Európa: - Viktor, itt van 10 milliárd Euro és legyen ennyi elég!
Orbán: - Kikérem magamnak, én egy szuverén miniszterelnök vagyok.
Európa: - Ugyan Viktor. Már mind tudjuk mi vagy. Már csak az áron alkudozunk.
Nyírfa
@human: 20.57

A viccel ellentétben ez maga a színtiszta igazság.
Nagyon kellemetlen, nagyon megalázó. Lassan érthetetlen is.
human
@Nyírfa: Amíg érthetetlennek tartod addig jó. Mikor úgy gondolod megértetted, na az a félelemetes. Független, sőt kormánykritikus újságíróktól és diplomatáktól is hallanai, hogy Orbán csak a falig meg el, de tudja ő, hogy az EU-ban kell maradni. Hát én már rodhatul nem így látom. A képlet egyszerű. Mi Orbán célja? A totális és örök hatalom. Elérheti a célját az EU-n belül? Nem. Következtetés? Ki fog lépni az EU-ból. Az pedig, hogy még a NATO tagja vagyunk pusztán azért van, mert Ukrajna kitart. Amint Oroszországgal leszünk szomszédosak Orbán vígan felmondja a tagásgot és behívja az orosz tankokat "megőrizni a békét" saját államolgáraival szemben.
Ukrajna sorsa egyben megpecsétli a magyarság sorsát is.
Ebben biztosabb vagyok.
csak úgy....
én mindíg úgy tudtam,hogy a vezér csak tusványoson szokott irányt és utat mutatni...,persze a neoliberálisok szokásait nehéz kiismerni!
justhpeter
Viktor egy söpredék, aki a kisebbségi érzése okán folyton velünk azonosítja magát. Pedig mi nem is vagyunk kukábavalók !
Nyírfa
@human: Amikor Svájcban ünnepeltette magát a szélsőjobboldal meghívása alkalmából, kapott egy kérdést, amely azt firtatta, mihez kezd, ha már leteszi a lantot. Azt válaszolta, némileg meglepődve a kérdés képtelenségén, hogy nem tud mihez kezdeni, mert csak a politikához ért, tehát , amíg él, politizálni fog. És ez , bizony igazolása lehet a feltevésednek.
Vannak, persze, tényezők, amelyek ellene szólnak, az egészségi állapotától a világpoltikai helyzet várható alakulásáig, de az én meglátásom szerint a legfőbb szempont az, hogy keletnek nem éri
meg Orbán, nincs súlya Magyarországnak. Fel lehet használni ezt a kis államot addig, amíg utat tör nekik az EU-ba, de utána...értéktelen. Kínának nem célja, nem érdeke egy európai , akár gazdasági, akár katonai összecsapás, nekik piac kell, és a Csendes-óceán. Az orosz , de inkább úgy fogalmazom, hogy putyini érdek - egyelőre - egy lázálom megvalósítása, a történelem kerekének a visszaforgatása. Lehetséges? Putyinnak vége. Akkor is, ha még 10 évig él. Ez nem történelmi távlat, Nem állítom, hogy utána egy újabb peresztrojka indul útjára, de az orosz népnek van olyan kulturális hagyománya, amelyhez inkább tér vissza, semmint , hogy permanens háborúkba bonyolódjon, és diktatúrában sínylődjön. Nekik is volt, van, lesz is Navalnijük, mint ahogy nekünk is voltak, vannak és lesznek reformpolitikusaink. Én bízom.
csak úgy....
@justhpeter: ma te ítad a leg bölcsebbet és a leg igazabbat, köszönöm !
Nyírfa
@human: 21.19

Még egy gondolat, talán a legfontosabb: Orbán stratégiája a pávatánc, ide is lép egyet, oda is, ha kell, kijátssza egymás ellen a feleket, innen is, onnan is próbál nyereséghez jutni. Híd akar lenni mások szemében, logisztikai manőverek zseniális kivitelezője, de éppen azért, mert nem intelligens, ő lesz az, aki a hídról a semmibe zuhan, kelet és nyugat között.
human
@Nyírfa: Persze, hogy Orbán élete végéig poltizálni fog. Nem vonulhat vissza. Amíg él biztosítania kell sem őt, se családtagjai, se közvetlen haverjait a börtön ne fenyegesse. Ezért nem engedheti el a hatalmat soha. Hódmezhővásárhelyen is minden Lázár utáni polgármester Lázár bábja volt. A várost akkor is Lázár vezette valójában. Ezek az emberek örökre tartani fognak a sziámonkéréstől akkor is ha erőfölényük nem indokolja ezt.

Orbán nagyívű tervei szerintem is végül a bukásához fog vezetni, de sajnos a magyar társadalom fog igazából nagyot zuhanni. Orbánnak már rég megvan az ejtőernyője ha baj lenne (külföldi bankszámlák, ingatlanok, részvények). Lásd 2022-t mikor a lányát már a választás előtt biztonságba helyezte Spanyorország bűnözők lakta részén bebiztosítva az életüket egy ottani giga vállalkozással, egy szállodával. (Kíváncsi lennék mi lett a sorsa Orbán Ráhel akkor még bimbózó vállakozásnak.)
Alfa
a gerinctelen korlátlanul hazudozó orbán és a fidesz nevü szektája , egy keresztény-fasiszta-kommunista ivadékokból álló hazudozásra-lopásra-rablásra optimalizált maffia alapokon nyugvó putyint szopó szekta ... vallás
Alfa
én nem tartozok ehez a orbáni hazudozáson lopáson alapuló keresztény-fasiszta orbán-fidesz hívő "magyarokhoz" ezek kis ázsiai söpredékek a gazdájukkal és híveikkel
kereső
"Janus arcú magyarok"- olyanok, mint orbán!
Nyírfa
@human: 07.31

Hogy mennyire tisztában vannak a saját cselekedeteik minőségével, s azok lehetséges következményeivel, annak egyértelmű megnyilvánulása volt Récsölék 2022-es menekülése.
Valószínűleg több "féregjáratot" is kiépítettek, de önmaguk elől nem bújhatnak el, a lelkiismeret akkor is dolgozik, ha arra fittyet hányunk. A tettes mindig visszatér oda, ahol elkövette a tettét, mert viszi a bűntudat, s ez történik akkor is, ha ez a visszatérés nem helyileg történik, csak érzésekben, gondolatban. Nincs az a gazdagság, amely megérné a helyükben lenni, mert mindig szorongani fognak, és egész hátralévő életükben feloldozás után vágyakoznak. Hogy a törvényes igazságszolgáltatás utoléri-e őket, az egy nagy kérdőjel, sajnos, mi nem vagyunk olyan tökösek mint a lengyelek.
human
@Nyírfa: Úgy gondolod szoronganak majd a miatt amit műveltek az országgal? A szociopaták nem szoronganak. Járvány idején is lopni a lélegeztető gépeken az nem utal arra, hogy ezek bárminemű szégyenérzettel rendelkeznének. A szociopata alap ismérve, hogy nem képes a másik helyzetébe beleélni magát, azaz nem számít neki mi történik másokkal. Nem együttérző és így nem is alakul ki semmilyen bűntudat. Viszont rendkívül erős én tudattal rendelkeznek ami felülír mindent.
Ezodabasz
Magyarok és az 0rbán rezsim két különböző dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.