Viszont mondott sok egyebet a Világgazdaságnak adott interjújában a pénzügyminiszter.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Rejtély, hogy varga az egyik legostobább karcagi kisz titkár hogyan tud csont nélkül minden kormányban benne lenni.???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Pedig nem ártana. De reméljük ha eljön az idő, az erre hivatott szakemberek majd elvisznek.
Eladott Ország
Lehet itt a számokkal trükközni és etetni ilyen-olyan %-okkal a népet de a tény, hogy 2010-ben az államadósság 20 700 milliárd Ft volt, jelenleg pedig több mint 53 000 milliárd Ft. Ennyit kell visszafizetni. Ez nem csökkent, hanem 2,5-szeresére nőtt, (vagy a Jóisten tudja, hogy mennyivel több). Ráadásul igen magas kamatra vették fel a hiteleket amit a betelepülő muszlim vendégmunkások unokái is nyögni fognak. A mi unokáink nem, mert ők kicsit nyugatabbra építik majd a demokráciát. Az, hogy nem fogyasztanak az emberek, azt jelenti, hogy a kormány elb*szott intézkedései következtében elszegényedtek, minden más magyarázat porhintés. "2023-ban a számok már kezdtek javulni" Ez a baj, hogy csak a számok javultak semmi más. Vajon eljön az az idő ebben a kib*szott országban amikor nem a magyarázkodás hangereje, hanem az életszínvonal nő?! A szavaknak valóban van ereje, de csak abban az esetben ha a mondanivalónak van hitele.
uploads.disquscdn.com/images/6135382ca8e8d91ecebcef2d27f86fd5dadffb79e9dbfe381667dffd2bbd4f50.jpg?w=800&h=738
Véghezetül Varga, pedig elmehetnél a redvás qrurva anyádba, a tüöbi pofátlan szarházival, de ami késik az eljön, idióta barom!
Eladott Ország
Többet fizetünk az államadósság kamataira, mint a görögök, pedig nekik kétszer annyi a tartozásuk! Mi mégis több kamatot fizetünk, ami azt jelenti, hogy a magyar állam jóval drágábban adósodott el, mint a többi ország vezetése. Jobban teljesít!
www.datawrapper.de/_/8miKy/
Eladott Ország
@Pusztai: "Varga Mihály, 1989-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem áruforgalmi szakán szerzett diplomát.
1988 decemberében lett a Fidesz tagja, melynek Jász-Nagykun-Szolnok megyei csoportjának alapítója volt. 1990-től a párt Országos Tanácsának tagja, 1992 és 1993 között elnöke. 1993 és 1995 között a párt Jász-Nagykun-Szolnok megyei szervezetének elnöke, 1994 és 2003 között országos alelnöke, és gazdasági kabinetjének vezetője. A párt reformja óta a karcagi választókerület elnöke." 1990-ben került be először az Országgyűlésbe." A tehetség meg a párttagsággal, elvhűséggel jön...
Béla333
"Varga Mihály: Nem mondok le"

A maffiában nincs lemondás...! A Keresztapa című filmekben láthattuk, hogy a maffiából csak egyféleképpen szoktak a tagok kiszállni... Ezt az utat választottad Misi, akkor ezen az úton végig kell menni... a sírig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.