Külföldiek és magyarok verekedtek össze.

Brutális tömegverekedés lett egy Putyin-pólóból Mogyoródon – Csoda, hogy nem halt meg senki

Kép: Police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azokkal a magyar és külföldi férfiakkal szemben, akik 2022 májusában agyba-főbe verték egymást a mogyoródi HÉV-állomás közelében – írja a 24.hu. A balhé abból indult, hogy az egyikük, egy 58 éves magyar férfi nem tetszését fejezte ki azért, mert az egyik külföldi férfi egy külföldi politikai vezetőt ábrázoló pólót viselt.

A lap értesülése szerint Putyin képe volt az egyik külföldi férfi pólóján.

A szóváltásból dulakodás lett az első találka után, de az 58 éves férfi ekkor még komoly sérülések nélkül megúszta a támadást. Néhány órával később – amikor már fiai is vele voltak – viszont már súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni. Ami ezután történt, arról a Police.hu így fogalmaz:

Testszerte ökölcsapások, rúgások záporoztak, baseball ütő suhant, a 44 és a 38 éves külföldit az sem érdekelte, hogy ellenfeleik magzatpózban a földön kuporogva, vagy éppen feltartott karjukkal védekezve próbálták túlélni. Végül a riasztott rendőri egységek vetettek véget a verekedésnek.

Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, 8 napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört.

Az 58 éves apát és egyik fiát felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják a rendőrök, a 44 és a 38 éves külföldi férfiakat életveszélyt okozó testi sértéssel. Az ügyet vádemelési javaslattal küldte tovább a rendőrség az ügyészségnek.

Forrás: 24.hu, Police.hu
Fotó: Police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Külföldi tiszta világos minden muszka. Sokan vannak má itt, otthon vannak.
izéke
Melyikük volt a nagyobb marha,már bocsánat!? Miért köt bele valaki a másikba csak egy póló miatt? Neki nem tetszik,hát ne nézze. Pláne,ha látja,hogy a másik fiatalabb,erősebb, küzdelemben ő győzne. Aztán meg a fiaival valószínűleg vadászni indult a másikra,előre kitervelt erőszak...itt nem önvédelem történt. Gyerekek,miért kell ezt csinálni???
balos
@Maccska: Elég,ha megszólalsz és még a Stallone és visítva menekül!
Sámannus
@Maccska: Az ukrán muszka a habonytestvéred.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.