Novák Katalin köztársasági elnök kegyelemre méltónak találta a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettest, akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált az intézményben – írja a 444. A bicskei pedofil igazgató bűntársa a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből. V. János, az intézmény korábbi igazgatója legalább tíz kiskorú fiút zaklatott.

Novák Katalin kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon pedofil exigazgatóját fedező bűntársnak – tudta meg a 444. A lap szerint a molesztálásokat, zaklatásokat eltussolni próbáló egykori igazgatóhelyettes a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből.

Időközben, 2023. április 27. napján a Köztársasági Elnök a kegyelmi kérelem elbírálásáról szóló KEH/2787-6/2023. számú határozatával a II. rendű terhelttel szemben a jelen ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből 5 évi próbaidőre felfüggesztette, a foglalkozástól eltiltás büntetés és a közügyektől eltiltás mellékbüntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből elengedte, valamint az ítélet vonatkozásában a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól kegyelemből mentesítette

Ez szerepel abban a végzésben, amit a Kúria hozott tavaly szeptemberben a bicskei gyermekotthon igazgatójának és helyettesének kényszerítéssel kapcsolatos ügyében. A Bírósági Határozatok Gyűjteményében Bfv.1191/2022/13 sorszám alatt elérhető dokumentum szerint Novák Katalin kegyelemre méltónak találta az egykori igazgatóhelyettest.

Kegyelmet kapott Novák Katalintól a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatójának bűntársa, aki tudott az orális szexre való kényszerítésről

Novák Katalin köztársasági elnök. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A 444.hu cikke emlékezetet, a volt igazgatóhelyettes megírt egy hamis vallomást is az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel:

én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki

Ezt a hamis vallomást a korábbi helyettes a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel. A korábbi igazgatóhelyettest végül első és másodfokon 3 év 4 hónap börtönre ítélték.

A korábbi helyettes a kegyelmet tavaly áprilisban kapta meg, vagyis a bicskei pedofil igazgató bűntársa a pápalátogatás ürügyén jöhetett ki a börtönből

– írja a 444.

A portál szerint mindez csak azért derült ki, mert az igazgatóhelyettes a kegyelmi kérvénnyel párhuzamosan harmadfokon is megtámadta a börtönbüntetését. A Kúria eljárása ugyanis még zajlott, amikor meghozták a kegyelmi ítéletet, így ez az áprilisi döntés bekerült a harmadfokú határozat szeptemberi szövegébe. A Kúria egyébként helybenhagyta az első és a másodfokon is kiszabott büntetést, tehát a pedofil igazgató helyettese jogerősen is kényszerítést követett el még úgy is, hogy a kiszabott büntetését nem kell letöltenie és a kegyelem értelmében büntetett előélete sem lesz – derül ki a 444 cikkéből.

V. János, az intézmény korábbi igazgatója 2021-ben jogerősen 2 év 3 hónap börtönbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék. A volt igazgató korábban már nyolc év fegyházat kapott jogerősen szexuális bűncselekmények miatt. Emellett örökre eltiltották a foglalkozásától is. A férfi legalább tíz kiskorú fiút zaklatott. 

A vádirat szerint az otthont 26 éven át igazgató V. különböző kedvezmények fejében kényszerítette a gondozására bízott fiúkat orális szexre.

A fiúk közül többen 2016 októberében az RTL Házon kívül című műsorában beszámoltak minderről. Két áldozat, Illés Levente és Pop Mert Julián arcukat és nevüket vállalva mesélték el történetüket.

Forrás: 444.hu, 24.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
@Pusztai: Mit gondolsz,miért ö a segg-elnők!Mert ilyen hülyét már választottak és a támogatóik erre verték az asszonyt!
rücsü41
Ismert a mondás, hogy holló a hollónak nem vájja ki a szemét!Ez most annyit jelent, hogy a fideszes csládba tartozók megvédik egymást!S erről most már papírjuk is van!
Kapanyél
Úgy volt vele a mi Katink, hogy amelyik óvodás nemet vált, az meg is érdemli...!
justhpeter
Minősített eset, de nem az elítéltet minősíti, hanem a kegyelmet adót.
Yeromos
Ez a FIDESZ érték rendje erkölcse, a pedofilokat egyébb pervzeket támogatni kell, lásd kaleta, borkai böjte és csapata stb.
Azt hivják Ők keresztény erkölcsnek.
Eladott Ország
A NEMZETI CSALÁDANYU
„Akit a hatalom füstje úgy megcsapott, hogy kinevetteti magát a korszakos bejelentéseivel: decemberben a szokásosnál előbb jön a nyugdíj. Azt a! Jól van, Novák Katalin, okos, pont olyan, mint a falu szélhámosa, aki mindig megússza a kocsmában a verést. A régóta igazságot szajkózza, a kocsma népe kicsit dilisnek véli. Nem bántják. Novákot sem bántja senki, de mi lesz vele, ha majd nem bír az emberek szemébe hazudni. Ha majd nemzeti keresztény családanyusága átváltozik otthoni anyuvá, és legfeljebb a ebéd készítésében tud mellébeszélni. Pedig tudhatná, hogy a decemberi nyugdíjat már István király is kifizette a hónap elején, és Mátyás király fekete seregének katonái is zsebre vághatták a zsoldot, hogy viszonylag nyugalomban teljen az adott év vége. Aztán meg koplaltak. A magyar mindig is k*urva jól tudott koplalni. Mindez körülbelül akkora baromság, mint amekkora szemekkel csodálkozik a való világra a miniszter asszony. Mert nem a földön jár, az biztos. Igaz, neki teljesen mindegy, hogy a hónap melyik napján kapja kevéske 3 milliós fizetését. Legalább hallgatna, de nem bír, így van ez túlokoséknál, ha kormánytagok. Is. Novák közben gyorsan elment Londonba melldagasztó dicsekvésre. Mert arrafelé is tudják, hogy sikeresnek tűnik a kormány családpolitikája. De csak tűnik. Mi az, hogy tűnik? Bedőlni látszik a Szüjjé már többször, többet! kormány alapú mozgalom. Csak mert a KSH adatai mást mutatnak. Innentől kezdve Novák vakarózhat. Születések száma: 2009-ben 96 442 baba 2020-ban 92 233 baba . Úgy is mondhatnánk, kár a gőzért, hiába támogatja a kormány a gyerekvállalást, nincs bébibumm, csak jó nagy bumm. Sőt, az idei első félévben 280-nal kevesebb, 44 069 gyerek született, mint 2020 hasonló időszakában.
nemkati
- szabadságvesztés büntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből 5 évi próbaidőre felfüggesztette,
- a foglalkozástól eltiltás büntetés !!!
- és a közügyektől eltiltás mellékbüntetés hátralévő részének végrehajtását kegyelemből elengedte,
- valamint az ítélet vonatkozásában a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól kegyelemből mentesítette

vagyis tiszta lappal indul a bűntárs - mert ugye cinkosok közt vétkes aki néma, tehát bűntárs, mert segített eltitkolni a molesztálásokat és megakadályozni a molesztálót.
Amennyit ez a nő a családok és a gyermekek védelméről papolt, annyit nem sokan mások, de hogy ezek üres szólamok voltak, azt ezzel a szabadonengedéssel nyilvánvalóvá tette.
Eladott Ország
folytatás? ma, 14:18 ♦ Egyelőre csupán a bankoknak perkálnak az ifjak, a sok-sok gyerek pedig sehol És ezek az Orbán-fanok a vezérükkel együtt végigszlalomozzák Európát, de ki nem hagyva az ázsiai diktatúrákat, a mi türk rokonainkat. Dicsekedve hazudnak vagy hazudva dicsekednek. Megy ez nekik. Novák Katalin elég nagy trutyiban van ilyenkor, hiszen azt sem fogja föl, hogy ma már a háromnegyed világ beszél angolul. Semmi soha nem marad titokban, és a pökhendi nagyzolók nem nagyon népszerűek sehol.ű Különben az igazi családanyukat nagyon szeretik a gyerekeik. Egyelőre talán azon a vidéken fogadják szájtátva, ahol a nyelv is ismeretlen még. Ennek örülünk, Novák miniszter úr! (Биз сиз үчүн кубанычтабыз, министр) Новак! Bár a franc tudja, a Türk Tanács már Pesten van. Természetesen közpénzből. Hajrá, Novák nemzeti anyu!”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/263088713_10209429536451551_2574387043056088835_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=dd477f&_nc_ohc=0O1jyDm8DwYAX9r8NUu&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAbrpqu4y8VKzLDya5Y7sw59m0oRQVfgZpxDRuZEBYoiQ&oe=65C1BDC9
Eladott Ország
A haza szolgálatában...
uploads.disquscdn.com/images/a640a4a931b2aebf1c4a4a6aea748697363dbdf4e5e4118a14d4b9e4a4fe37ba.png?w=800&h=541
Novák olyan terroristáknak adott kegyelmet, akik a fidesz hatalomra jutását akarták segíteni
nepszava.us/novak-olyan-terroristaknak-adott-kegyelmet-akik-a-fidesz-hatalomra-jutasat-akartak-segiteni/
Novák bevallotta, hogy Orbán bábja. Sokféleképpen el lehet mesélni azt, hogy Novák Katalinnak Orbánnal kell egyeztetnie és tőle kapja az utasításokat, de a lényeg ugyanaz marad: Novák az, amit mindig is tudtunk, Orbán bábja.
nepszava.us/novak-bevallotta-hogy-orban-babja/
Eladott Ország
Novák Katalin a felcsúti roma Mussolini aláíró droidja, marionettbábja...
twitter.com/i/status/1687738196371570688
Hát hiába no, köztársasági elnök tekintetében is hatalmas az infláció hazánkban...
uploads.disquscdn.com/images/48c1ca4678c97812301e1cfbd5569086a032b297e591905d6058d6542919d544.jpg?w=800&h=759
simmering73
Csak nem valami fideszes szálba kapaszkodott ez a jóember?
kereső
Budaházy is a pápa látogatás ürügyén kapott kegyelmet. az akkor ki is derült.
De ez a mostani "kegyelem" - ez annál is mocskosabb. Novák, a magyar családpolitika "anyja", a családok védőszentje, a "gyermekvédelmi törvény"-sic'!!! legfőbb propagandistája , gyermekek megnyomoritójának ad kegyelmet.
Erre már csak tényleg köpni lehet, bő nyállal.
Aki Én
,,Koncepciós eljárás, nehéz sorsú erdélyi család – névtelen cikkben mentegeti a Magyar Nemzet Novák Katalint és a bicskei ügyben elítélt férfit, akinek kegyelmet adott,,
,,Az ügy lényege, hogy Novák elnöki kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon szabadságvesztését töltő volt igazgatóhelyettesének, akit azért ítéltek el, mert segíteni próbált a pedofil igazgatónak eltussolni molesztálási ügyét."

,,A kormánymédia védelmébe vette a pedofil igazgató bűnsegédjét
,,„Álhír, hogy Novák Katalin egy pedofil bűnözőnek kegyelmezett meg” – ez a címe a Magyar Nemzet péntek este publikált cikkének. Csakhogy nem ezt állította a 444 – és nyomában a fél magyar média –, hanem azt, hogy a pedofil bűnöző bűnsegédjének adott kegyelmet a köztársasági elnök."
,, a Magyar Nemzet névtelen szerzője is leírja, idézem és kurziválom: „A bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesét valójában: egy rendbeli bűnsegédként elkövetett kényszerítés hatósági eljárásban bűntettének kísérlete, valamint egy rendbeli vesztegetés hatósági eljárásban bűntette miatt ítélték szabadságvesztésre, közügyektől és foglalkozástól eltiltásra.”

Ahogy azt az ügyet robbantó cikkben írtuk: az ítélet szerint az igazgatóhelyettes volt az, akinek tudomása volt róla, hogy az igazgató több gyereket is molesztált, és aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében"

,,A bűnsegéd ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel, ezért 3 év 4 hónap börtönre ítélték első és másodfokon is."

444.hu/2024/02/02/a-kormanymedia-vedelmebe-vette-a-pedofil-igazgato-bunsegedjet

telex.hu/belfold/2024/02/02/bicske-gyermekotthon-gal-andras-ugyved-kegyelem

telex.hu/belfold/2024/02/02/magyar-nemzet-alhir-hogy-pedofil-bunozonek-adott-kegyelmet-novak-katalin-kenyszerites-bicskei-gyermekotthon-igazgatohelyettes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.