Az orosz-ukrán háború kapcsán elmélkedik blogján Bayer Zsolt, aki a konfliktus kitörése előtt még kvázi lehülyézte azt, aki arról beszélt, hogy Putyin megtámadhatja Ukrajnát.

Bayer Zsolt: "Putyin nem akarja elpusztítani egész Európát"
Fotó: Youtube/Bayer Show

Két évvel ezelőtti tévedése után Bayer ismét fajsúlyos kijelentést tesz:

Putyin nem akarja elpusztítani egész Európát, különösen nem akarná elpusztítani Németországot.

A fideszes publicista ezt azzal igyekszik alátámasztani, hogy "nem is olyan régen még volt egy win-win szituáció, amelyben a német ipar és az olcsó orosz energia mindkét félnek nagy hasznot hajtott". 

Majd ahogyan azt kell, becsatolja az Egyesült Államokat, mondván ez az USA proxyháborúja. (Az igazit még mindig Putyin kezdte és vívja lassan két éve.)

Bayer Zsoltnak az sem tetszik, hogy az európai országok döntő többsége pénzzel támogatja Ukrajnát, így el is mondja vezetőiket mindenféle gazembernek. Putyint ezúttal sem kritizálja.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sztyepospista
Ez az ember mindent tud. Egy nappal az orosz invázió megkezdése előtt is kijelentette, hogy " Mindenki hülye, aki azt hiszi, hogfy az oroszok megtámadják Ukrajnát. ". Az eredményt ISMERJÜK...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sztyepospista
Ez az ember mindent tud. Egy nappal az orosz invázió megkezdése előtt is kijelentette, hogy " Mindenki hülye, aki azt hiszi, hogfy az oroszok megtámadják Ukrajnát. ". Az eredményt ISMERJÜK...
izéke
@Feller_Peti: akkor menj putyinhoz és élvezd az ottani szabad életet :)))) majd pont szarosszájú bayert tájékoztatja putyin a terveiről... de ha bayer azt mondja,hogy nem fogja megtámadni,akkor mindenki kezdjen túlélőüzemmódra kapcsolni
Péter2
@izéke: Nem szabad foglalkozni ezekkel a személyi kultuszban élő, szenvedő , fidesz által elmebeteggé tett moszkovita barmokkal . Nem kell nekik válaszolni , olvasni sem kell az írásaikat , mert az észérveket 100% kerülik mint a komcsik az 50 években ! Én írtam egy saját programot a gépemre , mikor megnyitom ezt az oldalt , akkor a programomon keresztül kerül monitorra , és a program segítségével , mint a facebookon le tiltottam őket , mikor nyitom az oldalt , nem látom őket , ezt a tagot is integrálom ebe e karámba , ezekkel az együgyű bolondokkal nincs mit kezdeni , a fideszes elvtelen mantra meg nem érdekel így időt sem pazarolok rájuk , nem üti meg az ingerküszöböm még azt sem , hogy ... !
balos
@Péter2: Nekem csak azért jó,hogy látom a kultúrhányok kínlódását,hogy a kommentjeimmel elősegíthessem a seggbe bújásukat a kitartó tisztjeiknek!Onnan veszik a municiót!Egyszer csak eltelnek a szarral!
Pusztai
Áááááááá!
Csak pl Ausztria, Németo elpusztításához elébb Magyarországot kellene lerohanni. - vagy Szlávikát, Cseheket.
Egyébként a rohadó szétlopott atomhatalmára támaszkodik, gazdasága akkor mint Olaszországé-
Na jó, volt SZU tagországok közül emberanyagot találnak ágyutölteléknek, de technika az nincs, Irán Török fejlettebb.
Orosz szoftveresek 310 év alatt elszivárogtak, selejtje maradt Putyin szolgának.
izéke
@Péter2: ez is csak egy ma hajnalban regisztrált troll,valamelyik kitiltott barom új néven. Ez is a sötétség leple alatt regisztrál,mint ahogy semjén is 23.59kor ad be minden szar törvényt.
Károly77
Kezdjük ott, hogy az EU parlament vezetői nem a nép akaratot, hanem külföldi (főként amerikai) üzletemberek érdekeit szolgálja ki. Háborús uszítókat. Mint tudjuk ez ellen egyre többen lépnek fel a kontinensünkön. Soros/Gyurcsány takarodj!
simmering73
@Maccska: "érdemes az eredeti cikket elolvasni és nem a propellerrel tölteni az időt."
Akkor te miért itt vered a lompos farkadat? Készülj a munka világába.
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/02/06/947hadiszak_rt_337_.jpg
Dr. Proktor
@Maccska: Fogj kezet az előállt ukránnal, mert mint tudjuk, két nem okos egy pár...
Amúgy Putler tényleg nem elpusztítani akarja Európát hanem lerabolni, mint őseink tették ezer éve!
Az a bizonyos védelmi zóna, amit Putler emleget, ugyanis soha nem ér véget, mindig nyugatabbra kerülne, mint mikor a SZU "rugalmasan kiterjesztette védelmi határait" Finnország és a többi balti állam felé!
Sakk Matt
Ne ess tévedésbe, zsótány!
Putyin bárkit leigázna, ha képes lenne rá! Nem nem akarásról, hanem a képesség hiányáról van szó.
balos
@Sztyepospista: Kibújt a szög a zsákbúl!Azokat akarja CSAK likvidálni,mint a hitler!Aki nem nyalja a talpát!Az egyik megalomániás volt ennek meg az alkohol "ette" meg azt a kevés agyát amit kapott a pa-puskától!
kereső
Ötöske, a te külpolitikai szakértelmeddel már befürödtél. Apropo, ezt azért mondtad, mert közeledik a különleges hadművelet második évfordulója, és putyin ennek okán tényleg le akarja rohanni Európa egy részét? nyugat -balkán, Moldova, Svédország- hiszen papiron!!! még nem NATO tag, na melyik ??? A két évvel ezelőtti ötöske jóslat után én ennek pont az ellenkezőjét gyanitom.
RonaGyuri
csak a rend kedvéért:

The European Union's GDP estimated to be around $19.35 trillion (nominal) in 2024 representing around one sixth of the global economy.
csak úgy....
„Tényleg volt valami konszenzus ezidáig, hogy szülők, nagyszülők csináltak, amit csináltak, de hát erről a gyerek meg az unoka nyilván nem tehet. Most ezt felrúgta ez a gazember.”

Ezt az a Bayer mondja, akiről a Telex egy hete az apákésfiúkozást elemezve azt írta: Az unokák című tavalyi írásában Bayer Dobrev Klárát és Donáth Annát Göring és Bormann unokáihoz hasonlítva levezeti: az, hogy ők a rendszerváltás után tüntetéseken szónokolnak, olyan, mintha Göring és Bormann unokái szónokolnának németországi tüntetéseken 33 évvel Hitler bukása után.
444.hu/2024/02/05/bayer-eddig-volt-valami-konszenzus-hogy-a-gyerek-meg-az-unoka-arrol-nem-tehet-amit-a-szulok-nagyszulok-tettek
Peller Anikó
Persze, hogy nem büdös paraszt, hiszen Európa az Uralig tart.
Béla333
Lehet, hogy elpusztítani nem akarja Putyin egész Európát, de elfoglalni a jelek szerint igen!
Az oroszcsicskák véleményét nem szabad figyelembe venni, hiszen ők Putyin gondolatait próbálják továbbítani, nem Magyarország érdekeit nézik!
csak úgy....
@Feller_Peti: tibim, nekem a shikari nicked jobban tetszett! :)
Dr. Proktor
@Maccska: Reménytelenül ostoba vagy...
Két dolog miatt támadta meg Putle Ukrajnát, egyik hogy területet raboljon, a másik pedig az, hogy az ukrán átlagbér idővel jócskán meghaladta az oroszt, ami felkeltette volna az ottani kétharmad figyelmét a hazugságra, hogy a Jóisten országa vagyunk, tejjel-mézzel folyó Kánaán, ami egyben ayzt is jelentette hogy Ukrajna távolodott a Nyugat, azaz a jólét felé!
Dr. Proktor
@Maccska: Tudod én nem az origoból tájékozódom mint te..
... mellesleg eszem is van! :-)
Menőmanó
Tudjuk, hogy nem elpusztítani akarja, hanem uralni.
Csak van olyan ország, aki nem kér belőle, és akkor jön a pusztítás.
Orbánt megvette kilóra, és a csúti disznó szívesen ránk engedné a nagy orosz "demokráciát", ahol ha kiejted a szádon, hogy háború, lecsuknak 100 évre, vagy kib@sznak egy magas ablakon.
Pusztai
@Dr. Proktor: hülyék ellen mit érsz vele?
Sőt!
Csak felidegesíted magad mert észreveszed hülyék, velük szemben akik annyira hülyék, nem veszik észre mennyire hülyék, mert hülyék.
Cherry
Te ezt honnan tudod alja fenéknyaló SS leszármazott,???
Dr. Proktor
@Pusztai: OK, tudom, elmebeteggel se lehet vitatkozni, mert úgysem tudom meggyőzni hogy ő nem Napoleon, mert ő 100% Napoleon...
Dr. Proktor
Apropó, Hitler sem akarta, csak valahogy evés közben jött meg az étvágy a nagyobb "Lebenraum"-ra...
A Szovjetunió sem, csak rugalmasan kiterjesztette védelmi határait a Balti államok, majd mifelénk is.
Giovanni Alba
@Feller_Peti: ma, 02:13
"Legalább 10 éve folyamatosan kérte nyugatot, hogy ne menjenek hozzájuk túl közel"
1867. március 30 a napja annak, hogy az USA megvette II.Sándor cártól Alaszkát. Ez gyötri most putyinkát, mint egy tüske a körme alatt. Szóval Amerika elég régóta ott van az oroszokhoz közel. Tanultál födrajzot? Okosabb vagy mit egy ötödikes?
raketa.hu/miert-nem-epult-meg-hid-az-egyesult-allamok-es-oroszorszag-kozott.
jáger laszló
Putyin +védi az orosz nemzetiség érdekeit Ukrajnában!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@jáger laszló: Barátilag védte a mi érdekünket majd 40 éven át, küülönösen 56'-ban...
Hiába no, aki szeret valakit az segíti azt mindenben!
Giovanni Alba
@jáger laszló: ma, 01:55
Olyan különleges bombákat használ, amely robbanás előtt igazoltatja a jelenlévőket állampolgárságuk megállapítása végett
kereső
"Putyin nem akarja elpusztítani egész Európát,"- nem is, csak egy részét. A szabad, demokratikus Európát- orbán hatahatós segitségével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.