Kocsis Máté szerint Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartanak.

Kocsis Máté szerint Novák és Varga felelősségteljes döntést hozott, majd Gyurcsányozott egyet
Kép: Facebook/Kocsis Máté 

Eddigi munkájukért hálásak nekik, és köszönik, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt.

Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs. Az őket képmutató módon támadó baloldalt ugyanis még ma is az a Gyurcsány Ferenc vezeti, aki 2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk. Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése

- írta.

Pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában Kocsis Máté kijelentette: a gyermekekkel szembeni bűnelkövetőknek nincs kegyelem, a Fidesz-frakció támogatja Orbán Viktor Alaptörvény-módosító javaslatát.

Azt is mondta, jó lenne tudni, hogy mi állt az államfő kegyelmi döntése mögött, szerinte ennek a helyzetnek nem szabadott volna előállnia, függetlenül attól, hogy mi volt a megfontolás.

Ahogy arról beszámoltunk, Magyarország köztársasági elnöke a mai napon lemondott, majd nem sokkal később Varga Judit is bejelentette, hogy visszavonul a közélettől, lemond országgyűlési képviselői mandátumoáról és az EP-lista vezetéséről is.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
És hol marad a retkes zsiros főni??? Neki kell lemondania,ujra más viszi el a balhét helyette
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A kis pöcs kormol. Itt Orbán döntött helyesen.
Clavigo
Ember,,,háá' most jöttem Krétáról...:):):):)
jáger laszló
2 lady lemondott
OV majd +magyarázza az okokat!!
1hazugság még belefér,,,
csak ennyi
barátilag
J,L.,
Lendkerék
Breaking Fake News! Az országunkban zajló mély társadalmi átalakulásoknak a felnövő generációk számára történő megörökítése, tovább a keresztény-nemzeti-szittya lelkület további elmélyítése szellemében a Hal(l)hatatlanok Szellemi Műhelyének három meghatározó zsenije, Ákos, Nagy Feró és Szörényi Levente új operát mutat be. Címe: Pedofidelio. Leonora szerepében Tóth Gabi és Zalatnay Sarolta. Ókovács Szilveszter, az Operaház főigazgatója máris átdolgoztatta az intézmény 2023/24-es műsortervének még hátralévő heteit, és a nyári önkormányzati és európai uniós választásokig napi 24 órában, két szereposztásban tűzik műsorra. Jegyek az iskolai és munkahelyi párttagkönyv-terjesztőknél igényelhetők, jelképes áron.
balos
@Lendkerék: Ezt Kék plakáton terjeszteni,mert olyan magyarosch!A kultúrhák harapnak az ilyenre!A sok hülye aki elhiszi,hogy az országunk köztársaság!A kleptokrácia sem fedi le az itt lejátszódó szabad rablást nemzethy szinten!
Pusztai
jön az önfényezés bezzeg a ballib és elindul a mocskos alja hazugságcunami a valasztásig fog tartani, eltakarva ezt a szennyet.
Vargána bűnügyi múltja van!
nem hagyni a témát!!!
vitriol
Nincs rendben az, hogy kocsis kiáll és egy csomó hazugságot zúdít az emberek nyakába! Azt, hogy novák és varga bejelentette lemondását, az nem az ő döntésük volt, hanem orbáné, nem kell a magyar embereket ovodásként kezelni! Ami pedig azt illeti, hogy a kormány milyen hálás a két bukott politikus "eddigi munkájáért", ez a vicc kategóriájába tartozó hülyeség, kocsis gondolkozzon mielőtt beszél!
Aki Én
Majd ha a főfelelős, a ge-ci is lemond.
Az ő minisztere és az ő államfője bukott meg.
Cherry
És hol marad a retkes zsiros főni??? Neki kell lemondania,ujra más viszi el a balhét helyette
Cherry
Katika megtehetné ha lenne becsülete a 4,5 mille havi dija megmarad, tisztázza az igazságot, csak igy lehetne megszabadulni a tolvaj hazug szemét cigánytól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.