Vasárnap este interjút sugárzott a Partizán Magyar Péterrel, a képviselői mandátumáról szombaton lemondott egykori igazságügyminiszter Varga Judit volt férjével – írja a HVG.

Varga Judit volt férje hadat üzent Rogánnak, és úgy fest, nála van az atombomba

A Diákhitel Központ volt vezetője magáról azt mondta, hogy 2002-ben az egyetemen kötött barátságot Gulyás Gergellyel, utána lépett be a Fideszbe, mindig is a nemzeti oldalon állt, Mádl Ferenc a keresztapja például, a 2006-os rendőrattak áldozatait is fiatal ügyvédjelöltként segítette. Vagyis, mint mondta, ízig-vérig be van kötve erre a politikai oldalra, bár rendszerkritikus elemnek tartja magát, szigorúan befelé fejezte ki a nemtetszését, amikor úgy érezte, nem jó irányba mennek a dolgok. Ilyen volt például az is, amikor az egyetemek alapítványba szervezésével nem értett egyet. Gulyás Gergelyt eddig a barátjának tudta, de vele nem egyeztetett a bejelentéséről.

Szerinte mutatkozott arra esély, hogy egy olyan generáció jön a Fideszen belül, akik átveszik az irányítást és más lesz belőle, a felesége is dolgozni ment a kormányba, nem anyagi haszonszerzésből és soha nem is vett el semmit a közösből. Mutatkozott esély arra, hogy megváltozzanak a dolgok, de a hétvégi események ennek alávágtak.

Őt mélységesen felháborította, ahogyan a jobboldali sajtó, Rogán Antal irányításával, a köztársasági elnökkel bánt, függetlenül attól, hogy hibázott. Itt arra gondol, hogy Bayer Zsolt a Magyar Nemzetben beleszállt páros lábbal Novákba, mert ha a sajátunkkal így bánunk, akkor másokkal hogyan bánunk. Szerinte azért hallgatott egy héten át a Sándor-palota a kegyelmi ügyről, mert a Rogán-művektől ezt a tanácsot kapták, majd utána jött Orbán bejelentése. Bayer Zsolt mögött felbujtóként Rogán Antal véli felfedezni Magyar Péter, már csak azért is, mert még az MTI-közleményeket is Rogánék hagyják jóvá, nem kell sokat gondolkodni arról, hogy ki állhat a kommunikációs támadás mögött.

Magyar Péter arról is beszélt, hogy több olyan ügy volt, amely a kelleténél jobban ráégett a feleségére. Ilyen volt a budai lakásvásárlásuk, amelyet hitelből intéztek, és amelyről eredetileg Orbán Viktor, Gulyás Gergely és Rogán Antal tudott, és alighogy Varga elmondta előre az információt nekik, rövid úton kijött az információ a Blikkben. 

Orbán Viktor univerzumában Rogán egyfajta Richelieu

- fogalmazott Magyar és rá célozva azt mondta, azok az emberek röhögnek mindig magukban, akik soha nem állnak ki a nyilvánosság elé, akik sosem elszámoltathatók, és azok viszik vásárra a bőrüket, akik elszámoltathatók.

Arra a műsorvezetői felvetésre, hogy ez nem most kezdődött, Rogán már régen is ilyen pozícióban volt, és a Fideszen belül nem látni kritikát Rogán működését illetően, Magyar azt mondja,

nem biztos, hogy a fideszes világ jól jár Rogánnal, de két fideszes világ van, a külső világ nem lát bele a belső világba.

Arra a kérdésre, hogy a Rogán-művek melyik lejáratókampánya volt a legellenszenvesebb, azt mondja, a bevándorlással kapcsolatos propaganda, számára az, ami egyébként valós migrációs problémára ráépült, már sok volt, de elismeri, hogy a választások megnyeréséhez mindig kellenek ilyen kerettörténetek, ezeket a másik oldalnak inkább eltanulnia kellene, nem kárhoztatnia. 

Hogy milyen volt Novák és Varga viszonya, volt-e köztük rivalizálás, Magyar Péter a volt felesége véleményét tudta megosztani, azt mondta, szerinte a részéről jó viszony volt kettejük között, Varga nem látott versenytársat Novákban, jó személyes viszonyban vannak. 

Arról, hogy a Facebook-bejegyzésében Tónikról, Barbarákról és Ádámokról írt, Gulyás Márton műsorvezető azt kérdezte, ezek szerint Magyarnak ezeket a Schadl György által említett neveket sikerült dekódolnia. Magyar azt mondta, erről elég ennyi, de őt például Ádám, vagyis Rogán kabinetfőnöke hívta fel, amikor nem akarta aláírni a Diákhitel Központnál az említett kommunikációs szerződést, és próbálta rábírni, hogy írja alá.

Amikor azt látod, hogy az egész ország pár család kezében van, akkor hová lehet még hátrálni?

- tette fel a kérdést Magyar, hozzátéve: kialakulhat egy normális országban, hogy pár családé az ország fele?

Én azt gondolom, hogy Rogán Antalnak mennie kell, el kell hinnünk, hogy enélkül is működik.

- mondta.

Ez a rendszer nem annyira stabil, mint amennyire kívülről látszik, bár kívülről nehezen váltható le

– mondta Magyar Péter, hozzátéve, szeretne változást és azt szeretné, ha ez magától, belülről megtörténne, mert amíg a miniszterelnök pozícióban van, ilyen hatalmi centralizációval, ilyen kommunikációval, ilyen szolgálatokkal kívülről nagyon nehéz. Viszont körbenézve, mondja, nagyon gyorsan tudnak összedőlni rendszerek.

Én nem mondom, hogy nekem atombombáim vannak, bár nem mondom, hogy nincsenek, de nem akarok senkit fenyegetni.

Szeretnék változást és szeretném, ha ez magától megtörténne, mondja Magyar, majd arra a kérdésre, hogy készen áll-e arra, hogy komolyabb téteket kitegyen az asztalra, azt felelte: szeretném, ha ez az ország jó irányba menne. Félelem van benned? – tette fel a kérdést Gulyást, mire az a válasz érkezett: Ezek után? Nem meséltem el mindent, sok minden történt, nincs.

Ha én lennék Rogán Antal, akkor nagyon vigyáznék, hogy Magyar Péternek a haja szála se görbüljön

– tette hozzá.

Amikor Magyartól azt kérdezte Gulyás, hogy nem arról van-e szó, mint Simicska esetében, hogy a hallgatása árát próbálja felsrófolni, az igazságügyi miniszter volt férje azt felelte, hogy szerinte meg akarták fizetni a hallgatása árát még jóval korábban, úgy, hogy ő nem kérte. Részleteket azonban nem mondott.

Számára innentől nincs visszaút, mondja, ő ezzel már korábban leszámolt, csak akkor még nem tehette ezt meg. Biztos kellemetlen lesz a mostani kiállása a családja, volt felesége és a gyerekei számára, mondta, de nincs hová hátrálni.

Forrás: HVG

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Értem, de ne tegyünk úgy, mintha ez orbán jóváhagyása nélkül működhetne.
Ezt orbán alakította ki, neki van ebből a legnagyobb haszna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
@KisTehen: anyád tőgye te pacalnakvaló :))))))
Aki Én
@KisTehen: de hát mindig ellenpéldának állítjátok be az USAt
Nessy
@KisTehen: De mi nem Amerikában élünk, hanem itt és most Magyarországon!
Aki Én
Értem, de ne tegyünk úgy, mintha ez orbán jóváhagyása nélkül működhetne.
Ezt orbán alakította ki, neki van ebből a legnagyobb haszna.
verőce21
Atombomba...? Inkább a bukott ember terhét hordozza...!
sokanvagyunk
"Orbán Viktor univerzumában Rogán egyfajta Richelieu"
Téved - vagy van még egy belőle, az pedig Balog püspök.
Telex: Fideszes körökben Balog Zoltán püspököt, korábbi minisztert sejtik a Novák bukását hozó kegyelmi döntés mögött
csak úgy....
igaza van magyarnak, hiszen goebbels nélkül hitler is csak énekes kódis lett volna!
Eladott Ország
Én nem nagyon tudok örömködni ennek az emberkének a kirohanásán mert aki azt állítja hogy elege van abból, hogy egy-két családé az ország fele de mindenki tudja hogy az Orbáné csak más néven fut és ő neki nem Orbánnal van a baja akkor... Magyarnak tisztáznia kellene, hogy mivel van baja valójában ilyen hirtelen. Azzal, hogy bűnözők irányítják az országot, vagy azzal, hogy ezek nem erkölcsösek (esetleg mindkettő). Az a benyomása az embernek, hogy itt egy prostituáltba szeretett kisfiú értetlenkedik azon, hogy kedvese pénzért másokkal is nemi aktust létesít, a stricijével meg ingyen, amit ugyan sejtett korábbban is, csak valamiért nem volt hajlandó tudomást szerezni addig, míg be nem lesett a kulcslyukon. Fejetöl büzlik a hal, megis a farkánál kezdik el pucolni.
Béla333
Az ilyen megvilágosodott maffia tagokkal az a baj, hogy valóban csak a hallgatásuk árát akarják felsrófolni.
Mert gondoljuk végig: Simicskával mi van, vagy Pesty László, aki ugye dokumentumokat ígért és most ez a Magyar...
Bár ne legyen igazam, de szerintem ha kap egy kalap pénzt ez is elcsöndesedik...
SÍva
@sokanvagyunk: Ez csak egy gumicsont, hogy a főniről tereljék a gyanút! 9:56-os komment utolsó mondatára.
SÍva
Nem olvastam végig minden kommentet és lehet valaki már írta is, hogy vagy nagyon jól megfizetik vagy nem lesz biztonságban az élete!
csak úgy....
@Béla333: még a "rossz oldalon" is állnak emberek, akiket nem lehet megvenni!
Aki Én
@Őrnagy: Mit hazudozol???
El akarta tusolni a pedofil ügyét, ezért gyerekeket fenyegetett.
simmering73
@KisTehen: Funkcionális analfabéta vagy. Ne emlegesd az USA-t te szellemi nyomorék. Itt és most Magyarországról van szó.
Aki Én
@Maccska: Piti ügy?
A pedofilsimogatás piti ügy? Különösen akkor, amikor ez a a fidesz egyik fő témája?
Akkor is az lenne, ha az ellenzékre égett volna rá?
Peller Anikó
@Maccska: Azért kedves cicamica, mert az egész rendszer rohad. Gyufaszálakon egyensúlyoz a cigánybáró és most elpattant egy gyu faszál.
Eladott Ország
Elmondta, hogy az ex-nej benne volt az Orbán várományos 4 ember között - és most kib*szódott onnan, elszálltak a szép álmok, hogy majd egyszer ők irányítják az országot, mert ez jár nekik, és Rogán b*szta ki, akik évek óta utál, hát kb. ez fáj neki. Ki adta a parancsot, az a kérdés Budahazi esetében Magyar Péter is Orbánra utal. Nem kizárt, hogy a pedifilmosdató érdekében is. Orbán a diktátor evidens hogy nélküle semmi nem történhet. Drága Péter, hogy tudtatok 10 % önerővel kecót venni, és miből sikerült a 200 milkát kifizetni? A Judit fizetéséből vagy a tiedből? Igencsak haszonelvezője voltál a rendszernek. A gondosan kontraszelektált csicskákra felépített rendszer azért kemény dió, mert a kontraszelektált csicskák azt pontosan tudják, hogy a rezsim nélkül az árokparton legelnének, de még papsajt sem jutna...
Dr. Proktor
@Őrnagy: Te is pedo vagy hogy így véded? Mit szól hozzá az asszony?
Dr. Proktor
@csak úgy...: Akkor szellemi fogyatékos pedo...
Menőmanó
Hont András:
Amikor Gulyás Gergely barátjaként és több ismert jobboldali személyiség rokonaként a Külügyminisztériumban kezdtem dolgozni, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor feleségem több fideszes európai parlamenti képviselő csapatában dolgozott, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor kikerültem a magyar állam Unió melleti állandó képviseletéhez, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor feleségemet államtitkárrá nevezték ki a Miniszterelnökségen, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor a Magyar Fejlesztési Bank igazgatója, majd a Diákhitel Központ vezérigazgatója lettem, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor feleségemet miniszterré léptették elő, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor feleségemmel jogszerűtlenül fölvettük a CSOK-ot a balatoni villánkra, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor édesanyámat kinevezték az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettesének, nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Amikor megromlott a házasságom, akkor majdnem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal, de azután a Volánbusz, a Közútkezelő és a külföldi földek fölvásárlására létrehozott állami cégben találtam magam, és mégsem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Folyt...
Menőmanó
...Folyt.
Amikor a Pegasus- és Völner-botrányban megtépázott renoméjú volt feleségem lemondott a miniszterségről, és még a CSOK-ot is visszafizette, már-már hallottam, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal, de kiderült: a Fidesz EP-listavezetője lesz, és ismét nem értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Azután, amikor exfeleségem belebukott egy kegyelmi ügybe, bejelentette nem lesz EP-listavezető, visszaadja a parlamenti mandátumát is, és távozik az egész közéletből, akkor hirtelen értesültem arról, hogy létezik olyan, hogy Rogán Antal.
Én pedig tizennégy év után egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben létezik olyan, hogy Rogán Antal.
csak úgy....
Magyar Péter: Az akkori igazságügyi miniszter már Schadl-ügy kirobbanása előtt le akarta váltani Völner Pált, de Orbán ezt megakadályozta
444.hu/2024/02/12/magyar-peter-most-a-volnerschadl-ugyrol-posztolt
Peller Anikó
@Órnagy: Amikor valaki annyira nyilvánvalóan segghülye mint te vagy akkor az biztos, hogy valaki fizet ezért gagyás román. Mert ennyire hülye magyar ember nem lehet. Csak román.
csak úgy....
@Őrnagy: = súlyos,gyógyíthatatlan elmebeteg! :)
jesz
Rogánon nem talál fogást...felesleges küzdelem.
kakukkmadár
@Peller Anikó: Ne bántsd a románokat, történelmileg nagyságrenddel okosabbak, mint mi büszke magyarok!
kakukkmadár
@jesz: Ellőminiszter Katikán sem volt fogás még pár napja...oszt lett mégis!
kakukkmadár
@Őrnagy: Különösen sötét és beteg állat az, aki állami gondozott gyerekekkel szemben a bizonyítottan aberrált mocsok elítélteket védelmezi, a bűneiket relativizálja, tagadja, és eközben harcos pedofil ellenesnek mutatja magát! Te valószínűleg a mocsok őrnagya lehetsz a rogán műveknél, és az is biztos, hogy nem láttál soha gyermekotthont belülről, és halovány fingod sincs az ottani körülményekről, hogy mire lehet képes egy kisgyerek némi külön szeretetért...és ezt hogyan használják ki egyes beteg állatok!
Peller Anikó
Na nézzük ki lehet akkor a Tóni, Barbara és Ádám.

- Tóni = Rogán Antal, tóni bácsi
- Barbara = Rogán Barbara, leánykori neve ismeretlen 64.media.tumblr.com/3b30c525a0b7a33d9ecdbdecb4f9786d/f85f8e6800e00cfd-21/s500x750/5847004d56e7bf35e6e1f38ca574064d8eb6b527.jpg
- Ádám = Nagy Ádam, Rogán Antal kabinetfőnöke

Ezek véletlen névazonosságok, semmi esetre sem, de.
Lepényleső
Ez ha igaz,lehet van aki kötne vele életbiztosítást?
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 11:00 Te ott voltál talán hogy ennyire véded? Vagy te is pedofil vagy? Hawerod vagy rokonod talán? Tájékozódj mielőtt baromságokat írkálsz! Nem a Jánost jelentette fel, hanem egy nevelőt! A Jánost védte...valami oknál fogva.
"A bicskei gyermekotthont 26 éven át igazgató V. János 2004 és 2016 között legalább tíz kiskorú fiút molesztált. A bűncselekményekért jogerősen nyolc év fegyházat kapott és örökre eltiltották a foglalkozásától. Később kényszerítés miatt jogerősen újabb 2 év 3 hónap börtönbüntetéssel sújtották. Az intézményvezetőt az Orbán család céges ügyvédje védte "
Sámannus
Nem baj a hétvégén megpuccsoljuk a fideszt.
Yoda69
Simicskanak 10x nagyobb arombombaja volt és mi lett belőle? Vadakat terelő juhász valahol az alfoldon.
De azért sok sikert kívánok, örülnék ha valaki végre megfingatna ezeket a tetves geciket.
Dr. Proktor
@Őrnagy: A sötét erők a te mélységed bugyraiban müködnek...
Nem is müködnek, egyenesen tombolnak!
Dr. Proktor
@Yoda69: Sok múlik a pillanaton, csakúgy mint ama bizonyos lepke szárnymozdulatán...
Pusztai
úJABB fb este:
"Péter Magyar 9 ó. ·
Kedves Mind!
Most, hogy egymillióan láttátok a tegnapi Partizán interjúmat, szeretném megköszönni a felém irányuló támogatásotokat, szereteteteket, a tanácsaitokat és persze a kritikákat is.
Hatalmas erőt ad a politikai spektrum minden oldaláról érkező többezer üzenet, amelyekre sajnos nem tudok egyenként válaszolni.
Ma megtudhattam Havasi Berci miniszterelnöki szóvivőtől (ő arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát), hogy egy reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával a kormány nem foglalkozik.
Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell.
Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni.
#neféljetek! "
...
Nem fél, jogvégzett aki gyakorolta is, tudja mit csinál, nem Pesthy kreténke...
Pusztai
Az az érzésem felbátorodnak a médiákok is, erősebb lesz az oknyomozás:
..
"Titokzatos karibi vagyon nyomai vezetnek a letelepedési biznisz kulcsfigurájától Rogán bizalmasa felé
admin Horváth Csaba László admin Nagy Gergely Miklós 2024. 02. 13. 05:49
Rejtélyes üzlet nyomaira bukkant a 24.hu, mely összeköti a Rogán Antal bizalmasaként elhíresült Kertész Balázst és családját, illetve a letelepedésikötvény-biznisz kínai kulcsfiguráját, Lian Wangot.
A Brit Virgin-szigetekről Svájcig vezető nyomok meglehetősen szövevényes üzletről árulkodnak.

A föllelhető bizonyítékok alapján a kínai üzletember képviselte vállalat óriási pénzekkel szállt be két olyan magyar cégbe, melyek irányítását tavaly vették át az épp csak nagykorú Kertész gyerekek.
A kínai üzletember által képviselt cég megjelenése a magyar társaságokban üzleti szempontból épp oly irracionálisnak tűnik, mint ahogyan a külföldi vállalat tavaly kiszállt az üzletből, látszólag hátrahagyva csaknem hárommilliárd forintot.

Az ismeretlen eredetű, külföldi pénzen hizlalt magyar társaságok tulajdonosa egy svájci cég, épp az, ami tulajdonosa a Kertész Balázs által használt gellérthegyi luxusvillának is.
Nyomozásunk során megpróbáltuk rekonstruálni, hogyan mozogtak a milliárdok történetünk két főszereplője körül.
Csaknem hárommilliárd forintnyi eurót utalt át a magyar letelepedésikötvény-üzlet kínai kulcsfigurája két olyan hazai cégbe, melyek aztán Rogán Antal bizalmasa, Kertész Balázs körébe kerültek – derítette ki a 24.hu."
Pusztai
Régebbi cikk: Bemutatjuk Rogán Antal sötét oldalát, a fantommá vált Kertész Balázstindex.hu/belfold/2016/11/11/rogan_antal_titkos_talalkozoi_videon_kertesz_balazs_rogan-halozat/

nem semmi!
Egyik legnagyobb rabló gazember a gülüszemű aljadék.
BŰNÖZŐ mondta a bíróság. Ellenzék meg ...
Pusztai
14 ezer lájk pár óra alatt, nem semmi!!
Pusztai
Maradjunk annyiban a mai ellenzékre szégyen, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembere börtönbüntetés helyett szabadlábon van, ámokfuthat, verheti és lophatja szét az országot.
...Csak pár dolog ami miatt sok év börtön járna:
Maradjunk annyiban a mai ellenzékre szégyen, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembere börtönbüntetés helyett szabadlábon van, verheti és lophatja szét az országot.

Csak pár dolog ami miatt sok év börtön járna:
-Székházlopás, -lakáscsalás, - nem mi nyerjük a legtöbbet szőlőbányászkodás,
- 2006-os sikertelen állampuccs, 386 rendőr sérülés, 44 súlyos, több 10 mrd rongálás károkozás, és szemkilövetőznek,
- bennfentes kereskedelem Quaestor 20 mrd, - deviza hitelezés rendezés szabotálásáa, -kilakoltatások!!
- adócsalás ingatlan bérbeadás évi 10 mrd nagyságrend vagy 15 éve folyamatos,
- pandémai kezelés következményeként 42 ezer emberrel több halott, ez TÖMEGGYILKOSSÁG,
- Magyarország kiárusítása idegen hatalmaknak ez HAZAÁRULÁS,
- 100 mrd és ezer mrd nagyságrendű közvagyon ellopása, jogtalan gazdagodás,
- CEU elüldözése, Színművészeti szétverése,
- MTA szétverése,
- hatalommal való visszaélés, ügyészség kézivezérlése, ennek okán több ügyészi halott akik öngyilkosok lettek,
devizahiztelesek öngyilkossága, jól menő vállalkozások ellopása erővel /barátom ebbe halt bele/
Pusztai
"Pottyondy szerint ez is történt: 3 napig csak hallgattak Novák kegyelmi botrányáról a kormánysajtóban. Máig nincs magyarázat arra, hogy a gyermekvédelmet hangoztató kormány hogyan engedhetett szabadon egy „pedofil bűnsegédet” – veti fel:

„Annyira hitelesek, mint a kalkuttai kankós szűz. Vagy, mint az ÁVO-s nyilas, amiről Bayer Zsolt tudna mesélni. De a főnit most már ne kérdezzük, jó? Ne zavarjuk ilyen bagatel dolgokkal. Lemondott ez a két boszorkány, mindenről ők tehetnek és pont.”
Ezodabasz
@Pusztai: ma, 16:11 Csak egy apróságot nem értek: Miért kellene megvárni a következő csalással megnyerendő választást??? Megyünk szavazni és csillogó szemekkel áhítattal várjuk a csodát, ilyen feltételek mellett? A tolvajoknak börtönben a helyük! Réges-régen amikor még nem voltak börtönök a kisebb bűnözőket megkorbácsolták, a hazudozók nyelvét amputálták a tolvajok kezeit szintén...azért, hogy ne tudják többé elkövetni a bűnt. Ezzel meg is jelölték az elkövetőt. Ezzel szemben mi van ma? Esetleg egy felfüggesztett börtönbüntetés:))) Vagy házi őrizet? Telik- múlik az idő és ott folytathatja ahol abbahagyta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.