Négy ember népszerűségét mérte meg a napokban a magyar kormány, akik esélyesek lehetnek az államfői posztra: ők Navracsics Tibor területfejlesztési és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszterek, Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, illetve Maróth Miklós orientalista professzor – írta meg a Portfólió.

Váratlan húzásra készülhet Orbán Viktor: Olyan államfő jöhet, akire senki nem számított

Az Index azt írja: az államfő-jelölt valószínűleg nem közülük fog végül kikerülni, mivel egyrészt Orbán Viktor nem azt az eredményt kapta a kutatásoktól, amit remélt, másrészt pedig nem akarja elmozdítani két miniszterét.

Úgy látja:

Navracsics Tiborra az EU-s pénzekről szóló tárgyalások miatt, Szalay-Bobrovniczky Kristófra pedig a haderőfejlesztés miatt nagy szükség van jelenlegi pozíciójában.

Orbán Viktor most egy „váratlan húzásra készül”,vagyis olyan embert jelöl, akit nem tartottak eddig a politikai elemzők, belpolitikával foglalkozó híroldalak esélyesnek.

Forrás: Portfolio

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"...a kormánytagokat erősen frusztrálja, hogy három köztársasági elnökükből – Schmitt Pál, Áder János és Novák Katalin – kettőnek le kellett mondania. A következő államfőjelöltnek támadhatatlannak és kikezdhetetlennek kell lennie."
Ilyen ember nem létezik a fidesz-kdnp-ben.
Ezodabasz
0rbán kijelöl egy újabb bólogató jánost? Köszönjük, nem kérjük! A köztársaság nélküli köztársasági elnök nélkül is ugyanúgy működik a fideSS-maffia! Hány semmirekellőt kell még eltartanunk életfogytig luxuskörülmények közt?
jáger laszló
Nem lennék +lepve,ha Lomnici Zoltán lenne a fidex KE jelöltje!!
csak ennyi
barátilag
,J.L.
izéke
Esetleg orbán valamelyik,már írni tudó unokája megfelel a posztra?
RonaGyuri
Ebben csak a híres Edward király angol király megoldása segíthetne

Úgy néz ki. legalább is derék média ezt igyekszik nyomatni, hogy: nincs könnyű helyzetben

A lehetséges köztársaságielnök-jelöltekről készített közvélemény-kutatás eredménye nem támasztja alá Orbán Viktor terveit és elképzeléseit, ezért tovább tart az államfőjelölt-casting,
Ennek kapcsán merült fel az egyik derék „szakértő” szerint: „A következő államfőjelöltnek támadhatatlannak és kikezdhetetlennek kell lennie.!”
Ami több mint mission impossible, egyértelműen lehetetlen!
Bár a fáma szerint: a szokás, hogy az angol trón várományosa a walesi herceg címet kapja, 1301-ben született, amikor is Edward I fiának adta az újonnan meghódított Wales hercegségét. Erről úgy szól a mese, hogy a walesiek egy bűntelen uralkodót követeltek! =))
izéke
Ha Néró tudta a lovát indítani a szenátorválasztáson,ezeknek a birkáknak is megfelel egy hason.ló :))))) érted? Nyelvi humor :)))) ( Galla után szabadon )
Toller Béla
Merkely, marót és szalay - erkölcsi nullák, ezen semmi sem változtat. Navracsicsot meg nem kell bemutatni ! Nem az ellenzéknek nincs megfelelő káderállománya - a vak is látja !
csak úgy....
a kisfogyasztású gyözike pont megfelelne...
levarosbukta
Pedig fidesz oldalról lehetne meríteni bővebben, akik legalább annyira alkalmasak mint a régi volt. Pl: győzike,nagyfero,ákos, kisgrófó, stb.
Cherry
Hányingerem van ettől a beteg hataloméhes tolvajtól,, újra egy báb a szinházában,,,,
Ezodabasz
Várható húzás volt...Egy névtelen hős, a tákolmánybíróság elnöke. Hűséges al(att)ávalónak tűnik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.