Megfigyelésről és kézi vezérlésről beszélt a fideszes médiabirodalom kiugrott főembere.

Szakács Árpád is beleállt Rogán Antalba: Olyan dolgokat építettünk be a médiába, ami erkölcsi értelemben elképesztő

Szakács Árpád. Kép: Youtube

Nagyon sokat találkoztam Rogán Antallal, hiszen három kampányban is részt vettem, mint az összes megyei napilap központi szerkesztőségének a főszerkesztője. Akkoriban ez nem volt nyilvános, de ma már teljesen egyértelmű mindenki számára, hiszen nemrég még le is fotózták a különböző média főszerkesztőket, hogy jöttek ki a Karmelitából, hogy folynak egyeztetések, tehát hogy kéthetenként megjelent Rogán Antal, és az akkori médiában viszonylag magas pozícióval rendelkező emberek tekintetében összehangolta azokat a kampánystratégiákat, amelyek mentén a Fidesz politikája zajlott

– nyilatkozta Szakács Árpád az Ultrahang Plusz podcastban. Az interjút a 444.hu szemlézi, felidézve: Szakács néhány éve még a fideszes médiabirodalom egyik főembere volt. A „balliberális kulturális hálózatokról” szóló cikksorozata után rúgták ki például a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről Prőhle Gergelyt. 2016–2020 között a Mediaworks nyomtatott megyei napilapjainak központi szerkesztőségének főszerkesztője volt. 2020-ban aztán otthagyta a NER-médiát, a Mi Hazánk közelében bukkant fel, Dúró Dóra főtanácsadója lett, illetve Kárpátia Stúdió nevű könyvkiadóját működteti.

Ezeken az egyeztetéseken olyan jellegű információk jelennek meg, olyan jellegű információkat hallok, amelyekhez meggyőződésem szerint semmilyen legális módszerrel nem juthattak hozzá. Hát ilyen jellegű információk, bár szerintem nem a titkosszolgálatokat, inkább a magánnyomozó és egyéb cégeket használták arra, de olyan jellegű információk jelentek meg, olyan jellegű dolgokat tudtunk, olyan jellegű dolgokat építettünk be a média világában, ami erkölcsi, morális és mindenféle értelemben elképesztő

- hangzik el továbbá a podcastban. Szakács arra a kérdésre, ez tényfeltárásnak számít-e, leszögezi:

Hát az nem tényfeltárás, hogyha illegális eszközökkel megfigyelek valakit, majd ezeket az eszközöket felhasználva, bezsarolva, nem tudom, egyéb módszerekkel olyan nyomást próbálok rá gyakorolni, ami szembemegy mindennel, amit médiának és újságírásnak lehet nevezni. [...] hogyha meg lehet csinálni egy emberrel, két emberrel, három emberrel, akkor meg lehet majd csinálni az egész társadalommal is ugyanezt, mint ahogy ebbe az irányba mennek a folyamatok. Ha már Rogán Antalnál tartunk, ő nyújtotta be decemberben a digitális állampolgárságról szóló törvényt. A digitális állampolgárságról szóló törvény az a kínai típusú társadalmi kreditrendszer a világ legdurvább diktatúrájának az informatikai alapját jelenti.

Forrás: 444.hu

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
ez már mind hétköznapjaink része.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
ez már mind hétköznapjaink része.
csak úgy....
"Olyan dolgokat építettünk be a médiába, ami erkölcsi értelemben elképesztő" nevezzük nevén a gyerököt! - szándékos néphülyítés!
úgy látszi szaporodik a hazugságoktól megcsömörlött magyar péter féle tábor!
Pálinkás Pál
lehet kialakul valamiféle " megvilágosodás "..?...bár amíg a cigó krumpliért szavaz, nem lesz változás..
csak úgy....
remélem,hogy a hibbant ,becsapott fidesznyikek közül páran veszik a bátorságot és meghallgatják azt az érdekes beszélgetést ! -persze az értelmi képpességeiket ismerve kétséges,hogy fölfogják a mondanivalót!
Peller Anikó
@csak úgy...: Recseg ropog. Az ellenzéknek bele kelene álni végre. Vagy belle.

Ja, jól van, csak bealudtam egy pilanatra. Ébresztő!
Eladott Ország
Annyira szörnyű volt, hogy csak 12 évig húztad a pénzt onnan, de aztán beköszöntött a morál. B@szódj meg Szakács, és rohadjál meg minél hamarabb! Eddig baz+ a fideszmaffia, és a csuti varangykirály szekerét toltad (kurva sok pénzért) a rezsim egyik leghűségesebb, és leglojálisabb támogatója, szolgája voltál, ezt soha nem fogjuk neked elfelejteni, nehogy már elkezd sajnáltatni magad. Egykor a megyei napilapok központi főszerkesztője voltál, és rengeteg embert agyát mostátok ki a hazugságotokkal, és valótlan állításaitokkal. Azt eddig is tudta mindenki, hogy a Rogán-Habony féle propagandaminisztériumból kaptátok a központi direktívát, és az utasításokat, ezzel semmi újat nem mondtál. Most meg hozzácsapódtál a náci mi hazánkhoz, és őket segíted a kampányukban, kifordúl tőled a belem. Te ne pofázzál erkölcsről, és morálról, mert te egy hiteltelen, gerinctelen aljas szarláda vagy, a pöcegödör legalján van a helyed. Neked is óriási szereped volt abban, hogy a fideszmaffia, és a kolostorpatkány kifosztotta, és tönkretette az országot, és egy élhetetlen hely, szegényház lett Magyarországból. És ha ezt nem érzed, akkor egy jottányit sem vagy különb göbbelstóninál te sem.
Qqberci
Szakács helyében mostanság nem mennék emeletre...
csak úgy....
@Maccska: te már valóban nem tudsz fölfogni egyszerü dolgokat sem, te már csak gyogyós süketelésre,mellébeszélésre képes?
Eladott Ország
@Maccska: 2023.03.28: Nem volt kézivezérlés a Mediaworksnél – állítja Szakács Árpád a Magyar Jelen podcastjában...Szakács szerint nem voltak nyílt elvárások, de sokan elvárás nélkül is azt érzik, hogy akkor tesznek jót egy politikai rendszernek, ha annak minden hibáját elfedik, semmilyen kritikát nem fogalmaznak meg, dogmaszerűen próbálják visszaigazolni a nagy tervet, amit a pártközpont próbál megvalósítani. Mivel a mihasznák a fidzse kreálmánya, ezért qrvára mindegy, hogy éppen "feléjük tolódik", attól még nem fog egyúttal kifelé is tolódni a csúti bűnöző seggéből. Szegény Rogán, a végén még egyedül.marad. "Rogán kézi vezérlésére panaszkodik a NER egykori sajtómindenese, Szakács Árpád is" Ja, hülyegyerek. Tessék rendesen bepucsítani, akkor kevésbé fog fájni. "Olyan jellegű dolgokat építettünk be a média világában, ami erkölcsi, morális és mindenféle értelemben elképesztő”. És most a könyv daráló Dúró Dóra tanácsadója, mondhatni a szatelit pártnál folytatja, mert a "Rogán értekezleteken olyan információt hallott amelyhez meggyőződése szerint semmilyen legális módszerrel nem juthattak hozzá." Az ÁSZ ugye most vizsgálatot indít, és giga büntetést szab ki a fideszre? És a kínai megfigyelő rendszer még csak ezután jön, összehangoltan az ÁVH val. Randa idők jönnek. Az Orbán rezsim pontosan ugyanazokkal a módszerekkel működik, mint az átkosban a Securitate és a Stasi, és a KGB. Ha csak eszi a szart nem zavarja, de ha a szemébe is megy egy kicsi visít, mint egy szoptatós malac.
Pusztai
Azé vagy 12 évig kézivezérelve hazudozott vagy őt vagy ő utasított.
Mijeza kitárulkozás?
Ezek nem patkányok, akik menekülnek, mert a patkány okos szép, társas lény, nem támadja fajtárást.
Ezek a mocskok meg mindenkit támadnak akik nem úgy muzsikálnak ahogy ők akarják.
Mivel tudatosan tették, és ezzel hatalmas károkat OKOZTAK AZ ORSZÁGNAK
KIJELENTHETJÜK: HAZAÁRULÓK!
Menőmanó
Meghallgatnám, de annyira ő-zik, hogy Qrva idegesítő. Szinte minden szó után jön egy ő. És nem arra figyelek, hogy két ő közt mit mond, hanem, hogy már megint... Borzasztó.
Pusztai
@Eladott Ország: EZEK MINDENKINÉL ROSSZABBAK, MERT aljas hazudozásaik mellett hatalmas vagyonokat loptak, nem csak a nagyfőnök, hanem a hatalmi piramis összes tagja akiken a piramis stabilan áll.
Pusztai
@Menőmanó: és ezek "újságírónak " médiásnak hazudják magukat.
Ócska média csótányok!
sőt rosszabbak, mert qrva sokat ártanak is!
csak úgy....
@Menőmanó: pedíg érdemes meghallgatni!
csak úgy....
"Kitálalt Szakács Árpád, a rogáni propagandagépezet egyik zászlóshajójának egykori vezetője. Központi utasítások, illegális megfigyelések, megrendelt lejáratások, erkölcsi züllöttség, az ország kirablása és a polgári oldal lejáratása. Jobban örültem volna, ha megcáfolja az általam mondottakat, de ennek az ellenkezője történt és még erősebb állításokat fogalmazott meg.
Kötelező interjú, főleg azoknak, akik még hisznek abban, hogy a regnáló hatalom az ország és a magyar emberek érdekében cselekszik." (Péter Magyar)
csak úgy....
"Központi utasítások, illegális megfigyelések, megrendelt lejáratások, erkölcsi züllöttség, az ország kirablása és a polgári oldal lejáratása." ezt értitek, föl tudjátok fogni ti kuka fidesznyikek?
csak úgy....
@Maccska: te csak egy zagyva,tudatlan elmebeteg!
Csizmás Kond
" A digitális állampolgárságról szóló törvény az a kínai típusú társadalmi kreditrendszer a világ legdurvább diktatúrájának az informatikai alapját jelenti."
...csak a rend kedvéért...ezt a fajta megfigyelést Kína meg az amerikaiaktól koppintotta le...
Pusztai
Tessék csak megnézni!
444.hu/2024/02/25/budaikum-az-i-keruletben-tobbsegbe-kerult-a-fidesz-ezert-az-onkormanyzat-lapja-elkezdte-a-polgarmestert-tamadni
Budaikum: az I. kerületben többségbe került a Fidesz, ezért az önkormányzat lapja elkezdte a polgármestert támadni

a fideszes többségű képviselő-testület egyik első lépése volt a Várnegyed újság megszerzése, amit leállíttattak, majd a kiadását a fideszes vezetésű külső médiacéghez rendelték.

A lap egy év kihagyás után decemberben indult újra (pdf), online elérhető, de a postaládákba is bedobálják a kerületi újságot, amit már a jobboldali médiabirodalom, a KESMA alá tartozó Mediaworks Hungary Zrt. nyomtat ki.
csak úgy....
@Maccska: a naív baromságaidat csak te és a többi fifi veszi be, szakács éppen azt cáfolja amibe tí fidióták hisztek mert átbasztak benneteket! ne untass,eriggy ki a kecskédhez és okozz neki örömet!
kereső
Tessék mondani, ki lehet-e már mondani, hogy "diktatúra", vagy még mindig csak maszatolni lehet- "választásos autokrácia", "hibrid rezsim"...hm???,

Nos, Jaurova asszony, hová tud még tovább romlani a magyarországi "jogállam"? Van még hová? Igaz, a kinai elvtársak már sikeresen exportálják az állampolgárok feletti totális kontroll receptjét, még meg tetszenek várni, hogy itt is legyen egy "tienanmen tér"- hogy elhozzák Magyarországra a mennyei béke terét?
csak úgy....
@Csizmás Kond: 11:25 mesélj nekünk te ritka buta erröl a koppintásról! :) csizmi,te totálkáros!
RonaGyuri
a kádár-káder kölök Orbán káderei lázadnak! =))
csak úgy....
@Maccska: ugye te a fidesz napköziböl kapod a varázsgombával füszerezett ebéded!
lampa laz
Az, h ezek a hontalan fideszesek most elkezdtek sorban énekelni, csak azért jó mert ők tudják igazolni azt amit a tájékozottabb emberek már eddig is sejtettek. Ha kitartóak maradnak és a bizonyítékokat is nyilvánosságra hozzák akkor az nagyot fog ütni ezen a tróger, tolvaj, mocskos társaságon.
csak úgy....
@lampa laz: a bizonyítékokat a következö parlamenti választások elötti évben kell kitálalni,hogy még esélyük se legyen megcáfolni!
csak úgy....
fidesz recept : végy 1 millió született hülyét, keverj hozzá 1 millió félrevezetett hülyét és kész is a fidesz kalács
Peller Anikó
@Eladott Ország: 10:41, Ejnye bejnye, túltolod ezt a dolgot erősen.

Úgy teszel mintha tele lennénk lehetőségekkel és a fideszner (sznar) megbuktatása itt kopogtatna az árnyéksznéken.

Egy picit lehetnél megértőbb. A tied ez nikk egyáltalán ??
Nyírfa
Már biztonságban érzi magát a nácik között.
Nyírfa
@Eladott Ország: 10.41

Egyetértek.
jáger laszló
Tóni mostanában kap hideget, meleget
Na ezt hogy véded ki Tóni!!??
Milyen propagandával!!
csak ennyi
barátilag
J,L
Peller Anikó
@jáger laszló: Megvárják amíg elmúlik.
Yoda69
A Dominó elv.
Az utolsó eldőlő dominó orbant fogja agyoncsapni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.