A kormányfő válaszol az ellenzéki képviselőknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Eltakarítani?
Ti csak mindent jobban összeszartatok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Eltakarítani?
Ti csak mindent jobban összeszartatok.
csak úgy....
a hattyú halála jut erröl a 2/3 os vegödésröl az eszembe!
Cherry
Retkes román mit takaritottál el??? ja a nép pénzét mocskos fattyú..hogy vinne el végre a kaszás !!!
Nessy
"Eltakarították, megvédték" amit lehetett! Olyan sikeresen, hogy nyoma sem maradt!
Ezodabasz
O1G-t és rezsimjét kellene már eltakarítani!
csak úgy....
azért nem minden úgy van,ahogy a régen még lezseren,profin hazudozó viktor állítja :
www.youtube.com/watch?v=GVxyhNoS-b8
érdekes megfigyelni ahogy 0rbán papírból olvasva szótagolva rángatózik! efftársak,ez már nem az a megszokott, magabiztos, tusványosi,viktoriánusi nyomaték! ;)
ezeknél a nemzetiböl csak annyi maradt meg,hogy - hétre ma várom a nemzetinél,ott ahol a hatos megáll..
KisTehen
júniusban ti is ellesztek takarítva pancserek :)

még egy satnya köztársasági elnök jelöltet se voltatok képesek összehozni
csak úgy....
a kétharmadnak üres a belseje.
Sose lesz elseje már.
forint nélkül komisz az életem,
s ez, ami énnekem fáj.
csak úgy....
@KisTehen: ugyi te az igazmondó juhász buta szamara tehénbörbe? :) tudod mit, szippantson be a deutsch tomi,- te fideszes melléktermék!
KisTehen
@csak úgy...: akkor meg ne rinyálj itt b+
csak úgy....
@KisTehen: ökör b+,nekem már nem jár a gyere haza fiatal átbaszás! :)
csak úgy....
@KisTehen: kezdetleges vagy mint a bayer zsolti nagyapja!
KisTehen
@csak úgy...: lapos vagy, mint a tapló
csak úgy....
@KisTehen: remélem kapsz pár garast a mostani, már éjszakai müszaknak számító idióta föllépésedért ! :) ha nem, akkor majd írok egy igazolást,hogy itt voltál és egy kuvanagyot erölködtél!
namihami
Persze, ez csak azért következett be, mert valami hülye képes volt az amnesztiánkat nyilvánosságra hozni! Ha nincs a sajtó, akkor a Katyi a mai napig a helyén lenne és ez a pedóbarát szabadon flangálhatna Erdély és Budapest között!
RonaGyuri
Orbán „válaszolt” Kálmán Olga kérdésére”

a nosztalgikus megfogalmazáson túl – hát nem tegnap volt, ha egyáltalán volt ilyen, hogy elmondhattuk -, meg kell állapítani, hogy: Nem, illetve nem csak az elemi számtan az oka

Kálmán Olga (E)egyenesbeszédében arról érdeklődött: „Kérdezem hát miniszterelnök urat, meddig nézi még hülyének az embereket? Meddig érnek a pedofilhálózat szálai, mi volt az ön személyes szerepe a pedofilsegítő kegyelmében?”
Amit – na ebben nem vagyok biztos, hogy csak, valószínűbb, hogy magát a kérdezés tényét is – „provokatív megjegyzésnek” minősített és visszautasított.
Majd kemény időcsavarba keveredett kijelentvén, hogy „Önök hol voltak húsz évig, ha nekünk kellett eltakarítani azt, amit itt hagytak?”, amihez még azt is, hogy felemlegette (szemre hányta) a sikertelen 2011-es vizsgálatot is. majd attól sem riadt vissza, hogy kijelentse: „nem adtuk fel, mert 2016-ban ismét eljárást indítottunk, ami eredményre vezetett”!!! Aminek külön stichet ad az tény, hogy az újra-vizsgálat az RtlKlub riportjára indult erős elkenési jelenségekkel! =))
kakukkmadár
„nem adtuk fel, mert 2016-ban ismét eljárást indítottunk, ami eredményre vezetett” , igen két nagyobb díjat is kapott fütyisimogató "erdély kincse" Jancsi bácsi a fidesztől, hogy a bíróságon erre való hivatkozással 22 év helyett majd 8 évet kapjon...hát nem adtátok fel, az már biztos! PEDOFIDESZ
dr. prédikátor
Teljesen egyértelműú hogy orbán utasítására kapott kegyelmet kónya endre!!! Hiszen sülve főve együtt voltak!!!
kereső
És te hol voltál húsz évig? Nem ott koptattad a széket a parlamentben, hiszen abból élsz immár 34 éve ,amióta felfedezted a "politikusi"mivoltodat. Magad után is "takaritottál", te jellemtelen senkiházi. És abból a évből négy év a tiéd volt kormányon. Most meg ,már éve szivod az ország vérét, erejét. Mi a lóf@xt csináltál évig ? Ja, szétvertél mindent, ami addig még úgy-ahogy működött, hogy az egész rendszert a saját embertelen képedre formáld.
Na, hol voltál abban a húsz évben orbán?
C_3PO
20 év? Az komoly idő! 2 évtized... Pontosan 20 éve puccsolta meg Gyurcsány Medgyessyt! Ha akkor az nem történik meg, most nincs 2/3! Sőt nem lett volna az elmúlt 14 évben soha!
Pusztai
444-ről.
"Orbán az ellenzékre tolná a bicskei ügyet, közben az állam hibájából szökhetett meg egy pedofíliával gyanúsított férfi
Mindegykivagyok O1G 9 hours ago
Ha ezt is sikerül neki az ellenzékre tolnia és azok meg csak feltett kézzel asszisztálnak hozzá, akkor rohadjon meg az összes ellenzéki politikus is."

Hány éve?
14??
pofázom: ez az ellenzék egy szarhalom.
Egyre többen látják, többfelé olvasom ahol az ellenzéket basztaSSák.

De az, hogy az elemzők, politikusok, médiások nem látják hová kell ütni, hogy a fidesz összeomoljon, az felháborít!
Kenik a szarta falra, csak ne ártsanak a fidesznek ez cinkosság, vagy totális elhülyülés.
simmering73
Minden bizonnyal az év sajtófotóját készítette el Németh Dániel, a 444.hu kiváló fotósa, amikor a parlamentben megörökítette a Fidesz ún. frakcióját, amikor találkozik Orbán Viktorral. Nem elhanyagolható háttérinformáció, hogy a kép a bicskei pedofilügy után készült, miután gyerekeket szexuálisan bántalmaztak, emiatt lemondatták a köztársasági elnöküket, tetejébe sértetten meg kellett szavazniuk még a svéd NATO-csatlakozást is.

A képen az látszik, hogy ezeket az embereket nem törte meg a fájdalom azért, ami Bicskén a gyerekeket érte. Meg sem érintette őket annak a politikai botránynak a szele, hogy ezért a köztársasági elnöküknek távozni kellett. Köztársasági elnökök jönnek és mennek, viszont ők maradnak, és ez a legfontosabb. Ezen kívül nem érdekli őket semmi más. Csak perceket kaptak az élettől, hogy a vezér ízléstelen viccén úgy röhögjenek, hogy ez ne is változzon."
nepszava.us/nezegessen-igazi-fideszes-seggnyalokat/

Tényleg érdemes a képet megnézni. Tiszta Észak Korea.
nepszava.us/nezegessen-igazi-fideszes-seggnyalokat/
www.kepfeltoltes.eu/images/2024/02/27/379_szak_koreai_seggnyal_.jpg
Horizont
@simmering73: Úristen ez a fotó. Hánynom kéne. Köpedelem.
Helyettük is szégyellem amit csinálnak.
Horizont
Amúgy miről beszél ez a hazug rohadék? Milyen 20 év?? 2011-ben jelezték először, hogy mi van.
Ki volt akkor kormányon? El is tusolták. Aztán 2016-ban történt feljelentés. A haláleset után.
És akkor ítélték el csak őket. Direkt hazudik ez a szemét.
sándorbence
"Már 2011-ben is nyomoztak szexuális zaklatás gyanújával a bicskei pedofil igazgató ellen, mégis kapott utána két kitüntetést "
önhol voltekkortájt orbán hogymegállitsa tejhatalmavót már akkoris 2015ban a fővárosis kitüntette bárczy istván díjjal hol vót ekkor
asaját szarukat mindig másrakenik mocskok
izéke
@simmering73: csak a notesz hiányzik a kezükből,hogy jegyzeteljék orbán bölcsességeit
Clavigo
Nem semmi bőr van ennek a sertésnek a pofáján...
KisTehen
van itt még egy politikai hulla, akit el kellene takarítani
namihami
@Maccska: 05.27: Ezek szerint a hazai pedótársadalom, látva a kormány pedókkal kapcsolatos liberálisabb nézeteit, jobban szabadjára engedte magát! És, ha több a elkövető (márpedig több), akkor a lebukott is több! Ergó: nő a kiderített bűntettek száma!
Így ez a pedók hosszabb láncra eresztését igazolja! Láthatóan...még védőbalog is van mögöttük (a többiekről most ne beszéljünk) Ha pedig ez még erdélyi nyaralással is járhat---ajvé, az a szép világ!
TASzSz
@C_3PO: Jajjjj! Ilyet ne írj itt, mert rád sütik a bélyeget!
Cherry
14 éve a ti sz@rotokat takaritja a nép te retkes zsirós disznó, jobb ha hallgatsz patkány,, igaz a legjobb védekezés a támadás aljas proli!
namihami
@Maccska: 12.02: Igen! És ehhez hozza a mennyiséget is! Állami funkcionáriusok előnyben!
(és mégcsak nem is gondolom, hogy hülye vagy pedó lennél---csak fideszes, mint a Kmalac, bugris)
rücsü41
Kálmán Olga kérdésére egy teljesen stupid választ adott a doktorminiszterelnökúr.Ugyanis Kálmán Olga csak most jutott be a Parlamentbe , nem ő ült ott az elmúlt húsz évben hanem Ön miniszterelnök úr, Ön koptatja 1989 -től az Országgyűlés padjait, és nem húsz éve hanem már időtlen idők óta,de hogy minek azt senki nem tudja ha csak nem azért, hogy uralkodása utolsó évében az országot úgy tönkre tegye hogy az EU-ban az utolsók közzé kerüljünk az emberek gazdagodását, jólétét, egészségét tekintve ? Törekvése sikerül, az úr azaz Orbán úr megtette kötelességét, most már mehet!
Nessy
@Clavigo: Mondjuk: MANYUP milliárdok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.