A 24.hu információja szerint a napokban bilics került egy gyermekotthoni nevelőjének kezén, mert az otthonban élő fiúkat molesztálta.

Itt az új pedofilbotrány: tizenéves fiúkat molesztált a gyermekotthoni nevelője

Illusztráció: 123rf.com

A  rendőrség is megerősítette, hogy büntetőeljárás indut egy 62 éves békési férfi ellen pedofil bűncselekmények gyanúja miatt.

A gyanúsított az eljárás adatai szerint több alkalommal szexuálisan molesztált két, felügyeletére bízott tizenéves fiút. A nyomozó hatóság kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását, amit a Békés Vármegyei Főügyészség indítványára a bíróság február 23-án el is rendelt

- közölte a 24.hu-val a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: 24.hu

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Aki Én: Koszi a megosztást.
Kálmán Olgának abszolút jogos a kérdése: hogy lehet meg orbanviktor ME a pedofil botrány után, amiben o az egyik főbűnös.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
@Aki Én: Koszi a megosztást.
Kálmán Olgának abszolút jogos a kérdése: hogy lehet meg orbanviktor ME a pedofil botrány után, amiben o az egyik főbűnös.
colibri
A bicskei esettel kapcsolatban nagyon jó lenne, ha Tarlóst soha többet nem szólaltatnák meg, mert az az ember egy undorító féreg. Megnyilvánulásával teljes ellenérzést vált ki a z emberből, már jobban utálni nem is tudnám, pedig aktív korában sem bírtam.
sándorbence
osztmég kitüntetést is adnakaz egyik mocsoknak 15ben afőváros 16ban
orbanisztánfeje a PEDESZ ben
Yoda69
ha ebbe se bukik bele a geci, akkor tenyleg semmibe se fog. A pedofoliat az egesz orszag eliteli, es a DK reven most mar bizonyitek van ra, hogy orban nevezte ki, tuntette ki, majd engedte szabadon a pedofil simogatot.
Kapanyél
Jelen állás szerint még ki is fogják tüntetni!
Feller_Peti
Megint itt kétszínűsködnek az Orbán-fóbiás, gyerekekért aggódó,
de a gyermekvédelmi törvény ELLEN,
az ABORTUSZ MELLETT tüntető, pridera járó,
devianciát támogató, de a pedofíliát elítélő Soros csürhéje.

Képmutató emberek.
nemkati
@Feller_Peti: Ha nem tetszik, el lehet innen menni. Az online média (is) lete van kormánypárti lapokkal, ahol dicshimnuszokat zengenek a kormányról, és a földbe döngölik az ellenzéket. Ott érezheted igazán jól magad, menj hát oda.
Menőmanó
@Feller_Peti: Ezt a süket dumát tegnap is beraktad, de ezek mind ti vagytok, pedofil buzeránsok.
FitesZoltan
Én nem lennék ilyen büszke a baloldal helyében ezekre a pedofil esetekre.
Tudniillik még a fidesz előtt ők ültették posztjaikra ezeket az aberráltakat, és tartották is ott őket a helyükön. Úgy, hogy közben tudtak a helyzet súlyosságáról.

Fidesznek, és az általuk meghozott gyermekvédelmi szigorításoknak köszönhető, hogy most ezek az ügyek büntetésben végződnek.

Valóban: A dollárbaloldal egy ilyen szigorítás mellett sem áll ki az évek során!

Gyurcsány kommunistái, ezek a liberális agymosottak, és Soros emberei még 20 évig titkolták volna. Esetleg beimportáltak volna még néhány szoknyás-bugyis-festett "kukis-tanárnénit" az iskolákba.
Menőmanó
Ezekre a pedofil esetekre a fidesz adott kitüntetést meg kegyelmet te ökör.
FitesZoltan
Hibákért becsületesen vállalták a felevőséget. Lemondott aki hibát követett el.

Nemzetáruló dollárbaloldalon közvetlen propagálják a pedofilokat,
sőt még a súlyos bűnökért sem vállalják a következményeket, te ökör.
verőce21
Még mindig nem nyugodtak le a lipsijeink...?
Még életben kell tartani "a témát"...?
justhpeter
@FitesZoltan: Szerinted a mostani kleptoktara-nemzeti-keresztény jobboldali "elit" miből nőtt ki ?
Elárulom: az mszmp ifjúsági tagozatából (KISZ) és a BM III/III-ból
Minden mozgásukkal csak a származásuk eltakarására törekedtek, ám az idő lemosta a fedőmézt és előbújt a homofób függöny mögül a pedofilok és melegek csapata.
FitesZoltan
@justhpeter: Baloldali csőcselék. Szánalmas, hogy ilyen rég lerágott csonttal jöttök még mindig. "Az Orbánt is ösztöndíjazta a Soros"...

És még sok mást is finanszírozott/finanszíroz a Soros hálózat.
Mást is megkörnyékez az ördög. A lényeg,hogy rabjául válsz-e végül, vagy a jó szolgálatába állsz.
Orbán Úr nem dőlt be a gonosznak, mint a baloldali horda. Felismerte a tényt, hogy milyen erők pusztítják országunkat. Idővel államférfi lett, és a hazánkat, a nemzetet és Istent szolgálja.

De ezt tudom, nehéz elképzelni nektek Gyurcsány kommunistáknak, túlképezett liberális elme őrülteknek.
Havanagi
@FitesZoltan: Nem kellene azzal dicskedni,hogy nemzetáruló vagy!Urambátyám!
FitesZoltan
Minél többet profiloztok, baloldali nemzetárulók, annál jobban zárjátok be magatok előtt a kiskapukat.
Lásd: Erősebb, szigorúbb pedofil rendeletek jönnek.

Így végzitek ki magatok, az lmbtq elme roggyant agyhalott idiótákat. Gyakorlatilag saját magatokat, magát az erkölcstelen és életellenes devianciát akasszátok.

NAGY GRATULÁCIÓ ÉRTE!
Namely
"A 24.hu információja szerint a napokban bilics került egy gyermekotthoni nevelőjének kezén, mert az otthonban élő fiúkat molesztálta."
1 rövid mondatban 2 ordító hiba.
Köszi firkász.
Menőmanó
@FitesZoltan: Jöjjenek minél szigorúbb pedofilrendeletek, rátok fér mocskos pedofidesz görények.
sándorbence
nagyonprobálják aszarukat másra kenni 2011ben nyomoztak a pedoigazgató ellen
oszt aztörtént hogy 2012.június.18 án megszüntették a nyomozást ellene
hogynem történt büncselekmény utánnameg kétszer kiis tüntették a pedót az igen
biztos 2012ben is még ferkó kisztitkár kormányzott orbán libernyákjai szerint
2016ban apedóigzgató egyik áldozata öngyilkoslett ezek utánaz intézett egyik volt lakója
akit szintén molesztált amocsok igazgató feljelentést tett
egy haláleset kelletahhoz hogy meginduljon anyomozás másodjára 2016ban
kia mocsok az elmút tízennégyévben
Feller_Peti
@FitesZoltan: Egyetértek. Álcivilszervezetekkel bújnak ezek a magukat baloldalnak mondó külföldi ügynökök az ellenzék köntösébe.

Gyermekvédelmi törvényt -amit a FIDESZ támogatott-, azt az ellenzéki baloldal elutasította.
Megszalajtott bolond liberalizáció fényében -ha tehetnék- meztelenül rohangálnának ezek az őrültek az utcákon.
Undorító amit ezek a nem normális elmebeteg emberek művelnek. Aztán csodálkoznak, hogy az Orosz elnök és a világ nagyobbik része 1-3 tonnás bombákat szór rájuk.

Kb. annyira hitelesek minta velejéig korrupt Ukrajnai bábállamuk.
rücsü41
Amióta kiderült a kegyelmezési botrány után ,hogy az állami gyermekvédelmi intézményekben pedofil volt az igazgató úr, de ezt megpróbálta beosztottja eltusolni, hogy az egész gyermekvédelmünkkel baj van.Nem egy két helyen merülnek fel ilyen problémák , hanem sorra, és ez azt bizonyítja, hogy bicskei ügy nem egyedi eset, hanem csak egy a sok közül!Olyan darázsfészekbe kellett most a kormánynak belenyúlni ami több ember is érinthet, mint amennyire gondoltak a felelősségre vonók!Lesznek itt még zavaros esetek, amit a védtelen helyzetben levő gyerekeknek kellett elszenvedniük.A probléma szerintem nem új keletű, mert maga a gyermekvédelem olyan jellegű munkát követel meg ahol egy ferde hajlamú ember könnyen megtalálja a szórakozásának tárgyait, a védteleneket és a kiszolgáltatottakat.Ilyen esetek nem csak az állami gyermekvédelemben hanem az egyháziakban is előfordult, s erről nem régiben a TV is bemutatott egy jó filmet, ahol egy alapos vizsgálat után kiderült, hogy több mint száz gyereket rontottak meg az egyházi felügyeletű intézményekben is!Ezért azt is gondolom, hogy nem csak az államnak, hanem másoknak is nagyon sok teendője van az ilyen jellegű problémák megelőzése érdekében.
Feller_Peti
@Menőmanó: LMBTQ liberál manócska, a törvény és normalitás eszközével, titeket is kivégezünk. Nem kellenek az országba aberrált állatok. Semelyik oldalról sem.
justhpeter
@FitesZoltan: OK !Már csak az a kérdés, hogy rajtad kívül ki beszél itt Gyurcsányról. Az ország lezüllésének a legkomolyabb oka a két önérdekúű hangadó - Gyurcsány és Orbán - szeretnék fújni a passzát szelet és azt is gondolják, hogy még nem volt elég belőlük. Egy orszák kullog kb 500 megélhetési politikus után egészen a szakadékig, de ott sem fog rájönni arra, hogy olcsóbb lenne ezeknek adni egy végkielégítést és aztán útjukra engedni őket.
A következő parlamentnek minden juttatást abban az ütemben adni a közösből, amilyen szinten a választók élnek.
Igen ám, de ezért minden oldali híveknek el kell szakaniuk a "tartótisztjüktől" és szabaddá kellene válniuk. Szabadon csak szabad ember dönthet. Bármiről.
division
@justhpeter: Hagyd ezt a Feller meg Fites nevű ész kombájnokat a fenébe, ezek csak valamelyik itt írogató fizetett troll másod nevei. Épp maccska írta meg nem is régen hogy csak a hvg - n 50 nickje volt:-))
Yoda69
@division: Szerintem se erdemes idot pazarolni rajuk. Valoszinu a shikari-feleknek egy ujabb alteregoja. Semmi erdemlegest nem mond, csak kormanyzati agymoso propagandat.
Aki Én
,,Három videó is készült még 2011-ben, amelyekben a gyerekek részletesen elmesélték, hogyan zaklatta őket V. János, a bicskei gyermekotthon vezetője. Ehhez képest a rendőrség 2012-ben bűncselekmény hiányában zárta le az igazgató ellen indított első nyomozást.

24.hu/belfold/2024/02/29/bicskei-gyermkeotthon-ombudsman-jelentes-bantalmazes-balog-zoltan/
@FitesZoltan: orbán gazdád kommunistái meg ezt teszik.
Mitől jobb?
@Namely: ismét megragadtad a lényeget, te agyhalott DDDDDD...
division
@Yoda69: Pontosan. Ugyanaz a stílus üt vissza minden nick esetében. A tegnapi legnagyobb aranyköpésük a pedagógus béremeléssel volt kapcsolatos, miszerint akinek csak 2% - ot emelkedett a bére azt eleve el akarták távolítani. Van ész náluk bőven. Most meg a pedofil botrány kapcsán folyton azt hajtogatják hogy nem írtuk alá a nemzeti konzultációt (aminek akkor még semmi alapja nem volt), mintha emiatt kerülnének felszínre most ezek az ügyek.
Pusztai
Ahol pedofilia hír van, mindenütt ott a geczi, hol elől, hol a háttérben PEDOFIDESZ.
...MOSTANra kderült, 5-6 kapcsolódási pont van a geczi, Lévai Anikó Kónya E és mamája, Zabola, iskola és osztálytárs, a geczi házi ügyvéd, .. és ki tudja még mennyi ... ja és Novák K. családdal ott nyaralt Zabolán, kitüntetés után pár hónappal...
Ennyi véletlen nincs, és a pókháló közepén a felcsuti gecziputtony ül.
...és ne feledjük, a KELnököt is a geczi nevezte ki és a felmentő pedofil védő határozatot is mint miniszter
Jucus engedte el, és a főnöke kicsoda?
Hát megint csak a geczit találjuk meg.
Károly77
Gyurcsány kommunista agymosottjai. Miért van az, hogy most kb. 8x több a lecsukott pedofil mint a ti hatalmon levőségetek alatt?

Várom a zseniális 1 bites megfejtéseket.
Méhes
@Károly77: hányan kaptak kegyelmet?
Károly77
@Méhes: Korrupt kommunisták. Odáig el sem jutottak. Fel sem dobtátok őket. Ment a bujtatás és titkolás.
Sorostbokszoló
@Károly77: 100% true! Fröcsögnek, rendszerhibákon, tévedéseken csámcsognak /amit a rendszer jól láthatóan javít/.

Amikor ezek a baloldali férgek voltak hatalmon, akkor meg nagyüzemben szándékosan ment az ország tönkretétele, eladósítása, züllesztése.
Hazudoztak, tömegbe lőttek, népet vertek. Lebuktak, aztán vezérelvtársukkal az élen most is csak relativizálják a bűneiket.
Méhes
@Károly77: Figyelj ha nem tudnád nem mindenki kommunista akinek elege van a fideszből.igaz én nem voltam kisz titkár mint a fönőköd
Pálinkás Pál
@Károly77: a 8-szor több lecsukott általában nemzethy fidesz, vagy egyházi görény...te majom...,mi van ideküldte a selejtet a párt..?..ez a sok " új " nemzethy köcsög gyanítom a durbincs, a shikari, meg a többi hirtelen eltűnt nemzet salakja...
Hazaszeretet
Orbán Viktor elkötelezett a genderpropaganda megfékezése mellett.
Az ő vezetésével Magyarország olyan törvényeket hozott,
amelyek korlátozzák a genderideológiát az iskolákban és a médiában.
Ezen intézkedések célja a hagyományos családértékrend és a nemzeti identitás védelme.
Orbán Viktor hangsúlyozza,
hogy a magyar társadalomnak joga van meghatározni saját értékeit és normáit,
és nem kell elfogadnia olyan ideológiákat, amelyekkel nem azonosul.

Ez a politikai álláspont az ország többsége, és a többségi kétharmad számára fontos,
Orbán Viktor elkötelezettsége a genderpropaganda elleni küzdelemben támogatást nyert a konzervatív,
és hagyományos értékeket valló emberek körében és az ország nagyobbik hányadában.

Ideje mind ezt tiszteletben tartani, elmismásoló Gyurcsány vörös hordája!
Pálinkás Pál
@Hazaszeretet: ti most plusz pénzt kaptok ezért a sok baromságért..?..élvezzétek, ahogy a dolgok alakulnak, remélhetőleg rövid ideig..
Hazaszeretet
Pont Soros embere kérdezi ezt, egy Soros áltat támogatott propeller nevű weboldalon?
Soros hatalmas vagyont szerzett a pénzügyi piacokon, és TÉNY, hogy spekulációval foglalkozott,
Helyét és politikai korrupt befolyását fia vette át. Civilszervezetek mögé bújásával és jelentős anyagi "támogatásokkal"
próbál tönkre tenni szuverén országokat.
G.Freeman
@FitesZoltan: Azt vajon melyik ujjacskádból szoptad ki hogy tudtak róla hülyegyerek. Egy szarházinak sincs a homlokára írva miben sántikál, lebuknak amikor lebuknak. Ehhez semmilyen kormánynak, törvénynek nincs köze. De ti kis vörös paraziták csak azt fújjátok ész nélkül, amit a propaganda a szátokba rág.
G.Freeman
@Feller_Peti: Te kis hazátlan, eszetlen vöröske. Senki sem köteles egy rossz, vagy az általa rossznak vélt törvényt támogatni, megszavazni. Az még nem jelenti azt, hogy az egész ügyet ellenzi és abba bizony ugyanúgy beleszólhat mint bárki más. Akinek ez nem világos, az egyszerűen ostoba.
bence
@FitesZoltan: ! A hibát nem a lemondott követte el , hanem aki utasítást adott erre a lemondottnak ! Fejétől bűzlik a hal !!!
division
@KisTehen: Ezt a rövid hozzászólást nem hinném hogy két perc eltéréssel két kommentben kellett volna leírnod. Persze így több pénz jár érte. Vagy csak gondolkodnod kellett ennyit hogy összerakd?:-)))) A Pride - ra én például nem megyek, ahogy a gyerekeim sem, nem is értem ez most hogyan jött ide. Pedofil ügyről van szó a cikkben, ha esetleg nem tudtad volna értelmezni.
division
@Pálinkás Pál: Erről beszélek már jó ideje, lóvé jár a kommentekért. Azért mi is lassan már mindenben egyetértünk, csak a covidot mellőzzük:-)))
bence
@Hazaszeretet: ! Úgy tette tönkre , hogy a jelen kormány összes mocskos tagját a saját költségén kiiskoláztatta ! Ez neked a tönkretétel ? Bár hagyta volna a saját mocskukba őket !
Sakk Matt
@Feller_Peti: Te a legalja vagy a Fidesz bértrolljainak.
namihami
Ez a kegyelem már az új Ig. miniszter és a Közt. elnök restanciája! Vajon milyen vallású, mert a Balog vagy az Erdő fog hirigelni érte?
Kezdődjön jól a friss kinevezés!
Károly77
Gyurcsány magyarellenes kommunistái ==
Ők birkáznak másokat,
közben a kórusban böfögő dollárbaloldal brekegő birkáinak,
egy igen nagy része
vazallus módjára külföldi cipőtalpak egészét nyaldossák.
Mindezt, igen nagy vehemenciával, bambán, tudatlanul,
jó pártkatona módjára.
jáger laszló
Gyurcsány a hibás
Akkoriban 100 alatt volt a pedofil elítéltek száma míg jelenleg 600 felett
Ebből is látszik ,hogy rászabadította a pedofilokat az Orbán kormányra!!??
Esetleg te nem így látod!!???
csak kérdezem?
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Károly77: Reinkarnálódtál jobbfarok?
Pusztai
Tegnap az a fasz Lázár összekeverte a pedofilt a homosexuálissal, és halálbüntzetést akart.
És miniszter még??

És 1 újabb fassága:
"Lázár János: nem iskolát vagy uszodát kell építeni, hanem összeszerelő-csarnokot
Miközben földbe állt hazánkban a beruházási kedv és nyoma sincs az új lakásépítési programnak, Lázár János építésügyi miniszter meglepő megoldást javasolt a bajban lévő hazai építőiparnak."

És miniszter még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.