Az LMP társelnöke azt rótta fel Donáth Annának, mit érzett akkor, amikor a párttársai „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelentek meg az Országgyűlésben.

Úgy tűnik, a jelenlegi ellenzék esetében sok mindenről beszélhetünk, de összefogásról a legkevésbé sem. Ezen a hétvégén éppenséggel a Demokratikus Koalíció, a Momentum és az LMP rúgta össze a port. Előbb az önkormányzati választási együttműködési megállapodás született a Momentum, a DK, a Párbeszéd és Karácsony Gergely főpolgármester között szinte az összes budapesti kerületben a támogatott közös jelöltekről.

Ellenzéki belháború! Ungár Péter: "Ne dőljenek be a képmutató Momentumnak!"

Ungár Péter (LMP) nekiugrott a DK-t bíráló Donáth Annának    Fotó: MTI

Majd jött a nagy bejelentés, miszerint Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette DK országos plakátkampányt indított, mely "a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására reagál", és március 1-től március 31-ig lesz látható szerte az országban.

A momentumos Donáth Anna nagyon kiakadt a plakátkampány miatt. Úgy fogalmazott: "A Demokratikus Koalíció most már a sokadik olyan politikai üzenetet fogalmazza meg, ezúttal plakátkampány formájában, ami emberileg, erkölcsileg és politikailag is tarthatatlan. Azt üzeni, hogy itt pedofilok állnak szemben a nem pedofilokkal. Hányingerem van."

Erre reagált az összefogásból kimaradó LMP társelnöke. Ungár Péter szerint felállni a DK-val közös színpadra, megállapodni a DK-val szinte minden önkormányzati helyben, majd ugyanazért hányingerkeltőnek nevezni őket, mint amit a Momentum maga csinál, „az álszentség és a következetlenség egyik legerősebb koktélja.” Az LMP azt kéri a választóktól: "ne dőljenek be a Momentum ellentmondásos valótlanságainak."

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Az összes ellenzék egyet akar: felvenni havonta az 1,7 milliós fizetést és szerezni hozzá egy kis árulással (csak ne legyen feltűnő) kiegészítést a fidesztől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Az összes ellenzék egyet akar: felvenni havonta az 1,7 milliós fizetést és szerezni hozzá egy kis árulással (csak ne legyen feltűnő) kiegészítést a fidesztől.
Sakk Matt
"Az LMP társelnöke azt rótta fel Donáth Annának, mit érzett akkor, amikor a párttársai „Stop Pedofidesz!” feliratú szöveggel jelentek meg az Országgyűlésben."

Akkor volt Kannácskánál Daedalon ;)
Philip Marlowe
Nem csípem a homokosokat, sőt megvetem!...de ez az én dolgom...
Ám meg kell hagyni, hogy ez a srác(?) magassan a legnormálisabb politikus most az ellenzéki oldalon!
És ha így folytatja ez a párt Ungár vezetésével, akkor egy megfontolandó alternatíva lehetne. Persze ebből a "zöld őrületükből" visszább kéne venniük, még ha ők a zöldek, akkor is!
Eladott Ország
Ungár Péter úgy néz ki a farokszelfid, mint egy kiskakukk, akinek csak a feje látszik ki a fészekből.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/104110410_3632448480105120_2132890247958989328_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=QIEFkzE8MxAAX_dV4PJ&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfA8XAmjdnE188ZhvCVaZ-sOvpWN2BszqLgagxZ9DP1egA&oe=660C2984
Aki azt hiszi, hogy Magyarország nem diktatúra a soha nem létező kétharmaddal kezdve, az szerintem nincs tisztában a tényekkel. Az orosz diktatúra kicsiben Európa közepén EU tagállamban. A Sargentini jelentés 2018-ban volt. Tiborcz vagyona azóta 200 Mrd. Ft felett van, kb. 6-szorozta. Az össszes szavazat: 5.654.860 fő. – fidesz-kdnp: 3.060.706 fő – Ellenzék: 2.594. 154 fő; Jogok a parlamentbe: - fidesz-kdnp : „2/3” =100 % ? ; Ellenzék: „1/3” = 0 % ?
twitter.com/IdiAminSmunyo/status/1761668365720977520
Méhes
NEKEM MEG AZ EGÉSZ POLITIKAI BAGÁZSTÓL
Nanya
Na én meg az LMP től undorodok!
Kedves mindenki! Ha visszatekintünk a korábbi parlamenti választásokra,akkor jól látható,hogy a fidess a 2/3 eredményét jó részben ennek a hülye baromarcú LMP nek köszönheti .
Most napjainkban már szinte nyíltan a többi ellenzéki párt ellen ugat ez ( nem írom le,tudjuk ki,ki fia borja háta mögött a mesterlövész maris anyukával) AZ ! NA ! AZ !
csak úgy....
@Philip Marlowe: ne is tagadd, te csíped a homokosokat ha azok a fidesznek vagy a fideszben dolgoznak! :) - öcsike,te a pedókkal is így vagy...,bassza kutya az elveket ha a faszi fideszes! :)
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 17:23 ◘ Hazánkban tombol a keresztény szeretet! Az elesetteket nem segítik, a betegeket nem gyógyítják, az öregeket magukra hagyják. Cigánymunka ez nem keresztény!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278164457_1321280948351809_3671531663625265975_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=3635dc&_nc_ohc=Fr4WSqTEfhUAX9s06cs&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBsDrugEDY8YY_ce5OuFJ-5OxJZXELV67FvVT8oZV2fRw&oe=65E8F65D
Orbán már felpóbálta a koronát. Dózsa korona jobban odaillene. Mindenkinek megvan a maga keresztje, de, hogy nekünk magyaroknak ilyen nagy jusson, hát aztat akarta a f@szom. Pedig keresztre valók volnának a Baloggal meg ezzel a román tolvajcigány gazemberrel együtt. Csak tudnám mi köze van ennek a disznónak a kereszténységhez?! Viktor, a Szent Viktor koronáért ment a pápához . Habony Árpi koronaőr majd szidolozza a parlamentben, mint a miskolci Búza téri aluljáróban a rézből készült aranygyűrűt az asszonyság .
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/253691437_253279600154752_412671463468554048_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=efb6e6&_nc_ohc=Rg5kDLFwso4AX8tawz8&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBxdqF8JR12HurEtVJ9QGFq_YuXHQzhSIzqhLaout2gYg&oe=65E9374D
Nanya
@Eladott Ország: Legyen a korona az övé,mármint a másolata,csak előtte hevítsék fel legalább 400 Celsiusra !
Oszt mehet a játék !
Őrnagy
Az ellenzéki összefosás egy kész csődtömeg. A fideszesek bizonyára már hátradőltek a foteljukban és kérték a kávéjukat!
Na ebből se lesz kormánybuktatás.
Philip Marlowe
@Eladott Ország: Figyelj csak!
Neked mi a kurva anyád bajod van mindennel???
Sürgőssen menj el egy pszichologushoz mert te teljesen meg vagy zakkanva!
Ember ilyen negatív kisugárzással nem élhet mint ami neked van...
Létezik a te életedben olyan ami tetszik?
Nézz már egy picit a tükörbe!
Persze nem vagy egyedül ezzel a problémával itt ezen az oldalon...
Na csá életunt boszorkány!
Eladott Ország
@Őrnagy: Az ország lett csődtömeg, a fidesz nevű bűnszervezet miatt! Ne szarj be el fog jönni az elszámolás ideje!
Egy szekta 3 millió hívővel.
twitter.com/i/status/1763604641718136962
Nálunk a lakásban lehet fogni az Észak-Koreai telezió híradóját. Ha valakit érdekel, az M1 csatornáján jön be!
twitter.com/Gazsi63/status/1762926603045126388/photo/1
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike , létezik a te életedben olyan ami a fideszen kívül tetszik?
nézz már egy picit a tükörbe!
persze nem vagy egyedül ezzel a problémával itt ezen az oldalon...
na csá életunt boszorkány!
öcsike,te nagyon gügye! :)
Eladott Ország
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Agyhúgyköves komplett elmebeteg CIA ügynök Sorosbérköcsög.
Eladott Ország
@Géza: ma, 18:11 ☻ Megkapjátok majd a polóniumos teát Putler elvtárstól! A szadista elmebetegnek, csak rövid ideig kellenek a csicskák így a dagadt kolostorgeci is!
Philip Marlowe
@Eladott Ország: Ok!
És kit szeretnél helyettük?
Gondolom, akkor erre is tudod a választ. Nos?...
csak úgy....
@Philip Marlowe: magyarországot kormányozni mindenki képes,aki nem lop,csal,hazudik!
Philip Marlowe
@Őrnagy: Szerintem erre nem fog válaszolni, mert most ettől a kérdéstől lefagyott!
És töri a fejét, hogy "hát valóban: akkor kit?"...
Ha csak nem úgy van, ahogy írod...:DDD
Géza
@Eladott Ország: Meg ne sértődj de mit akartál közölni, mert amit írtál annak se füle, se farka. Szóval érthetően írj, kérlek!
csak úgy....
@Őrnagy: @Philip Marlowe: @Géza: tudok egy jó sámánt akivel megnézethetnétek magatokat ! :)
Őrnagy
@Philip Marlowe: Nem fog válaszolni a gyagyás, mert úgy van ahogy írtam, de azt nem vllhatja be!
Ezeknek a megbízásból gyűlölködőknek az a fő problémájuk, ha nem tudnak kormányt buktatni (egyelőre nem megy), akkor nem tudják a megbízóikat se hatalomba segíteni, mert azoknak meg nincs választói bizalmuk, így szabad választással nem lehet őket hatalomba segíteni még úgy se, ha minden gyűlöletüket és uszításukat a választók bizalmából (vagy türelméből) kormányzó politikai erőre zúdítják.
KisTehen
én azt kérem az ellenzéki szavazóktól, hogy ne dőljenek be az ellenzéknek
csak úgy....
@KisTehen: döljenek be inkább a sokat lopott és hazudott vikinek és kollégáinak a volt sorostanítványoknak ? - szerencsére magyarországon nem mindenki hülye!
KisTehen
@csak úgy...: unalmasan buta vagy és bután unalmas!
Billibácsi
Magyar is utalt rá, hogy néhány ellenzékinek tartott figura is rendszeresen jelen van /volt/ a kemény mag megbeszélésein, összejövetelein. Megvett vagy megzsarolt emberek. Összefogás már csak ezért sem lesz soha a büdös életben.
Pegero
A széthúzás szemmel láthatóan nem kicsi! Ennél nagyobb kohéziós ereje soha ne legyen az ellenzéknek! Hajrá Fidesz!
Pági
Ennek az Ungárnak se kellene bedőlni! Sunyi alak.
G.Freeman
Petike, azért van ám egy kis külömbség a helyileg, kézzel tartott tábla és az országosan kitett óriásplakát között. Ne kezeld te is úgy a választóidat mint a fidesz a sajátjait.
KisTehen
@G.Freeman: egyszerűbb, hat írod, hogy ungár fideszes
Ftomi
Érdekes Annácska!
A FIDESZ aljas rágalmazó plakátjaitól nem undorodott!

Sajnos a FIDESZ-KDMP meg vett mindenkit kilóra!

De, sajnos nem az Ország számít, hanem a havi bevétel!
G.Freeman
@KisTehen: Inkább azt mondanám, hogy ez amolyan fideszféle valósághajlítás volt a részéről.
RonaGyuri
Igazi vak-tyúk is … eset

az az igazság, hogy annyira az anyukája fiacskája (ömlik belőle a tömény agymenés), hogy el sem olvastam eddig a mondókáját

www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2024/03/dk-plakat_fb-resized-640.jp2

amiről a derék atv foglalta össze a lényeget: „’Isten? Haza? Pedofília!’ - Nagy vihart kavart az ellenzékben a DK új plakátkampánya”.
Ami felkelltette a figyelmemet, az az, hogy a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt szerint a DK törvényt sértett, mivel hirdetményük túlságosan hasonlít a Kisgazdapárt „Isten, Haza, Család” jelmondatára.
Ennek kapcsán az index.hu foglalta össze a reakciókat. Kiemelten foglalkozva Annácska hányingerével (aki bár az elmúlt tizenöt év legsúlyosabb botrányának nevezte a kegyelmi ügyet, hozzátéve, hogy „a rendszer velejéig romlott, de felháborodásukban nem süllyedhetnek le ugyanerre a szintre”) is. Na itt olvastam a derék LMP-s társelnök szavait: „A kritikája sok szempontból igaz, de hogyha Donáth Anna hányingert érzett az »Isten? Haza? Pedofília!«-plakátok miatt, akkor mit érzett, amikor a teljes a Momentum-frakció »Stop Pedofidesz!« feliratú szöveggel jelent meg az Országgyűlésben?” =))
balos
Amikor az az "árnyék" fideSSes kitalálta az lmp-t már tudható volt,hogy kifizető helye lesz a nemzethy egy-seggeknek!
Eladott Ország
@Eladott Ország: március 3., 18:26 ○ Utóirat a törléshez. Magyarok ! Ezt már mégsem kéne megvárnunk! A Magyar Nemzeti Fidesz. Éljen Orbán! Éljen Orbán még vagy 30 évet kenyéren és vízen, a szegedi csillagban, a 135 bátor fideseSS’ elvtársal együtt.
www.facebook.com/543043382842240/photos/pb.100068376159855.-2207520000./1308186666327904/?type=3
A XX. században több diktátor is bebizonyította, demokratikus eszközökkel is vígan hatalomra lehet jutni, majd lebontani a demokrácia legalapvetőbb intézményeit. És mint tudjuk, a diktátorok egymástól tanulnak…
hirarena.com/_user/page/news/716.jpg
Géza
Még ez a látvány ellenzék is összeomlik? Igazán nem marad más nekik mint a művész világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.