Támogatják, hogy a kormány olyan törvénymódosítást terjesszen be az Országgyűlésnek, amely a nem állami fenntartású gyermekvédelmi intézmények vezetőinek is előírja ugyanezt a tesztet.

A kormány minden – tehát nemcsak közalkalmazottak számára kötelező – gyermekvédelmi intézmény vezetőjének elő fogja írni a pszichológiai alkalmassági vizsgálatot. A Belügyminisztérium szerint az első szigorítás az állami gyermekvédelmi intézmények vezetőinél lépett életbe, ami kormányrendelettel szabályozható volt. A rendelet már hatályba lépett, az alkalmassági vizsgálatok rövidesen megkezdődnek.

Balog Zoltán: „A reformátusoknál már régóta kötelező a gyermekvédelmi intézmények vezetőinek pszichológiai alkalmassági vizsgálata”

Balog Zoltán      Fotó: MTI

A nem állami fenntartású gyermekvédelmi intézmények vezetőinek kötelező pszichológiai alkalmassági vizsgálatához törvénymódosítás szükséges, amelyet a kormány hamarosan beterjeszt az Országgyűlésnek.

A Magyarországi Református Egyház fenntartásában működő gyermekvédelmi intézményekben jelenleg is kötelező a pszichológiai alkalmassági vizsgálat – közölte a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatala. Azt írták, azok számára kötelező a pszichológiai vizsgálat, akik közvetlenül találkoznak a gyerekekkel.

Tudatták ugyanakkor: támogatják, hogy a kormány olyan törvénymódosítást terjesszen be az Országgyűlésnek, amely a nem állami fenntartású gyermekvédelmi intézmények vezetőinek is előírja a pszichológiai alkalmassági vizsgálatot.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
... ha meg pedofil - a bűnbocsánat mindent megold!
Álszent álegyház...
balos
@Dr. Proktor: Ez is olyan,mint a fideSses plakát milliárdókért:hogy mindenkit megvédenek!Szóval kurva drága volt(ráadásul ennek örve alatt sok kitartott geci milliárdós lett) és meghalt aki hitt ennek a nyilas dumának!
Pusztai
Akkor vizsgálatot végző szakembereket kéne ellenőrizni!
Horizont
Ez az ájtatos képű szemét faszparaszt miért nem kussol, miért nem mond le, miért nem bujdosik el??? ha ránézek is rosszul vagyok. Miniszternek se volt jó, püspöknek sem.
Menjen el nyugdíjba 66 éves.
Maccska
Nincs többé anya.
A holland kormány új ötlete szerint anya helyett az fog szerepelni az anyakönyvekben, hogy "A SZÜLŐ, AKITŐL A GYERMEK SZÜLETETT".
Aki ugyebár az anya, mert a természet, a biológia törvényszerűségeit még ezek a kibaszott, kártékony és feleslegesen élő idióták sem képesek felülírni és megváltoztatni, de úgy tesznek, mintha...
Ez maradt nekik.
Kretén fogalmak kreálása, szavak üldözése és betiltása, nekiláttak a múltat végképp eltörölni.
A szülő, akitől a gyermek született...
A Nyugat, amelyik elmegy a kurva anyjába.
Valahogy így kerek...
Gendersemleges kifejezéssel helyettesítenék az anya szót
A holland ügyvivő kormány a népesség-nyilvántartásban az anya szót a "szülő, akitől a gyermek született" kifejezéssel kívánja helyettesíteni, a gendersemleges kifejezésre való áttérésre vonatkozó javaslatot egy átfogó módosító indítványban terjesztették a parlament elé a hatályos törvények több más tervezett kiigazításával együtt.
Maccska
@Maccska: pszichológiai vizsgálaton a holland kormánynak is át kellett volna esnie.
dr. prédikátor
balog fráter!!! téged is megvizsgáltak hogy alkalmas vagy püspöknek???!!!
Menőmanó
Ha már régóta kötelező, akkor elég sz@r munkát végeznek, nem gondolja, hülye püspökfalat.
Eladott Ország
Azért örülök, hogy ez az öntelt ennyire ragaszkodik a püspökséghez, mert így napirenden tuja tartani az ügyet amit Orbán már rég a szőnyeg alá söpört volna. Amíg Balog püspök úr szájából ömlik a szar, nem tudják a saját narratívájukat hatékonyan tolni. A református egyház meg megérdemli a közmegvetést, ha nem tudják (nem akarják) leválasztani magukról a pátert. Az meg külön szégyen a reformátusokra nézve, hogy Endrebá' presbiter lehetett a történtek után. Ez az Zoltán!! Maradj rajta! Minden egyes nappal mélyebbre ásod egyházad sírgödrét. A K. Endre egy gyilkos. A halálba kergetett egy rá bízot gyermeket. Erről jogerős ítélet született. Ez meg elintezte neki, hogy kegyelmet kapjon. És ami súlyosabb, ez termeszetes neki.
simmering73
@Maccska: Mi köze ennek a holland kormányhoz, te elmebeteg.
Béla333
Mocskos Balog püspök ha téged megvizsgálnának pszichológiai alkalmassági vizsgálattal, biztosan elbuknál a pedofileket segítő gyakorlatoddal!
Eladott Ország
Balog elvtársnak nemcsak a Református egyház zsinati elnökségéről kellett volna lemondania, hanem a püspöki címéről is, de ezt nem tette meg, mert egy gerinctelen ótvar féreg. Alkalmatlan, és méltatlan arra, hogy ilyen magas tisztséget betöltsön az egyházában. Balog tudott arról, hogy Vásárhelyi János a Bicskei gyermekotthon pedofil igazgatója molesztálja, abuzálja, és szexuálisan bántalmazza a gyerekeket, mert ő volt 2011-ben az EMMI minisztere, és megkapta erről a jelentést. De mégsem tett semmit, hanem hagyta, hogy János bácsi ("szokeresz a vakeresz jaj de régen kamelom a gyereket") még további 5-éven keresztűl bántalmazza szexuálisan a gyermekeket. Ez óriási bűn, és megbocsájthatatlan. Eddig 10-gyerekről tudunk (de sokkal többen voltak, csak nem merték jelenteni ami velük történt) akiknek ez a szörnyeteg szétcseszte az életét, az egyikük pedig sajnos öngyilkos lett, mert nem tudta feldolgozni ezt a súlyos, megalázó traumát. És volt pofája Balognak kegyelmet kérni Kónya Endrének. Novák Katalin K.E.-ről mindenről tudott, és fedezte az igazgatót, sőt, hamis tanúzásra kényszerítette a gyerekeket. Balog páternek semmi köze nincs Istenhez, és a kereszténységhez, én álkereszténynek, farizeusnak, és képmutatónak tartom. Egyszer sem kért bocsánatot az áldozatoktól, viszont annak idején hűségesen, lojálisan, és szolgalelkűen kiszolgálta a rezsimet, és a csúti varangykirályt. Balog, TAKARODJ a Református egyházból, és a közéletből minél hamarabb! Vásárhelyi János 25 évnyi gyerekabuzálás utan csak 8 évre küldtek oda, ha nem lett volna ez az egész balhé, akkor múlt héten csendben kiengedték volna jó magaviseletért. Ráadásul Vásárhelyinek a Tarlós és Balog által adományozott díjai a per indoklása szerint sokat nyomtak a latban azért, hogy csak ennyi legyen a börtön. Ezt az ügyet mar nem lehetne tovább fokozni, talán csak akkor, ha kiderülne hogy a molesztálásokat Anikó asszony videózta és otthon Vikivel ezeket nézegették, ha épp nem volt hegyes a cerka.
Giovanni Alba
rtl.hu/fokusz/2023/12/07/ilona-nagymama-megszulte-unokajat-danit
Most akkor Ilona anya, nagymama, béranya vagy mi?
Ezek meg sokkal cifrább esetek.
www.glamour.hu/g-test/az-elso-alkalom-hogy-egy-ferfi-gyereket-szult/n1j851k
www.blikk.hu/aktualis/gyermeket-szult-egy-nemet-ferfi/yxlxekd
Egy kis kitekintés a való világba, ami éppen elmegy a megrögzötten maradi, fejlődésre, változásra képtelenek mellett.
Dr. Proktor
@Maccska: Bolond vagy, ülj le! Apádnál születtél először, anyádnál másodszor! Ha viszont apád Szájer lett volna, akkor most nagy sz&rban lennél...
Eladott Ország
Ja, „kutyábóL szalonna”, betanított esztergályosbú’ pszichopata püspök, pszichopata püspökbű’ orbánügynök, orbánügynökbű’ pedofilügynök. Szép kis karriert futottá be te apjának félresikerült fija’. És melldöngetve ország előtt vállalod mindezt. Ez a tragikomédia hübrisze, (gőg, elbizakodottság) és veled együtt azé’ a református egyházé is, amelyik a mai napig eltűr soraiban. Nárcisz Úr még mindig nem érti, hogy mi a probléma. Szánalmas, ahogy mosdatja magát és mentegeti a pedofíliát. Lehet, hogy ez is egy pedofil beteg állat. Ekkora igyekezet mellett már az sem kizárható! Nem is undorodik a bűntől, sőt tagadja is, református keresztény erkölcsisége hangoztatásával. Ezeknek csupa ilyen feddhetetlel barátjuk van! Ők is azok! Mi a helyzet az alázattal, az áldozatokkal való együttérzéssel (és itt nem K. Endre az áldozat), kedves Balog Zoltán? Láthatunk-e öntől egy kis mea culpát, (az én vétkem) mielőtt mártírt csinál magából és védencéből? Szép, Balog az egész református közösséget lehúzza a saját szintjére, a kutyából lett szalonnára. A reformátusok ezek szerint esznek kutyát is? – Gyerekkel együtt?!Szamárnak, kutyának, református pispeknek nincsen szalonnája.
Bármennyire szeretné a Balog, akinek viszont olyan vastag a pofáján a bőr, mint a rinocéroszé! Disznóból lesz a szalonna, disznó Balogból meg református püspök lesz! Szerinte a keresztény hit lényege, hogy nem kérdezik, miért piszkos, ami piszkos, hiszen azért piszkos, hogy megtisztuljon. Ezek szerint a pedofil is meg fog tisztulni meg a tolvaj is a hazuggal együtt. Tehát mindegyikből szalonna lesz...Ilyen remek darab, mint láthatjuk!
Dr. Proktor
@Eladott Ország: Ennek az álszentnek azért elemi érdeke a bűn, hogy legyen alapja a bűnbocsánatnak!
Eladott Ország
@Dr. Proktor: ma, 09:39 ♦ Egyház, kegyház, fegyház. De jó kis mondóka ez... Bordélyház. Erdő, Balog, Semmilyen' Zsolt. Süt róluk az empátia, igazi keresztyének. A nagy egyházak csak hatalomszerzésre és pénzharácsolásra születnek. Betanított esztergàlyosként nem fog a világban harangot osztogatni. Pökhendi sértettséggel adta elő lemondását, azt vártam mikor sírja el magát. Ő is a bátorak közé tartozik. Sztem' fogja be a pofáját vonuljon el remetének a Pilisbe mert ha a külföldi útjairól kiderülnek a dolgai az egyház kiközösíti. Amúgy ajánlom a reformátusok figyelmébe "kutyából nem lesz szalonna csak kutyaszalonna." Valamelyik fegyházban el tudnám képzelni, mint lelki támaszt. Töröljük el a büntetőtörvénykönyvet is, hisz a bűnök megbocsáthatók? Balog egy lépésre van attól, hogy bűnre buzdítson! Látszik, hogy a fideszmaffia mennyire fogja a reformátusokat (is), ha tűrik, hogy ez az elszabadult hajóágyú szétverje az egyházukat.
Eladott Ország
Szarból viszont soha nem lesz gesztenyepüré. A reformátusoknál lesz. Örüljetek, ismét mondom: örüljetek , drága református véreim! Pedofiliában a kutyából lesz a szalonna. A pedofil egy lépcsőfokkal van súlyosabb helyen az apa vagy anyagyilkosnál. A mosdató, maximum 2 lépcsőfokkal van hátrébb. Balog pedig az utóbbi kategóriába tartozik. És még ráadásul a hatalomért is meg van veszve, mert minimum le kellet volna mondania a püspöki rangjáról. Ha volna bőr a pofáján, már menne valami koleratelepre, és ápolná a betegeket egyszerű lelkészként. De ennek nincs gerince ilyenhez. Ha ő b@sz el valamit, akkor semmi gond, mert ők keresztények, ezért megbocsátóak, tehát neki meg kell, hogy bocsássanak, illetve ezt kell tennie a teljes politikai közéletnek is. Azért én reménykedem, hogy ez a megbocsátó szeretet majd észrevehető lesz akkor is, amikor a megafon és, az üregvizsgáló' Bayerék és a teljes kormánymédia tapos a földbe valakit, és majd leállnak vele, mert hát mindenki isten báránya, az ellenzékiek is azok. Az elmúlt években is közzétettek statisztikát, hogy mennyivel csökkent a templomba járók száma. A kdnp erre azt mondta, ez nem a hívők számának csökkenését jelenti, csak egyéb okok miatt alakult így. Én az egyéb okok között megemlíteném az egyházak hangsúlyos politizálását, amikor a szószékről szólítják fel a híveket a fideszt támogató szavazásra. Na és megemlíteném azt az irdatlan pénzösszegeket amiért tartják a markukat, és kapták, kapják is. de még ez sem elég! Már a települések ingatlanvagyona is kell, és ezt is kapják. Az ellentételezés ismert, Híveim, szavazzanak a fideszre!
Eladott Ország
Balogból meg lesz undor. Igen, a reformátusok kutyából csinálnak szalonnát! Zabálják ők, ne a Nemzettel akarják megetetni! kérem a kutyákat nem bántani, szalonnázni, hazugozni, Baloghoz hasonlítani, a kutyák becsületesek. Én azt gondoltam, márciusra már a lelkészi hivatásról is lemond Balog. Erre még most is mosdatja magát, a szennyvizét az egyházára zúdítva. Nemes jellem. Balog arcához képest az orrszarvú seggén is vékony a bőr. Ezek szerint a gyilkosság sem probléma arrafelé, hiszen a bűnbocsánat mindent mentesít! Nem egyházfi ez, csak egy szélhámos.
Eladott Ország
@C_3PO: ma, 06:54 ♂ Vásárhelyi János 25 évnyi gyerekabuzálás után csak 8 évre itélték el, ha nem lett volna ez az egész balhé, akkor már csendben kiengedték volna jó magaviseletért a pedofidesz gyermekbarát maffiaállam. Ráadásul Vásárhelyinek a Tarlós és Balog által adományozott díjai a per indoklása szerint sokat nyomtak a latban azért, hogy csak ennyi legyen a börtön a sok szopatás' és fingózás' után is.
szaboria1
Nem semmi mekkora vastagbőr van ennek a Balognak a pofáján még Ő nyilatkozik az egyház nevében.
rücsü41
Zó bácsi!Akkor a gyermekvédelmi törvénynek az egyik megnyilvánulása volt az hogy kiálltál a pedofil főnököt mentő igazgató helyettes büntetést eltusoló magatartása mellett?Ilyen törvényeitek vannak a református egyházban?Na hát csodálatosak, az igazság feltárása helyett az igazság eltusolása olyan cselekmény amely kegyelmet érdemel?Hol van ez megírva nálatok a törvényeitekben?A megbocsátás az nem azután van, hogy valaki megbánja, megvallja bűneit?Úgy is van feloldozás, hogy a bűn elkövetőjének nem kell megvallani a bűneit?Ezt azért még nem hallottam!
leszholnapis
@C_3PO: amikor kocsmáztam akkor hallottam!: ezek nem pedofilok ,hanem türelmetlenek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.