Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött posztban azt írta, a Városháza park tökéletes szimbóluma annak, ahogyan Karácsony Gergely bánik Budapesttel: be nem tartott ígéretei és kamuk százai.

A Városháza park tökéletes szimbóluma annak, ahogyan Karácsony Gergely bánik Budapesttel: be nem tartott ígéretei és kamuk százai

- írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hozzátette,

a főpolgármester egy szép, zöld szemléletformáló és kellemes parkot ígért. A park ma se nem szép, se nem zöld és még csak nem is kellemes. Sokkal inkább csúnya, szürke és piszkos. Az évekkel ezelőtti tervek szerint ez lesz "Budapest új főtere", ami az "egyik legszerethetőbb és legpestibb dolog".

Ehhez képest egy elhanyagolt, koszos és sivár parkoló lett belőle. Ez a szürke placc Gyurcsány bandájának, a főváros baloldali panoptikumának biztosan tetszik, hiszen a környék jelenleg maga a szocialista romantika: beton, kordonok, murva és néhány ládákba rakott növény. Karácsonyék szerint szép és zöld, szerintem inkább elkeserítő és kétségbeejtő.

Változást Budapesten!

Szentkirályi Alexandra: Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki cselekszik

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is – jelentette ki Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Szentkirályi Alexandra a videójába bevágta Karácsony Gergely szerdai nyilatkozatát, amelyben a főpolgármester azt mondta: "nagyon fontos, hogy növeljük a bérlakásszektor arányát".

Nem ismerős ez valahonnan? – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra, amire újabb, ezúttal 2019-es Karácsony Gergely-nyilatkozattal válaszolt. Ebben a jelenlegi főpolgármester úgy fogalmazott: "olyan várost szeretnénk, ahol nem stadionok épülnek, hanem bérlakások".

A kormánypárti jelölt kijelentette: Karácsony Gergely az előző kampányában is ugyanazokkal az ígéretekkel, üresen álló lakások bevonásával és bérlakásépítési programmal "kábított", mint most.

"Ki hiszi ezt még el? Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre, ez a város többet érdemel" – fogalmazott videónyilatkozatában Szentkirályi Alexandra.

Forrás: MTI
Fotó: Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ez a picha qrva hatékonyan ássa magát egyre lejjebb, ebben hatalmas támogatója van: lógószem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feller_Peti
Ki akkor az igazi hülye?

Én vagyok olyan, hogy eltörjem az ujjaid, és agyon is lőlek. Gyere át hétvégén Ukrajnába, ne várd meg, hogy én menjek hét közben haza.
Nanya
@Feller_Peti: Örömmel mutattam meg a vejemnek ,amit írtál az agyonlövésemmel kapcsolatban.aki a szomszédos város rendőrfőkapitány helyettese.
Nos az IP címed alapján szépen beazonosítanak majd.
a " Lőfegyver tartási és viselési engedélyedet" mielőbb keresd meg a" Fegyvervizsgálat Tanúsítvánnyal együtt."
AZ ENYÉM MEGVAN ! !
Most keményen melléfogtál kisöcsém. Rossz emberbe kötöttél bele!
Ne gyere itt nekem Ukrajnával nem vagyok beszarva. AZT HITTED ETTŐL MAJD HASRA ESEK?
GYERE BASZD MEG,DE JEGYET CSAK IDEJÖVET VEGYÉL !
Feller_Peti
@Nanya: Nagy a pofád, meglátjuk mi lesz majd ha egy két golyót is kapsz bele. Dugd fel az IP címet és a még elavultabb engedélyezett parittyádat a seggedbe.

Ne pofázz annyit mint egy nő. Szedd össze a tökeidet, ha van olyan :)!
Yoda69
Sz.kiralyi! A pedofideSS által megígért pénzt a Lánchíd felújítására, es az atlétikai stadionra (cca 15 milliárd forint) utaltatok mar?
Ja, hogy meg nem. Akkor pofat kéretik alapállásba helyezni.
Nanya
@Feller_Peti: Feljelentés kiegészítésnek kiváló !
Feller_Peti
Fotelhuszár szardarab és BALOS HAZAÁRULÓ.
Vigyázzál, nehogy holnap nekünk nyiss ajtót.
Migazzitjuk mit csinálunk belőled.

i.ibb.co/HBG3zyV/tesif2.jpg
i.ibb.co/CMnjcKw/issw5.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.