Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött posztban azt írta, a Városháza park tökéletes szimbóluma annak, ahogyan Karácsony Gergely bánik Budapesttel: be nem tartott ígéretei és kamuk százai.

A Városháza park tökéletes szimbóluma annak, ahogyan Karácsony Gergely bánik Budapesttel: be nem tartott ígéretei és kamuk százai

- írta Facebook-oldalán Szentkirályi Alexandra. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje hozzátette,

a főpolgármester egy szép, zöld szemléletformáló és kellemes parkot ígért. A park ma se nem szép, se nem zöld és még csak nem is kellemes. Sokkal inkább csúnya, szürke és piszkos. Az évekkel ezelőtti tervek szerint ez lesz "Budapest új főtere", ami az "egyik legszerethetőbb és legpestibb dolog".

Ehhez képest egy elhanyagolt, koszos és sivár parkoló lett belőle. Ez a szürke placc Gyurcsány bandájának, a főváros baloldali panoptikumának biztosan tetszik, hiszen a környék jelenleg maga a szocialista romantika: beton, kordonok, murva és néhány ládákba rakott növény. Karácsonyék szerint szép és zöld, szerintem inkább elkeserítő és kétségbeejtő.

Változást Budapesten!

Szentkirályi Alexandra: Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki cselekszik

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is – jelentette ki Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Szentkirályi Alexandra a videójába bevágta Karácsony Gergely szerdai nyilatkozatát, amelyben a főpolgármester azt mondta: "nagyon fontos, hogy növeljük a bérlakásszektor arányát".

Nem ismerős ez valahonnan? – tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra, amire újabb, ezúttal 2019-es Karácsony Gergely-nyilatkozattal válaszolt. Ebben a jelenlegi főpolgármester úgy fogalmazott: "olyan várost szeretnénk, ahol nem stadionok épülnek, hanem bérlakások".

A kormánypárti jelölt kijelentette: Karácsony Gergely az előző kampányában is ugyanazokkal az ígéretekkel, üresen álló lakások bevonásával és bérlakásépítési programmal "kábított", mint most.

"Ki hiszi ezt még el? Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre, ez a város többet érdemel" – fogalmazott videónyilatkozatában Szentkirályi Alexandra.

Forrás: MTI
Fotó: Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ez a picha qrva hatékonyan ássa magát egyre lejjebb, ebben hatalmas támogatója van: lógószem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Ez a picha qrva hatékonyan ássa magát egyre lejjebb, ebben hatalmas támogatója van: lógószem.
Pusztai
""Ez a szürke placc Gyurcsány bandájának, a főváros baloldali panoptikumának biztosan tetszik"
– Nem kíméli Karácsony Gergelyt Szentkirályi Alexandra"

"Gyurcsány bandájának,"

Elhiszi valaki, hogy ezt a "bandázást " ez a szellemileg retardált picha magától találta ki?
Ha igen mindent elmond amit eddig is tudtunk a fideszről: másokat legkisebb mértékbens em tisztelő csak a gyűlölet sértegetés hangján tudnak mást megszólítani, aki nem fideszes vagy fideszhívő agyhúgyköves.
Feller_Peti
Baloldali hazaárulók. Fővárost és a magyar lakosságot közös erővel fosztottátok ki. Tömegközlekedést is tönkre vertétek. A Lánchíd felújítási keretét is szét loptátok...

Brüsszelben az országba folyó pénzek ELLEN kampányoltok.
Amire még büszkék is vagytok,
ugyanis ti magatok rakjátok ki tik-tokra és Facebookra büszkén ezeket!

Ezek után valóban nem muszáj már Orbán Úrnak (a magyarság megmentőjének) hinni :

Elég ha elhisszük nektek amit csináltok a szemünk előtt TI csináltok.
AMIT LÁTUNK TŐLETEK!

Soros György hazaárulói. Baloldali nemzetárulók, takarodjatok az országunkból!
namihami
Pl pont az ilyesmi feladatok nemteljesítéséhez leginkább ennek a Lúd 2.0-nak parancsolója, a Nemzeti Hízó egyre növekvő számú és összegű pénzelvonása szinte teljes mértékkel járul hozzá!
Talán két zabálással elegy repcsizés között nem a budapesti pénzek elvonásának újabb módozataival kellene kizárólag foglalkoznia! Akkor még ilyen célokra is futna!
Pálinkás Pál
ugye mindenki tudja hogy eme velős gondolatok nem ennek a zsidólánykának a fejében születtek...én inkább a gülüszemű szardarabra tippelek...
szaboria1
KI is talált ki olyan befizetéseket amivel a főváros gazdálkodását lecsökkentette.
Asszonyság előbb gondolkodni kell.
Pusztai
@Pálinkás Pál: nem zsidó, roma.
egyébként nekem mindegy mlyen ha hülye, rosszindulatu.
ez a féreg meg az.
Cherry
Ócska kis OV rib@nc, soha nem lesz Budapest polgármestere, szerencsétlen senkiházi...
RonaGyuri
nem csak az ember, de az ócska fityesz-némber esetében is a stílus maga! =))
Nanya
@Pusztai: Fasza kis" pártatlan " főpolgármester jelölt ez retkes picsa.
lampa laz
Ti meg elloptátok Budapest pénzét azzal, hogy vállaljon szolidaritást a szegényebb településekért. Ha nem így van akkor sorold már fel azokat a borsodi, nyírségi, vagy éppen somogyi, baranyai nyomorgó községeket ahova odaadtátok a fővárosiak adóforintjait. A NER lovagok jobb életkörülményeire fordította a nemzet varánusza, hisz tudod, te is köztük vagy kaszinó xandra.
Pusztai
@Nanya: rettenet.
Menczer sem akármiki!
fideszes gyökér
@KisTehen: Legalább olyan okos vagy, mint a Miniszterelnökúr!
Csakafidesz!
Krumplit is akarunk, majd említsd meg a megfelelő helyen!
Eladott Ország
A szóvivők sorában mindenféle ökör megfordult már Orbánnál, de Szalay-Bobrovniczky Alexandra garantáltan mind között a legostobább. A főpolgármester-helyettesség is akkora teher volt a vállán, hogy évek alatt nem volt képes egyetlen épkézláb mondatot kinyögni, amikor kinevezték, még a diplomája sem volt meg. Gyanítom, valahogy úgy szerezte végül meg, mint annak idején Deutsch Tompika. Nagy szerencse, hogy képesek állásokat kreálni egymásnak, kezd is már egy kicsit belterjessé, mondhatnám vérfertőzővé válni a fideszistálló állománya. A vérfertőzés nem baj, de azért maradjon a családon belül! Miután megbukott mint főpolgármester-helyettes, tovább élősködik a pénzünkön. Ezeknek ez az egyetlen élet-stratégiájuk, az élősködés. Mindig őrizkedni kell a dupla vezetéknevű emberektől. Rendszerint túlteng bennük a tesztoszteron (vagy a haszonszerzési vágy). Ha meg elöl-hátul ypszilon akkor különösen. Az, hogy mostanában ilyen kis nemzethy' cuncimókusok szájából akarja hallani a geci az agyrohasztó baromságait, az vajon egyfajta kapuzárási pánik nála. Főpolgármester-helyettesből kormányszóvivő ennél még az is kevésbé lenne kínos, ha egy csikótelep vezetését bíznák rá. 32 éves, 2015-ben még nem sikerült a diplomát megszerezni, de már polgármester-helyettes volt. Jah, és ellett is már egyet. Nagyon sok tapasztalata van, valamiből. Jól passzol a varacskos Maradona brigádjába is.
Yoda69
Sz.kiraly minden szava hiteltelen, egeszen addig amig a pedofideSS nem fizeti meg a tobb tiz millardos tartozasat a fovarosnak.
Pusztai
@Pusztai: ehun:

Menczer Tamás Hadházy Ákosról: Lyukas zoknis futóbolond
Mucsi Viktor
MUCSI VIKTOR
KÖVETÉS

2024.03.24. 13:12
Hadházy Ákos tette közzé Facebook-oldalán egy velős üzenet körítésével azokat a fotókat, amelyek azt bizonyítják, hogy Menczer Tamás fideszes államtitkár szabálytalanul parkol a Külügyminisztérium előtti járdán, a bejárattól fél méterre. Szemtanúk szerint az eset nem egyedi, hanem rendszeres."

fidesz képviselő kultúrha másik képviselővel.
Géza
Alexandra mélyre döfi és érzékeny pontokat talál. Karácsonynak még az emlékét is eltöröljük. Ha valaki kérdezi, akkor mi, budapestiek tesszük ezt!
Eladott Ország
@Géza: ma, 17:00☻ Ezzel a névvel, inkább "mennyen" el ásványvizet reklámozni! A Szentkirályi csak artézi víz, ásványianyag tartalma alig van. Nem véletlenül csökkentették 500 mg/l-re az alsó határértéket. Pályafutását a fidelitasban kezdte, ennyi elég is. Annyira tenyérbemászóan ellenszenves, a süketelésével együtt, hogy le mertem volna fogadni a fidelitasos előéletét. Dupla nulla ez is. Ezek nem szóvivők. Mantra felmondók. Pedig Hollik tökéletesen megfelelt erre a posztra: nála gusztustalanabb seggnyalót nehéz lenne találni. Haja több van, mint Hulliknak’, az biztos. Szalay-Bobrovniczky Alexandra. Két "Y" egy névben. "A nemesség kötelez"? Szegény Pistának is attúl hullott ki a haja, hogy sokat kellett neki hazudnia. Alexandrának még van bőven haja, nagy jövő előtt áll. Ezek a jogász nagy magyarok 2 nagy magyarkodás és lopás közben egymásnak adják a jobbnál jobb posztokat, de jó életük van a világrekord ÁFA-nkból.
Eladott Ország
Vicces látni azt az erölködést, ahogyan az elhízott, begyepesedett fejű, a népet semmibe vevő öregedő despoták ezeket a pénzéhes, fiatal csicskásokat ( Szentkirályi Alexandra) tolják maguk előtt azt gondolván, hogy az ő arcukkal megnyerhetik maguknak a fiatal választókat. Szerencsére a fiatalok döntő többsege nem olyan ostoba, hogy bedőljön egy ilyen átlátszó trükknek, mert jól tudják, hogy ezek az ifjú fidesz janicsárok csak Orbán kesztyűbábjai, és azért kerülhettek az előtérde, mert minden lelkiismertfurdalás nélkül, szolgai módon teljesítik a legelvetemültebb népellenes parancsait is. "...célja, hogy az emberek megtudják, mire számíthatnak egy kormányzati döntés után." Ezért kár foglalkoztatni, mert már jól tudjuk, hogy sok jóra nem! Régi dakota mondás: Ne tegezz, mert lekurvázlak! "Szopjál 3,14na!" volt a neve sokáig a fidelitaszban. Leszbi pornóban szívesen megnéznélek, szívem. Főleg olyanban, ahol a másik csajnak annyi a dolga, hogy rajtad tartja a kandisznót. - Na gyerekek, ki tudja miben tartották az ősmagyarok a nyilaikat? Senki?!? Móriczka, te sem tudod? Hát tegez! Megijedtek a öregecskedő, autoriter “fiatal demokraták“, hogy a valódi fiatal demokraták ki sem állják őket. Megoldás: tegezzük le az egész társadalmat! Elbukta a főpolgi helyettesi állást, kellett neki találni valami munkát, ami jól fizet, hangzatos is, de semmi értelme. A jólneveltség, műveltség, etikett ismerete a fideszes suttyók körében ismeretlen fogalom.
Cherry
@Feller_Peti: Anyád te fidesz retek, Tarlós mocskos csőcseléke OV cigány fattyúi.. aki itt nemsokára takarodik ti vagytok fogatlan primitiv jobbágyok hahahhahahahha
Nanya
@Géza: géza,te nagyon hülye ! tudod mit fogtok ti eltörölni ?

Megsúgom neked te idióta:: egymás szaros seggéről a csimbókot ,a nyelvetekkel !
HaHAHA.
Géza
@Nanya: Annyira tipikus ez a primitív, komcsi szöveg!
Cherry
OV riherongya, van az a pénz rib@nc, már fülbevaló sem kell...tudja mindenki hol a retkes gazdid
LászlKovács
Figyelj csak Szentkirályi ribike! Rohadt sokat kell gyakorolnod a lejárató kampány szövegeit! Ez az ócska duma ami elhagyta a " nyílásodat" rohadtul környezetszennyező és bulimiára ingerel! Nem hagytál ki valamit a neked írt förmedvényből?
Pálinkás Pál
@Géza: te budapesti..?...no ne viccelj shikari...a puhos zsírdisznó vakart ki téged a konstancai kisegítőiskolából,és rakott ide trollnak...
Géza
@Pálinkás Pál: Ide tolod a képed egy magyart sértegeti a saját hazájában? A rokonaid pedig civileket, gyerekeket gyilkolnak, te meg tapsikokolsz hozzá! Igaz, komcsi?
Pálinkás Pál
@Géza: inkább arról regélj görény, milyen az élet szülőföldeden, a duna - deltában..?
Géza
@Pálinkás Pál: Jellemző a komcsikra.Féktelen gyűlölet, hazudozás, primitívség. A tanulatlan fajtád csak az ostorból ért! Az is meglesz. Kisöpörjük Budapestet.
Pálinkás Pál
@Géza: arra nektek már nem lesz időtök, ketyeg az óra...
Géza
@Pálinkás Pál: Az idő nektek szalad. Nagy elszámoltatás lesz. Pénzzel, liberális hazaárulással, nemzetgyalázással kapcsolatban.
Pálinkás Pál
@Géza: úgy nehéz hogy talpatok alatt fütyül a szél..!
Nanya
@Géza: komcsi a kisztitkár gazdád!
ne gyere nekem helyesírási észrevételekkel,mert én csak úgy egyszerűen leszarlak. oszt jónapot !
Nanya
@Géza: melyik szót nem érted hígagyú paraszt?
hányszor mondjam még el,hogy nyugodtan,ahogy szoktad baszdanyád !
géza te "ződtakony " ide jársz basztadni magad?
mondtam,hogy idióta vagy!
Nanya
@Géza: mi van géza ? anyád nem ér rá és lerúgott magáról?
Géza
@Nanya: Ideges lettél tahó komcsi! Undorító, de tipikus ez a viselkedés az ellenzékben.
Nanya
@Feller_Peti: Arra se vagy méltó,hogy le idiótázzalak !
CsipkeRózsa
@Pálinkás Pál: 14:48

Szerintem is a gűlű írja elő a szöveget, a Gyurcsányozás sosem marad ki a megszólalásaiból.
Egyébként, nem illik hozzá a támadási szöveg Karácsony és az elhanyagolt Budapest, látszik, hogy betanult mondatok.
Feller_Peti
@Nanya: Nem kell. Attól még ugyan úgy Dollár Baloldali Soros hazaárulók maradtok az ország szemében. Gyurcsány takarodj! Éljen a Magyar nemzet!
Nanya
@Feller_Peti: Nálamnál hülyébbekkel nem levelezek!
Feller_Peti
@Nanya: Most tetted meg balfaszkám! Ilyen hülyéket fizet Soros?
Feller_Peti
Ki akkor az igazi hülye?

Én vagyok olyan, hogy eltörjem az ujjaid, és agyon is lőlek. Gyere át hétvégén Ukrajnába, ne várd meg, hogy én menjek hét közben haza.
Nanya
@Feller_Peti: Örömmel mutattam meg a vejemnek ,amit írtál az agyonlövésemmel kapcsolatban.aki a szomszédos város rendőrfőkapitány helyettese.
Nos az IP címed alapján szépen beazonosítanak majd.
a " Lőfegyver tartási és viselési engedélyedet" mielőbb keresd meg a" Fegyvervizsgálat Tanúsítvánnyal együtt."
AZ ENYÉM MEGVAN ! !
Most keményen melléfogtál kisöcsém. Rossz emberbe kötöttél bele!
Ne gyere itt nekem Ukrajnával nem vagyok beszarva. AZT HITTED ETTŐL MAJD HASRA ESEK?
GYERE BASZD MEG,DE JEGYET CSAK IDEJÖVET VEGYÉL !
Feller_Peti
@Nanya: Nagy a pofád, meglátjuk mi lesz majd ha egy két golyót is kapsz bele. Dugd fel az IP címet és a még elavultabb engedélyezett parittyádat a seggedbe.

Ne pofázz annyit mint egy nő. Szedd össze a tökeidet, ha van olyan :)!
Yoda69
Sz.kiralyi! A pedofideSS által megígért pénzt a Lánchíd felújítására, es az atlétikai stadionra (cca 15 milliárd forint) utaltatok mar?
Ja, hogy meg nem. Akkor pofat kéretik alapállásba helyezni.
Nanya
@Feller_Peti: Feljelentés kiegészítésnek kiváló !
Feller_Peti
Fotelhuszár szardarab és BALOS HAZAÁRULÓ.
Vigyázzál, nehogy holnap nekünk nyiss ajtót.
Migazzitjuk mit csinálunk belőled.

i.ibb.co/HBG3zyV/tesif2.jpg
i.ibb.co/CMnjcKw/issw5.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.