"Jól emlékszem arra az időszakra. Mert akkor is akadt verbális és fizikai erőszak bőven" – írja egy ponton a volt igazságügyi miniszter.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szóval ez a nagy fidesz-terv.
Agresszívnek beállítani Magyart. Mintha attól nem lenne korrupt a kormány.
Ha bántalmazott egy nőt, egy anyát, egy védett személyt, miért nem tettek ellene semmit, mikor a fidesz és a hatóság tudott róla?
Megint magát járatja le a fidesz, ez várható volt. Be voltak izzítva a nyilatkozatok már előre.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Szóval ez a nagy fidesz-terv.
Agresszívnek beállítani Magyart. Mintha attól nem lenne korrupt a kormány.
Ha bántalmazott egy nőt, egy anyát, egy védett személyt, miért nem tettek ellene semmit, mikor a fidesz és a hatóság tudott róla?
Megint magát járatja le a fidesz, ez várható volt. Be voltak izzítva a nyilatkozatok már előre.
Giovanni Alba
"Varga elmondta továbbá, hogy a nők egyenjogúságáról szóló
„Isztambuli egyezmény egy politikai hiszti”
mert a nők nagyon jól vannak Magyarországon, nem kell választaniuk a család és munka között, és a kormány keményen fellép a családon belüli erőszak ellen is."
Ez a varga nem mond igazat. Kérdés: mennyiben volt autentikus igazságügyi miniszter?
Aki Én
@Giovanni Alba: Minden megnyilvánulásuk csak megerősíti Magyar állításait, amit egyébként minden épeszű tud.
Horizont
És ilyen normálisan beszélgettek?
Ez ágytámlaszaggatás előtt volt vagy az ágytámlaszaggatás után??
Jajj Juci, Juci...
Nyírfa
Teljesen függetlenül attól, hogy Varga állításai igazak-e , vagy sem , azon a tituluson, amellyel felruháztuk, semmit nem változtat: Varga Judit gazságügyi miniszterként szolgálta a fideszt, Orbán Viktort.
Nem mellesleg elég nehéz lenne Varga asszonyt áldozati szerepben elképzelni, inkább hinném el, hogy ő verte a zurát.
Összegzésképpen: egyikük 19, a másikuk 20.
Csizmás Kond
@Horizont: ...mert te mindig kiállsz minden bántalmazott nő mellett...
Horizont
@Csizmás Kond: Jajj ne röhögtess már tényleg. Juci meg a bántalmazás.
Aki ezt a sok baromságot el is hiszi...na az nem én vagyok.
Csizmás Kond
@Horizont: ...ennél hihetetlenebb esetekben már borultál ki a nagy védelmiaurádban...szerintem te csak a propagandista védelmezői szerepedet játszod itt el...
Cherry
És ez a kurv@ lehetett Igazságügyminiszter, akkor mit vár a nép??? Ugyis néz ki ez a Juci férfi, hogy őt bántalmazta ez a kis szunyog pasi hahahahahahhahahahhah az év vicce, ugyan A FIDESZSZEKTAHIVŐK el is hiszik
Horizont
@Csizmás Kond: Hát b+ te mindig rosszul emlékszel az én kommentjeimmel kapcsolatban. Hazudozol állandóan. Le lehet kopni rólam.
Csizmás Kond
@Horizont: ...vagyis soha nem mondtad, hogy te minden bántalmazott nőért kiállsz ?
Maccska
A Me too csak a libernyákokra vonatkozik.
teuton
@Maccska: Bizonyitekod van? Ha igen, akkor menjel vele Polpothoz, ne csak gyanusitgatasokat posztolj nevtelenül!
csak úgy....
ha a csaj 3 x odatartotta az állítólagos asszonyverö petinek a micsodáját és abból lett 3 db. gyerek ,akkor miért nem dobta petit az elsö gyerek az "elsö verés" után?
juci a komcsi besúgó lyánya biztosítani akarta a jövöjét...
Horizont
@Csizmás Kond: 20:52
SOHA!!! Miért is állnék ki mindenkié ha nem ismerem a körülményeket az illetőt.
Az, hogy elítélem a családon belüli minden erőszakot más kérdés.
Ne keverd a dolgokat és ne adjál már a számba olyanokat amit nem írtam mondtam már kértelek többször baszki. Nem igaz, hogy ennyire hülyülsz vénségedre. Állandóan ezzel próbálkozol. Uncsi. Nem lehet veled egy egészségeset "beszélgetni". Pedig isten lássa próbálkozom.
Horizont
Egy komment:
"Ma már csak röhögök azon amit tegnap mondott a Judit. Elképzeltem ahogy könyvek repülnek a hátára: a Káma Szutra, a Helyesírási Szótár, egy Frei Tamás könyv, egy Rejtő Jenő könyv, de ami a legvastagabb volt és a legjobban fájt, az az “Orbán összes hazugságai” című kötet volt."
Hahahahahahahahahahahahahahaha
Virág Árpád
Annak nyoma is van! Látlelet?! A családon belüli erőszak is büntetendő már!
Horizont
@Virág Árpád: Szerinted egy minisztert agyba főbe ver a férje rendszeresen miután kiemelt védelemben is részesül??? Vargát aki úgy ment mindennek és mindenkinek mint egy tank??
Virág Árpád
@Horizont: Erről beszélek! Tessék bemutatni a látleletet, sérülés nyomát, stb. aztán véget is ér MP karrierje! ENNYI!
Őrnagy
Szerény véleményem szerint nem kellene a családi szennyest teregetni, mert az nem a közvéleményre tartozik, főleg azok után nem, hogy sikerült elválni!
Azt kellene felderíteni, hogy kik építették fel Magyar Pétert, kik finanszírozzák, kiknek jelentett mióta bármilyen felelős beosztásba került, és kik, milyen céllal finanszírozzák?
Mondjuk a cél eddig eléggé világos (a hangzatos szólamok és megnyilvánulások alapján): A közvélemény agymosása, a társadalmi rend megzavarása, a törvényes kormány megdöntése (választás mellőzésével), Magyarország gyarmati függőségbe való vezetése.
Maccska
@Horizont: azt persze elhiszed hogy Orbán veri a feleségét,nyanya.
Pedig ezt csak a hozzád hasonló szarháziak terjesztik.
Őrnagy
Annyit már tudunk, hogy a szellemi támogatói búcsújárásra és tanfolyami felkészülésre jártak szép sorban az USA nagykövetségre. Nem tudhatjuk, hogy a pénzügyi támogatók, és ezzel az eredményesség alapján az elvárások megfogalmazói kaptak e külföldi pénzeket, vagy csupán a nemzeti vagyon "rendszerváltáskori" széplopásából korábban meggazdagodott oligarchái, akik politikailag lapulnak, és ilyen Magyar Pétereket tolnak maguk előtt? Ezt nem tudjuk, mert erről a magyar sajtó mélyen hallgat.
Horizont
@Maccska: 1. Nyanya az anyád meg a nejed.
2. szarházi vagy te és bunkó tahó is.
3. én soha nem terjesztettem hogy orbán veri a feleségét.
Na csá picinyem másnak szarháziskodjál te pénzért kommentelő csicska.
Őrnagy
@Maccska: Előfordul, hogy a propaganda gépezet vágyálmok terjesztésére veszi rá az agymosott csürhét!
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy adok én a szádba valamit is...te úgyis beveszel mindent...és a vénebb te vagy ha kevéssel is...szóval veréb mondja...
...és beszélgetés...azt már nagyon régen elbasztad hogy mi ketten tudjunk beszélgetni...nagyképűségedben, butaságodban vagy önteltségedben csináltad, nem tudom...azt határozd meg te, de én évekig próbáltam tisztességes beszélgetést kialakítani aminek mindig a cigánykodásod vetett véget...és most is azt teszed mintha te lennél a világ vöröskéje...holott csak egy vén szűrke dilis vénasszony vagy.
Horizont
Egy komment máshonnan:
"Ocsmány az a nő.Túl azon a tényen, hogy ha miniszterként bántalmazták, nyílván lett volna módja a sz...rt is kiveretni a pasiból, vagy akár elásni a hátsó udvaron, megalázza azokat a nőket, akiket valóban bántalmaznak és nincs módjukban védekezni.Nem írta alá az egyezményt, és ez felülír minden állítását"
Csizmás Kond
@Horizont: ...és ha hiszed ha nem, nem haragszok...:)...ilyen ez a virtuális világ... ha becsületes vagy mindig valaki próbál a fejedre szarni...ezt magamra értettem, de te értsd magadra.
Menőmanó
Arra jó ez a téma, hogy ne arról szóljon a diskurzus, hogy a kormány egyik vezető tagja kedve szerint kihúzhat neki nem tetszó dolgokat az ügyészségi iratokból. A felvétel állítólag el lesz küldve Brüsszelbe, leshetik a gecik, hogy mikor kapnak pénzt, ha nekik erről szól a jogállam.
Horizont
@Menőmanó: Arról se szól a diskurzus hogy Bolsonaronak kinyalták a seggét a nagykövetségen.
Havanagi
@Aki Én: Az este néztem a CSATT műsort.A két fideszes(mindegyik egy hányás,de különösen a M Dánielt tartom egy hernyónak,aki be nem fogja a pofáját,belevág mindenki beszédébe és addig nyomja,amíg az le ínem áll, egy uninteligens xaralak) és állandóan a nőverésre tereltek.A műsorvezető mindannyiszor visszavitte a témát a maffia kormányra.
Szerintem ezeket a mocskolódásokat nem biztos,hogy Varga írja, helyette inkább Rogán, a gülü szemű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.