Folyamatosan azzal próbált sakkban tartani, hogy az autó mellé állt, hogy kukákat borogatott az autó elé, hogy beült a kocsim hátsó ülésére, amivel el akartam hajtani, hogy elvette a táskámat, hogy bezárt egy szobába – hangzik el Varga Judit volt igazságügyi minisztertől a Frizbi TV YouTube-csatornáján március 27-én, szerdán este, 20 órától megtekinthető interjú előzetesében.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
egy hétig csak vizet és száraz kenyeret adott be a kisablákon, ahol néha benézett MP és a szemeivel vert!
megzakkant a csaj.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
egy hétig csak vizet és száraz kenyeret adott be a kisablákon, ahol néha benézett MP és a szemeivel vert!
megzakkant a csaj.
balos
@Pusztai: Kimerült az eleme!Szerintem már álmában is avval alszik!
Billibácsi
Ezeknek a hülyeségeknek az összehordása pártutasításra történt, a nagy hókuszpók rogán agyalmánya.
szaboria1
Lassan már tényleg a legaljára fog süllyedni, ha igy folytatja.
Most kapcsolok ki is az új szerelme hát az ÁSZ kis zsírdisznója aki már utánozza Orbánt, hogy ő is olyan kövér legye.
Nessy
Ez már egy folytatásos krimi, elég gyenge kiadásban! Holnap jön, hogy kopaszra nyírta,ezért most parókát hord, és négykézláb kellett kutya tálból ennie!
Menőmanó
Nem az a baj, hogy bezárta, hanem, hogy kiengedte.
Giovanni Alba
A személyes szabadság korlátozásának törvényi tényállása nem jutott az eszébe a (volt) igazságügyi miniszternek még aktív korában? Csak tűrt, szenvedett némán? A mártírok koszorújára hajtott?
Bezárta a (volt) férj (még aktív korában) egy szobába és csak palacsintát meg túrós csuszát adott neki enni, meg még más egyebet, ami befért az ajtó alatt.
A négy évvel ezelőtt megjelent interjúban még csak célzás sincsen ilyesmire.
Most hazudik vagy akkor hazudott? Vagy mindkettő igaz?
Béla333
Nagyon görcsölnek a maffiózók, hogy mit is hazudjanak össze-vissza!
Miközben Arrogáns Tóni kreálmányát olvashatjuk minden nap új fejezettel, aközben az ügyészség gőzerővel igyekszik a maffia beavatkozásának a nyomait eltüntetn a Völner-Schadl ügyben.
Nyírfa
Meg is erőszakolta, amit tehetetlenül tűrt, mert , szó, ami szó, érti a dolgát a Péter, és a másik szobában voltak a gyerekek.
A TEK ugyan éppen ellenőrzést tartott az ablaka alatt, de Magyar csendre intette, ő pedig szót fogadott, mert orgazmusa volt, és rettegett, hogy kihallatszik a jajgatása. Az erőszak után megvacsoráltak a konyhában, a férje becsmérelte a főztjét, de ő lahajtott fejjel csak nézte az asztalt, közben a kedves dallamokra koncentrált, és a terítő rojtjait sodorgatta.
Ebben a drillben azt is bevallotta volna, hogy nemátalakító műtéten esett át, amire nincs is szüksége, anélkül is férfinek érzi magát. Magyar úgy bánt vele mint egy rabszolgával, ostorral is ütlegelte, ha rájött a hoppáré. Judit úgy tudja, ostort csak Jézusnak szabad kézbe venni, hogy kiverje a maffiózokat a Karmelitából, de Magyart, Jézus nem hatalmazta fel, hogy rajta gyakoroljon, Orbán, legalábbis, nem mondta. Már Jézusban sem bízhat az ember.
Mennyivel nyugisabb volt miniszternek lenni, mint vádlottnak, ó, emberek, el sem tudjátok ti azt képzelni.
Clavigo
Sőt... még egy vak komondor is volt a közelben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.