Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezetője a tegnapi házbizottsági ülés után arról számolt be, hogy Novák Előd az »LMBTQ-lobbi« miatt szeretné betiltani a Coca-Colát az Országházban. A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője, alelnöke reagált a történtekre.

Bedurvult a Mi Hazánk – Az LMBTQ-s reklámja miatt kitiltanák a Coca Colát a Parlamentből

Fotó: Novák Előd Facebook-oldala

…a Mi Hazánk a kegyelmi botrány és a Völner-Schadl-Varga-Rogán ügy árnyékában a “valóban fontos” kérdésekkel foglalkozik: Novák Előd betiltaná a Coca-Colát a parlamentben, mert szerinte a cég az “LMBTQ-lobbi” tagja. Elmondása szerint szúrja a szemét, ha a kólás üvegre néz, és kéri, hogy a beszerzéseknél kerüljék a céget. Örülünk, hogy munkájukkal Novák Előd és a Mi Hazánk emelik a magyar közélet színvonalát!

- írta Bedő Dávid Facebook-oldalán.

Novák Előd az Index megkeresésére így nyilatkozott az esetről:

Sajnálom, hogy Bedő Dávidnak az Országgyűlés LMBTQ-tagozatának vezetőjeként csak ez ragadt meg, pedig például a jóval fontosabb alkotmánybírósági választást is szorgalmaztam, miután csak a Mi Hazánk jelölt alkotmánybírót a határidőig. Továbbá ma is sürgettem a Házbizottságban az alkotmányos mulasztások orvoslását, miután számos lejárt határidejű feladatot hiába szabott az Országgyűlésnek az Alkotmánybíróság, a fideszes többségnek és a baloldalnak sem fontos ez. Bedő Dávidnak szövegértési nehézségei is vannak (pedig megkapta írásban is a mai ülés jegyzőkönyvét), mert nem mondtam olyat, hogy be kéne tiltani, pusztán a közpénzből való beszerzéseknél és a reprezentatív eseményeken való felszolgálásnál javasoltam kerülni a Coca-Colát mint az LMBTQ-propaganda egyik fő támogatóját. Javaslatomra nyitottságot is mutatott a házelnök.

Forrás: index.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Nincs is ennél nagyobb probléma ebben a nyomi országban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
kövér minden marhaságra nyitott,már csak a koponyája legyen nyitott...az észérvek befogadására. Jön vissza az ötvenes évek gondolkodása,a coca- cola mámorban fetrengő romlott Nyugat ellen,de azért a pénzüket csak elkunyeráljuk :))))) esetleg egy rakosi képet is tetováltat magára a sztalin és a hitler kép mellé?
Menőmanó
Nincs is ennél nagyobb probléma ebben a nyomi országban.
balos
@izéke: A Rákosi ezekhez képest EGY IGAZI ORSZÁGOT SZERETETT VOLNA ÉPÍTENI,de a muszka késsel a nyakán még így is többet tett mint a tömeg gyilkos nemzethy geci és csapata!1 tiborc nevű senkiházi olyan vagyonnal bír amit 100ezer ember sem tud felmutatni!Akkor miről zagyvál a kultúrha támogatója?A lölöt meg nem említem,mert a csiga hozzá képest egy gerinces lény!
jáger laszló
Novák is Nacsa ésHollik útjára lépett
Erősen koffein mámorban szenvednek!?
betiltanák a koffeines üdítőket 18 év alatt!!!
Tisztárára zakkantak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@balos: 08.21

Avilágháború után be kellett indítani az életet, a termelést, eltakarítani a romokat, és újjáépíteni a lebombázott házakat, hidakat. Elég képeken látni a pusztítást, mivé lett az ország.
És ne felejtsük el, hogy még jóvátételt is kellett fizetnünk, ráadásul a nyakunkban lihegett a III. világháború.
Rákosi Orbánhoz képest hazafi volt.
Pusztai
@Nyírfa: Velünk szemben lakott a tesója, nem Rákosínak Bíró-nak hívták.
o)
Tényleg!
Nyírfa
@Pusztai: Semmi urizálás?

Érdekes életút Rákosié, ha pszichiáter lennék, lehet, hogy őt választanám a doktorim témájául.
A tehetsége révén korának egyik legkiemelkedőbb politikusa lehetett volna.
Géza
Novák egyszerűen lealázta Bedőt ezzel a visszafogott, de penge éles megjegyzéssel.
Dr. Proktor
Ezek síkhülyék, ilyen alapon a gyerekeket pedig ki kellene tiltani az országból, menten megszünne a pedofília!
Nyírfa
@Dr. Proktor: 09.43

Ötletekkel mi is elő tudunk állni! :)))
Nessy
Figyelemfelhívás magukra, választás előtt. Azért jó nekik, hogy más problémát nem látnak az "ő hazájukban"!
Dr. Proktor
@Pusztai: Nálunk a földszinten pedig a sofőrje!
csak úgy....
elöd + dóri = megélhetési politikusok
balos
@Dr. Proktor: A hét kommentje!Persze azért készülnek a "gyerekek",de nem úgy mint a nyusziknál!Mivel úgy mond kevés a születendő gyermek,így a velük foglalkozók létszámát módósitják!Viszont esetünkben még bővítik is a óvodákat,csak éppen ember nem lesz szakképzett aki erre képes lesz!Az esetleges problémás gyerekekből jó fogdmeget csinál a ner rendszara!
Pusztai
@Nyírfa: Nyelveket beszélt állítólag Rákosi értelmes volt. Van egy lány barátom édesapja Róth Mátyással járt egy osztályba. o))
Úllác a két Róth gyerek nem egyformára maygarosította a nevét, nekem gyereknek mindig furcsa volt hogyan hívhatták Bírónak mikor a tesója meg Rákosi.
@Dr. Proktor: gondolom Rákosi soförje, mert Bírónak sosem láttam, hogy kocsival hozták volna haza.
CsipkeRózsa
Pár évvel ezelőtt már egyszer pikkeltek a coca-colára, akkor két férfi volt a kóla társaságában. Vagy a kóla volt két férfi társaságában.
Nyírfa
@Pusztai: 12.57

Valójában Rosenfeld Mátyásnak hívták, a Roth a gúnyneve volt. Nemcsak több nyelven beszélt, hanem tanult, kiművelt emberfőként tért haza Londonból. Olyan kalandos életet élt, amely filmre kívánkozik. :)
Nyírfa
@CsipkeRózsa: 13.12

Mindig megragadod a lényeget! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.