Ez már a gazdasági adatokban is látszik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Hát hogyne lenne megőrülve, ritkán talál hülye, gyarmatosítható országot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Hát hogyne lenne megőrülve, ritkán talál hülye, gyarmatosítható országot.
Eladott Ország
Bizony hihetetlen az ázsiai munkakultúra és bérezés, olyan 500-600 euró magasságában. A gazdasági adatokra is nagyon vigyázni kell, mert csak egy hangyaf*sznyira vagyunk a bolgároktól is, a többi volt keleti blokkot pedig már ánuszrózsán csókolhatjuk, mindezt bő tíz év sikeres orbáni rezsim után. Úgy tűnik lesz még lejjebb is.
Horizont
Ha még több akkugyárral terítheti be az országunkat semmi követelménnyel egyenesen elalél tőlünk.
Eladott Ország
Mi leszünk Kína akkumulátor szeméttelepe. Javaslok új magyar címert, ideje a régit modernizálni a kor szellemében.
twitter.com/AnnaMarmarosi/status/1659599950114701314/photo/1
Szijjártó: minden akkumulátorgyár a legszigorúbb előírásokat betartva épül. A valóság: Kirúgták a vízügyi vezetőt aki leírta a súlyos kockázatokat a tervezett akkugyár ügyében.
twitter.com/csorike1520/status/1663928361213648898/photo/1
Orbán odaadja a magyar földet a kínaiaknak, fizet neki hogy akkugyárat építsen, azután külföldi munkavállalókat hoz be, hogy dolgozzanak, majd a profitot kiviszik. Te meg azért szavaztál rá mert megvéd az idegenektől.
twitter.com/Csrgsipks861/status/1671871353509519361/photo/1
balos
Na ezért nem vagyok nemzethy Magyar,hanem CSAK MAGYAR állampolgár!Minden a nemzethyseggére hivatkozó "ember" előbb utóbb rálép a hitleri útra!
Őrnagy
A libkány csürhe 2009-ben volt megőrülve Kínáért és az akkor kínai alelnök Hszi Csin-ping-ért, amikor Bajnai Gordon miniszterelnökként fogadta Budapesten!

hvg.hu:
Sólyom László ma fogadja Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság alelnökét.

A kínai alelnök csütörtökön érkezett négynapos magyarországi látogatásra. Az államfő mellett fogadja őt Bajnai Gordon miniszterelnök is, majd a két politikus jelenlétében 15, a két ország közötti egyezményt írnak alá.

Pekingi diplomáciai források elárulták, hogy az alelnök látogatása alkalmával kétoldalú kormányzati, illetve gazdasági megállapodások aláírására kerül sor. A magyar kormányfő és a kínai alelnök a nap folyamán üzleti fórumon is részt vesz.

Pekingben múlt héten csütörtökön jelentették be, hogy Hszi Csin-ping öt európai országot érintő körútra indult. Az alelnök ennek során Belgiumot, Németországot, Bulgáriát, Magyarországot és Romániát keresi fel.

Belgiumban részt vett az Europalia-Kína művészeti fesztivál rendezvényein, majd jelen volt a 2009. évi Frankfurti Könyvvásáron, amelynek idén a Kínai Népköztársaság a díszvendége.

www.vilagkiallitas.hu/hirkepek/bajnai_xin_jinping_kinai_talalkozo2.jpg
Őrnagy
Milyen más volt 2009!

Akkor a libkány csürhe még Putyin és Hszi Csin-ping seggét nyalták, most meg úgy cinálnak, mintha ez meg se történt volna!

cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/03/D_KOS20060301009-e1646407109762.jpg
www.vilagkiallitas.hu/hirkepek/bajnai_xin_jinping_kinai_talalkozo2.jpg
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: "Hszi szerda este landolt a Ferihegyen. A kínai elnököt és feleségét őket sóval és kenyérrel kínáló, magyar népviseletbe öltözött néptáncos gyerekek, a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium diákjai, Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó és városszerte tibeti zászlós ellentüntetők fogadták."

A kibkány csürhe most tibeti zászlókazt lobogtat Bezzeg 2009-ben egyetlen tibeti zászlót se láttam Budapesten Hszi Csin-ping látogatásakor, csak sok libkáény seggnyalót! Hahaha
www.vilagkiallitas.hu/hirkepek/bajnai_xin_jinping_kinai_talalkozo2.jpg
Persze nyilván 2009-ben átmenetileg helyreállt Tibet teljes függetlensége! Hahaha
Clavigo
@Őrnagy: Magyar- Tibeti baráti társaság .( elnöke: dojcs tompi volt. Változnak az idők,,örmikém .Viszont a hülyeséged az àllandó.
csak úgy....
köll egy kis váltzatosság a labanc,török,ruszki segg után ! a magyarok urai mindíg is szerették dobraverni a hazát! - most kína lesz a vevö...
KisTehen
libsik ... gondoljatok arra, hogy ner péter se csinálná ezt másképp
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás: Mi változott Gyagyás?

Ja az, hogy Tompika 2009-ben nem lengette a tibeti zászlót, viszont ti Gyagyások hevesen nyaltátok Hszi Csin-ping szaros seggét, megfeletkezve a Tibeti népről és zászlóról, de mióta Szaros Gyurka seggét nyaljátok Hszi Csin-ping szaros segge helyett, azóta valaki szólt nektek Gyagyásoknak, hogy most kell tibeti zászlókat lengetni, amit 2009-ben elfelejtettetek!

Ilyenek vagytok Gyagyások, pedig Hszi Csin-ping ugyanaz, mint 2009-ben és Tibet státusza se változott seemit! Hahaha
Clavigo
@Őrnagy: Nyugi van,,őrmikém.. a hugyos. Gazdád komcsit simogat,,,ha nincs pedocsávo a környéken... Ennyit tudtok,,őrmikém..
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás: Ne akard kéretlenül rám sózni egyik gazdádat se Gyagyás libkány komcsi seggfej, még az Orbán basidat se!
csak úgy....
a sok titkosított és visszafizetetlen kínai kölcsön után, 0rbánnak nincs is más lehetösége, mint fölajállani a szent koronát és az országot kínának,mint azt anno szt. istván szüz máriának... ;)
az ország ismét eladó sorba került, hála a lopós daginak és társainak!
simmering73
@KisTehen: Látom szerelmes vagy Péterbe. Szeretnéd ha megdugna?
csak úgy....
@KisTehen: mondja ezt egy idióta megafonos,akit ezért tart és fizet a maffia!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Te most az USA kínai adósságáról beszélsz? Az USA GDP arányos államadóssága elérte a 100%-ot, és a legnagyobb külföldi hitelezője Kína. Kína jelenleg 3.000 milliárd dollárral hitelezi az USA-t.
Bástya Béla Elvtárs
1200 hőerőműbe kell ott a szén. Ahol minimális készlet is van még, azt veszik, viszik...
csak úgy....
@Őrnagy: @Bástya Béla Elvtárs: ti egy ezredböl ? :)
KisTehen
@simmering73: én fogom megdugni június 9-én
KisTehen
@csak úgy...: mondja ez egy idióta hülye magyar hívő
csak úgy....
@KisTehen: te elmebeteg megafonos idióta,te nem hiszel a magyarokban?
Eladott Ország
@Őrnagy: A legbarátibb barakk, lettünk a "legvidámabb barak" után.
444.hu/2024/05/08/a-legbaratibb-barakk?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication
Orbán is megkoszorúzta a kommunisták hős emlékművét Pekingben, a Tienanmen téri mészárlás helyén, Tescos szatyorrral, mert az gazdaságos. A román tolvajcigány a konzervatív - keresztény kommunista meg az édesf@szom!
uploads.disquscdn.com/images/d7bb92928f4c4a3bf69733080ef31ebe35e4c4e5bcb92f08507cc8c3e44a08a3.jpg?w=800&h=506
Vajon Hszi Csin-ping-et is kézenfogva fogja vezetgetni dagadt geci? Orbán kézen fogva sétált a vietnami kommunista kormányfővel a Karmelitában.
www.youtube.com/shorts/cN564EVGN8I?feature=share
Balog Zoltánt is várják a Kossuth térre! Balog Zoltánt is várják a Kossuth térre !... Hét év Tibetben
uploads.disquscdn.com/images/2c0a1e04082a4229738dfdd4400d8c20cb9706b2c7e327dde3d2ffe3cdf5e366.jpg?w=800&h=586
Eladott Ország
@Őrnagy: Budapest, 1989. május 25. A fidesz tagjainak ülősztrájkja a Kínai nagykövetség előtt: a transzprensekkel demonstráló aktivisták a szervezet szolidaritását fejezik ki a távol-keleti országban változtatásokat követelő kínai diákokkal.
nemzetiarchivum.hu/images/medium/MTI-FOTO-Slp4R1B5NzZQWjRtUHQvWUkwWXlLQT09.jpg
Őrnagy
@Dollárért Eladott Ország: Ezerszer elmondtam már Gyagyás:

A fidesz vezérkart és Orbán Viktort az MSZMP KB választotta ki és készítette fel az MSZMP-ből kiszervezett "többpárti demokrácia" újszerű gyakorlására! 1986-1990-ig. A fidesz politikai akcióit, mint a "Kommunizmus ellen harcoló" ifjú KISZ-esek politikai tevékenységét az MSZMP KB szervezte meg és hajtatta végre, és ha valamelyiket ezért letartóztatták, Horváth István Belügyminiszter azonnak személyesen ment a letartóztatóhoz, hogy intézkedjen a védett személyek szabadlábra helyezéséről.

Ezért nem vagyok Gyagyás Fidesz és Orbán hívő, ha ezt a tyúk agyaddal nem is tudod felfogni!
csak úgy....
@Őrnagy: pedíg te csak egy gyagyás fidesz és 0rbán hívö! - még a zárójelentésedben is ez áll!
Őrnagy
@csak húgy Gyagyás...: Már megint összeszartad magad Gyagyás az erőlködéstől, és abból próbálsz kiolvasni valamit, amit nagyon szeretnél!
Eladott Ország
@Őrnagy: tegnap,16:24 ☻ „Ha valami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy úszik mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa is.” Nem tudom bebizonyítani, hogy illiberális orbanista szarzsák vagy, de amikor meglátok egy madarat, amely kacsaként dübörög, kacsaként jár, tollai és hálószálai vannak, és kacsákkal társul, mindenképpen azt állítom, hogy ez kacsa."
A fidesz távozásánál, nincs fontosabb nemzeti érdek ma Magyarországon.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/363955357_575133554775845_670729064721919909_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=lzJddF7vRzcQ7kNvgGyAatN&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYAWBkEi08ObSV7ewAWFQde41TaSQ8PESdcfrO-1Gf5sMg&oe=6643A890
Bástya Béla Elvtárs
@csak úgy...: Én tábornok vagyok! Hadseregtábornok! Te maximum (ny)alezredes, Illetve előbb utóbb vandáltábornok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.