Tiszteletre méltó döntést hozott Szakács István, a Megafon influenszere miután minősíthetelen dolgot posztolt egy nagybeteg emberről. Önkritikát gyakorolt, elismerte, hogy hibázott, ami nagyon ritka Magyarországon, és viszavonul a közélettől egy darabig, de lehet, hogy örökre. 

A Telex írta meg visszavonul a közélettől a Karsai Dánielnek Xanaxot ajánló megafonos. 

Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre. Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!

– írta szombat esti posztjában Szakács István. A Megafon győri influenszere korábban egy TikTok-élőben mondta el a véleményét arról, hogy Sulyok Tamás köztársasági elnök elutasította Karsai Dániel kérelmét, amelyben kegyelmet kért az életvégi döntésben segítőknek.

A megafonos akkor azt írta: 

„A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra”.

Szakács István végül átgondolta a tettét, és a Facebook-oldalán azt írta, sajnálja és szégyelli magát, és bocsánatot kér Karsai Dánieltől. Kifejtette, hogy a családjukban is volt egy hasonló betegséggel küzdő rokon, akit ő is ápolt, ezért átérzi a betegség szörnyűségét, majd kitartást kívánt Karsainak és családjának.

Ilyen még nem volt Magyarországon, de tényleg – Komoly önkritika után visszavonul az éles hangú influenszer

Szakács István beláttta, hogy hibázott, visszavonul Fotó: Facebook /Szakács István

Forrás: Telex

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"és viszavonul a közélettől egy darabig,"

Szerintem mar jövő heten újra ömleni fog a szar a pofajából. Az ilyen tetvek sose állnak le, csak, amikor már 6 láb melyen vannak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rohács1926
De miért is kérsz bocsánatot? Semmivel sem vagy nagyobb mocsok, mint úgy általában az egész bandád.
Yoda69
"és viszavonul a közélettől egy darabig,"

Szerintem mar jövő heten újra ömleni fog a szar a pofajából. Az ilyen tetvek sose állnak le, csak, amikor már 6 láb melyen vannak.
csak úgy....
a másokra köpködés egy fideszes hungarikum, örülök,hogy végre valaki közülülük elhányta magát magától...
csak úgy....
"Az emberek olyan bolondok, hogy még a szegénységet is önérzettel viselik, ha vállrojtjuk van. Egyenruhában a szegénység egyszerűen szegénység marad, nem nagy ügy, senki nem vet meg érte."

(Stendhal)
NKF
Tulajdonképpen ki ez a seggfej? Valami sztár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.