Kendőzetlenül mondta el véleményét az elmúlt napok politikai botrányairól.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Annyira jó ez a csaj... jól lát, jól beszél. Magyar nadrágjával kapcsolatban igaza van :DDD
simmering73
Magyar Péter messiáshívő politikai egyházában a legkisebb kétség sem merül fel, hogy egy nagy átverés áldozatai. A Tisza Párt nevű szekta hívei a jelenlegi állás szerint 75 százalékos többséggel „szavazzák meg”, hogy szektavezérük kimenjen Brüsszelbe a jól fizetett állásba, s onnan hülyítse őket tovább. Ő eldöntötte, utólag megszavaztatja, ahogyan Orbán szokta.

Magyar a Facebook oldalán nyolc érvet sorolt fel amellett, hogy beüljön a brüsszeli zsíros állásba, sok hülye embernek köszönhetően, akiket megvezetett, becsapott, s rászavaztak. Ellenérv nincs, azt leszámítva, hogy „sokan nem szeretnétek, hogy kimenjek, mert láttatok rossz példákat”, de Magyar ígéri: ő mindent másképp csinál, amiben nem kételkedünk.

Például mindent megtesz, hogy visszaszerezze az uniós pénzeket, és az EU finanszírozza tovább Orbán fasiszta diktatúráját. Azon dolgozik majd, hogy akadályozza a jogállamisági feltételek számonkérését, és immár a legnagyobb ellenzéki pártként szálljon szembe az EU demokratáival, akik szerint az Orbán-rezsim nem demokrácia.
nepszava.us/igy-mukodik-a-magyar-fele-demokracia-o-eldontotte-a-hulyekkel-utolag-megszavaztatja/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.