A miniszterelnök szerint Magyarország megmarad a béke szigetének.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Béla333: Na látod bélus, így is lehet.
Nessy
Kicsit zajos ez a "Béke szigete", köszönhetően pártunk és kormányunk "oszd meg és uralkodj!" politikájának! Abszolút Békésen" táljuk az Unoót, Sorost, Gyurcsányt, Magyar Pétert! Még békésebben a jobboldal a baloldalt, és vica versa.
Szegény Dzsoni és Árnika
Milyen elborult beteg elme csinál olyat, hogy hetekig háborús pszichózisban tart egy egész országot a HÁBORÚ feliratú plakátokkal (aminél már csak a BÉKE feliratú rosszabb, benne a háborús uszító, OV arcával), azután ugyanazon (!) a plakáthelyeken rohamsisakban. katonai göncben egy díszfasz magyar paraszt mosolyog (jaj, de klassz lövöldözni!) egy katonai toborzó plakáton ???!!!

"A Magyar Honvédség megkezdte a területvédelmi tartalékosok nagyarányú létszámnövelését, az elindított toborzó kampányban pedig várják azokat, akik hozzá szeretnének járulni Magyarország védelméhez" - mondta a parancsnok elvtárs.

Nos, konteora is okot ad a dolog, mert ha külső ellenség nincs, más háborújába nem küldünk katonákat, akkor mi marad? Igen, a belső elleneség! OV mindenre képes a hatalma megtartásáért... OV=HAZA...
A többit rakd össze magad.
kereső
@Szegény Dzsoni és Árnika: Nekem is "bevillant", az atomvillanásos szöveg, amit nyomtak a kampányban.
kereső
Kimaradt a hirekből: a magyar állam 2024-es költségvetésének tervezett hiánya május 31.napjával 101,3%-ra teljesült, úgy hogy májusban beérkezett az eu-tól 549 milliárd Ft(ezzel a májusi költségvetés 49 milliűrdos többlettel zárt). A kormány suttyomban megduplázta az éves költségvetési hiánycélt...ezért indulhat az ország ellen a "túlzott deficit" eljárás=gyurcsánybajnai szégyenpadja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.