Karácsony Gergely a kúria által is megerősített fővárosi főpolgármester nehéz évekre készülhet, hiszen a közgyűlés összetétele miatt nem tud semmilyen állandó többséget maga mögé állítani, ami azt jelenti, hogy minden egyes szavazást megelőzően ügyek mentén kell meggyőzni a megfelelő számú képviselőt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Muszáj neki partnert keresni.Kérdés,hogy Petike mit szól hozzá?
Horizont
Tárgyalna, nem orientálódna. Magyar azt mondta ügyek mentén melléállnak ha az olyan ami a főváros érdeke is. Na majd meglátjuk lesznek -e közös érdekek Budapest érdekében.
Pusztai
Mondjuk ha affelé hajlik Karácsony amék párttal a legbiztosabb a választási nyerése, azon nemc sodálkozom, minden POLITIKUS ezt tenné.
Csak dolgozzon esküjéhez hűen!!
kereső
Ezt mondják jobb helyeken "pragmatizmusnak", vagy ha úgy jobban tetszik együttmúködési készségnek, egy nagyobb cél .jelen esetben Bpest múködőképességének fenntartása érdekében. Ehhez két fél kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.