Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Bárki kezdte, nem kell gyilkolni. Azt lehetett látni, hogy Cozma pánik szerűen hagyja el az alagsori helyiségetl Ez pedig éppen ellentmond a címben írtaknak. Nagyon jól tudják az ügyvédek, hogy gyilkossággal csak azt lehet vádolni, aki ténylegesen ölt. A többieket egyéb büncselekményekkel. Ez pedig lényegesen kisebb büntetéssel jár, mint az emberölés.
maxentius
Abszolút biztos forrásból tudom, hogy számos cigány klán átalánydíjat fizet egyes tróger ügyvédeknek. Ezek az ügyvédek a súlyos bűncselekmények esetére azt tanácsolják a cigányoknak, hogy lehetőleg legalább tucatnyian legyenek jelen az elkövetésnél. Igy fennáll a legjobb esély arra,hogy nem lehet megállapítani, ki, vagy kik vitték be a halált okozó rúgást, ki ejtette a halálos szúrást, stb. A tanácsot megfogadták, a példákat ismerjük.
Marad a csoportosan elkövetett garázdaság, gyilkos nincs!!!!!!!

Evikati
@maxentius: Erről én is hallottam már. A bűnözéssel megszerzett milliókból erre is futja. Sztojka ügyvédje nyilatkozta, hogy régi, jó ismerőse a családnak.
ugyeugye
@Evikati: még jó, h mi megválogatjuk a barátainkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.